Şimdi Ara

Yeni Arabama Yeni Lastik Alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar.
    Uzun zamandır kullandığım Loganımı satıp 2011 Fiesta aldım. Yeni arabamın ön iki lastiği bu yaz değişmiş Starmaxx Ultra Sport ile. Arka Lastikleri ise bitmiş durumda beni değiştir diye bağırıyor. Hepsiburada da Nokian lastikler oldukça uygun forumlarda da olumlu yorumlar gördüm. Nokian'da karar kıldım diyebilirim.

    Şimdi sorunum şu, iki nokian alıp öne takıp starmaxxları arkaya almam doğru olur mu? lastiklerin farklı özellikte olmaları sıkıntı oluşturur mu?

    Almayı düşündüğüm lastiklerin linkini de vereyim:http://www.hepsiburada.com/nokian-195-50-r15-82h-iline-yaz-lastigi-uretim-yili-2016-p-OTKMT429721?magaza=Hepsiburada







  • sorun olmaz ölçüler aynı olsun yeter. boşuna iki lastik parası daha vermeyin
  • ben lastiklerin takım olarak değiştirilmesinden yanayım ,,, ne olucak eski olanlar bir süre sonra değişim istiyecek, bu sefer yeni aldıkların eski olucak ,,, bu hep böyle gider,2 si yeni 2 si eski lastikle kelle koltukta dolaşırsın
  • Eski olsa ben de değiştirmek taraftarı olurum ancak üç aylık şu andaki lastikler. 1000 km bile yol yapmadı. Aynı ebat alacağım zaten sadece üzerindeki hız sembolleri farklı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.