Şimdi Ara

Yeni anakart aldım kutunun içinde Garanti Belgesini bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi günler ben kapıda ödemeyle eksen bilgisayardan anakart sipariş ettim. cuma günü siparişimi verdim sağolsunlar bugün elime ulaştı, ürün 36 ay garantili yazıyor sitelerinde. Buraya Tıklayınız.

    kutudan fatura çıktı ama garanti belgesini göremiyorum, acaba fatura garanti belgesi adına mı geçiyor yoksa yollamamışlar mı? saat geç oldu sitede müşteri hizmetlerinde 19:00'a kadar yazıyor. bu durumda ne yapayım? teşekkürler.



  • Garanti belgesi yok, kargoyla geldi ama içinden garanti belgesi çıkmadı, fatura var. bilen yok mu?
    Acil yardım :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambivalent -- 3 Ekim 2011; 21:16:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambivalent

    Garanti belgesi yok, kargoyla geldi ama içinden garanti belgesi çıkmadı, fatura var. bilen yok mu?
    Acil yardım :S

    Bu işte acil bir durum yok, yarına kadar bekleyip sabah müşteri hizmetlerine soracaksın, çünkü bu soruyu en iyi onlar cevaplayabilir. Endişelenmene gerek yok bir sorun çıkmaz hallolur.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim, eksenden ürün alan arkadaşlarda böyle bir sorun çıkmışmıdır onu merak ediyorum. umarım hallolur ilk defa online alışveriş ediyorum ve ister istemez parmaklar biraz titriyor
  • direk tek belge olarak bakma belki kullanım klavuzunun arkasındadır oralara da bak zaten garanti belgesi kutunun içinden çıkar eksen lik bir durum yok yani koyulmamışsa da anakart üreticisinin veya paketleyicisinin hatasıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VeZiLay

    direk tek belge olarak bakma belki kullanım klavuzunun arkasındadır oralara da bak zaten garanti belgesi kutunun içinden çıkar eksen lik bir durum yok yani koyulmamışsa da anakart üreticisinin veya paketleyicisinin hatasıdır
    Kutu geldiğinde o plastic neylon şeffaf kaplamasının içinde değildi. kutu çıplaktı ve açma yeri bantlanmıştı.
    Başka bir yerden Corsair 850W HX PSU aldığımda kutu tamamen şeffaf neylonla kaplanmıştı ve garanti belgesi oracıkta duruyodu. şimdi anakartın kutusunu bir daha komple boşaltıp tekrar kontrol edecem.
  • 650 liraya anakart almışsınız parmaklar titrer tabiki Sıkmayın hocam canınızı yarın ararsınız ekseni imzalalar gönderirler size yine kargo ile.
  • Kutuyu yine boşalttım ve aradım. yok. evet neredeyse 650TL'lik bir anakart onu bırakın bu sefer zaten ailem internetten sipariş vermeme karşı çıktı bu sefer birşey olduğunda dillerinden nasıl kurtulurum onu düşünüyorum
  • eksen oldukça güvenilir bir yerdir sorun çıkacağını düşünmüyorum yarın aradığınızda zaten sorunu halledeceklerdir.
    faturanız elinizde olduğu sürece sorun çıkmaz.
  • Teşekkür ederim arkadaşkar. artık iş yarına kaldı size en kısa zamanda bilgilendireceğim sağolun.
  • hayırlı olsun.. bu nasıl bir kart böyle. bence çok pahalı. yani en fazla 350 tl hadi taş çatlasın 400 ver 650 çok. 8 tane sata yuvasını kullanacak mısın? bence alış politikanda bir yanlışlık var. hangi özelliğine tav olunur bu kartın acaba? yani cazibesi nedir baktım ama ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Hayat -- 4 Ekim 2011; 0:13:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeni Hayat

    hayırlı olsun.. bu nasıl bir kart böyle. bence çok pahalı. yani en fazla 350 tl hadi taş çatlasın 400 ver 650 çok. 8 tane sata yuvasını kullanacak mısın? bence alış politikanda bir yanlışlık var. hangi özelliğine tav olunur bu kartın acaba? yani cazibesi nedir baktım ama ..

    Bellek hızı 2200mhz kadar destekliyormuş
  • Dün müşteri hizmetlerini aradım saat 11:30 gibi, heryere baktınız mı kutunun içini dışını sordu... evet dedim her yere baktım inceledim ama yok dedim, hiç itiraz etmeden bana email adresi verdi arkadaş ve oraya garanti belgesin talep etmem için mail yollamamı istedi. bende vakit kaybetmeden maili yolladım.

    Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrar baktım. cevap gelmiş ( Garanti belgesi bugün ARAS kargoya verilecektir.) diye, çok rahatladım :)

    Hocam evet çok pahalı ama özellikleri çok. ben sistemi komple aldım almışken en iyisini almak istedim. benim için en önemlisi anakart geliyor sıraya.

    Şurada anakart review'su var Tıklayınız

    Diğer parçaları Vatan bilgisayardan aldım orada indirim vardı mailde UPS kargoyla geleceği gözüküyor UPS cargonun logosu var birde maddeleri tek tek okuduğum zaman kampanyalı ürünlerin kargo bedeli alıcı tarafından ödenir diye yazmış. ama ben oradan yaklaşık 1900TL lik ürün aldım acaba kargoyu bana mı ödetecekler ve öyleyse kaç para tutar acaba. Ekran kartı + Monitör 21.5'' + CPU + Thermal macunu + HDD. paketlerin en fazla 10TL tuttuğunu yazmışlar acaba tek tek mi paket ediyorlar yoksa hepsini birden mi. eğer hepsi tek tekse yandım. diğer Kasa ve Ramler inventus'tan.

    Garanti belgesi ulaşırsa sizi bilgilendireceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambivalent -- 5 Ekim 2011; 1:02:08 >




  • Eksende yanlış olmaz rahat olun.
  • problem olmaz, halledersin. aksi bir durumda elinde fatura da var zaten. eksen problem çıkartmaz
  • Eksen problem çıkarmaz. Çıksa da düzeltiyor adamlar. Ben geçen ay Eksen'den monitör aldım. Eve geldiğinde DVI girişinin olmadığını gördüm. Arayıp durumu izah ettiğimde "ürünü kargoya verin DVI'lı olanını yollayalım" dediler. Yolladıktan sonra da beni arayıp o modelin DVI olanından kalmadığını söyleyip 40 tl daha pahalı olanını ek ücret almadan yolladılar.
  • Sağolun arkadaşlar valla içim rahatladı, başka birşey olsa okadar takmam.
    Dün inventus'dan kargolar geldi Kasa + RAM ama Vatandan daha tık yok neredeyse bir hafta geçecek. Çok heyecanlıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.