Şimdi Ara

Yeni Asus PadFone duyuruldu : Snapdragon 800 işlemci, Pixelmaster kamera (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Daha önce de belirttiğim gibi 3-5 marjinal kişinin alacagi, ciddi firmaların ilgilenmediği saçma bir konsept maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: FearfulDream
    quote:

    Orijinalden alıntı: memoseler
    quote:

    Orijinalden alıntı: kucukyenici
    quote:

    Orijinalden alıntı: onsos1100 Nokia ya git fotoğtaf makinesi üret diyenler android kullanıcıları değil miydi
    Nokia bilmem kaç mp kamera vs. ekliyor ama işlemci, grafik birimi ve diğer telefon bileşenlerinden kırpıyordu. Bu cihazdaki işlemci şu andaki en güncel versiyon. Ayrıca 2 Gb. Rami var. Ek olarak kamera özeliklerinin gelişmişliği kimseye zarar vermez. Yeter ki Nokia gibi diğer donanımlardan kısmasın. Dediğimizi yapsaydı belki Microsofta satılmazdı. :-) O marka da yalan oldu ya neyse!
    Komiksin... S4 kullanıcısıyım. Ramin 1.3ü dolu... WP de 10 gb ram koysan 400den fazla kullanmaz. Boş donanım koysa ne olur koymasa ne olur? Biraz düşünde yorum yap bari. Nereden kısıyor? Nereden yani? İşlemci mi? Ardı ardına çekilen tüm fotoğrafları bile kusursuz ve çok hızlı işliyor? S800 olsa ne olur olmasa ne olur. WPnin bir kere takıldığını gördün mü? Göremezsin. S800e falan gerek yok. Saçmalamayın lütfen. Kullanmadıysanız yorum yapmayın!
    Nexus 4te orta kullanımda 1.3 ila 1.5 arası ram boşta kalıyor.Suçu androide atmadan önce samsungun o bloatware dolu kasıntı arayüzünde arayın isterseniz.WP8 ise ne kadar stabil olursa olsun hala ufak tefek buglar mevcut fakat blue güncellemesiyle tam anlamıyla yerine oturmuş bir işletim sistemi olacağına inanıyorum.
    Tan ben diyecektim, sonra fan damgası yiyoruz ama gerçek bu.


    WP8, Nokia'nın itmesiyle giden bir sistemdi. Birçok popüler programı cihaza talep olsun, alanlar mağdur olmasın diye kendi yazılımcıları hazırlıyordu. Diğer birkaç firma piyasada bulunsun diye bir elin parmağı kadar WP8'li ürün çıkarttı. Arkasında yeterli bir pazar desteği oluşmadı. Stabilite vs. hiçbirisini kullanmadığım için eleştirmiyorum. Önceki yazdıklarımı bir daha dikkatli okumanı tavsiye ederim. Bahsettiğim konu firma sanki fotoğraf makinesi üretiyormuş gibi davranması. 41 mp. kamera ile ne yapacaksın? Duvar afişi bastıracağım dersen bu sadece seni ve o işlerle uğraşanı mutlu eder. Profesyonel fotoğrafçılar da gidip işini zaten telefon ile yapmaz. Bahsettiğim konu telefonu telefon yapan özelliklerin gözardı edilmesiydi ama anlatamamışım. Not.: Komiksin... kısmını övgü olarak kabul ediyorum :-)





  • ilk 2 model de dönemi için başarılıydı.ancak asus yanlış fiyatlandırma ve eksik pazarlama yüzünden satamadı.yine aynı stratejiyle satacaklarsa boşuna uğraşmışlar demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kucukyenici

    - işlemci, grafik birimi ve diğer telefon bileşenlerinden kırpıyordu.

    - Bahsettiğim konu telefonu telefon yapan özelliklerin gözardı edilmesiydi ama anlatamamışım.

    Not.: Komiksin... kısmını övgü olarak kabul ediyorum :-)




    Daha kendi yazdıklarınız ile çelişiyorsunuz. Eğer Fotoğraf çekmek isteyen fotoğraf makinesi alıcaksa, oyun oynamak isteyen konsol alıcaksa, müzik dinlemek isteyen Multimedia cihazı alıcaksa, resim çizmek isteyen defter alıcaksa vs. vs. vs. kırpıldığından şikayetçi olduğunuz donanımlarada gerek yok. O zaman bütün telefon üreticileri giriş seviyesi bir işlemci kullansın, sadece banka işlemlerimizi yapalım, yeni model telefon çıkmasın, ömür boyu kullanalım.

  • Fiyatı çok fazla ozellikle en büyük avantajı olan dock

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.