Şimdi Ara

Yeni başlayana tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • warlock, hunter ve shaman. shaman hem aggro hem midrange olarak 2 farklı şekilde de oynanıyor 2si de ucuz desteler.

    http://www.hearthstonetopdecks.com
    http://www.hearthpwn.com
  • Southsea Deckhand kartı gerekli mi acaba? disenchant edince diğerlerine göre daha değerli etrafı altın sarısı kartın. kullanışlı bir kart mı yoksa disenchant yapıyım mı? birde böyle sormak yerine bir kartın kullanışlı olup olmadığını nerden anlayabilirim böyle bir site var mı acaba
  • Rogue icin kullanışlı bir kart. Altin kartlar iyi dust veriyor hic kullanmiyorsan dusta cevir. Hearthpwnda kartların yorum bölümünde milletin yazdıklarına bakip fikir sahibi olabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leo Messi Kun

    Rogue icin kullanışlı bir kart. Altin kartlar iyi dust veriyor hic kullanmiyorsan dusta cevir. Hearthpwnda kartların yorum bölümünde milletin yazdıklarına bakip fikir sahibi olabilirsin.

    bazı kartların yanında LoE TOG TGT gibi şeyler yazıyor icyveins te bu ne oluyor ? bu kartlar craft edilebiliyor mu?
  • loe; league of explorers; şimdilik craft edilemiyor adventure kartları standarttan çıkınca craft edilebilir
    tog: the old golds tgt: the grand tournament card setleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BangFish

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leo Messi Kun

    Rogue icin kullanışlı bir kart. Altin kartlar iyi dust veriyor hic kullanmiyorsan dusta cevir. Hearthpwnda kartların yorum bölümünde milletin yazdıklarına bakip fikir sahibi olabilirsin.

    bazı kartların yanında LoE TOG TGT gibi şeyler yazıyor icyveins te bu ne oluyor ? bu kartlar craft edilebiliyor mu?

    Bak HİÇBİR KARTI disenchant yapma kesinlikle. Oyunu kavradıktan sonra kendin yaparsın zaten ama şuan kesinlikle yapma, başlarda çok hata yaptım bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir kartı de yapmayın oyuna 500 600 dolar yatırmış streamerların söyleyeceği şeyler. f2p adamın koleksiyonunda bolf ramshield olmasa da olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

    hiç bir kartı de yapmayın oyuna 500 600 dolar yatırmış streamerların söyleyeceği şeyler. f2p adamın koleksiyonunda bolf ramshield olmasa da olur.

    oyun zaten iyice p2p'e döndü,direk bıraktım,siz de bırakın arkadaşlar
  • oyuna para vermem, vaktim var, ben bu oyunu hakkını vererek oynamak istiyorum dersen arena öğrenmek zorundasın. ranked mod tam bir bok çukuru bulaşma bile benim tavsiyem 2 veya 3 account açıp sadece günlük görevleri yap 40 lık görevler ve watch and learn yapma iptal et. amacın sadece gold kasıp arena yapmak olsun. kac win aldıgının pek bir önemi yok mühim olan tecrübe (3k nın üzerinde arena win'im var zaman zaman 2 win ile bitirdiğim arenalar oluyor). ortalaman 5-6 win e cıktıgı zaman en değerli accountunu, main account yaparsın. eğlenmeye bak.
  • Ben oyuna geçen sene başladım. Garip ve eğlenceli komboları olduğu için Priest'i sevdim. O sıralar sürekli internetten oyun rehberleri okudum, Icy Veins'ten çok şey öğrendim (her sınıfın basic desteleri, craftlanması gereken kartlar, deste türleri nasıl oynanır), Trump'ın videolarını falan izledim. Bu öğrenme kısmı zevkliydi açıkçası baya, tekrar o aşamalarda olmak bile isteyebilirim şuan.

    Fakat deste olmayınca bir şey yapamıyorsun, arenaya odaklandım. Bir arena 2-3 lira bir şeydi sanırım arada gold yokken telefondan alıp oynadım. İlk başlarda pek iyi yapamıyordum ama zamanla (arada) 7+ win yapmaya başladım.

    Naxxramas kartları baya güçlüydü o sırada Sludge Belcher, Loatheb falan. İlk wingi gold biriktirip aldıktan sonra (en az bir hafta hiç gold harcamamak gerekiyor) ikinciye biriktirirken karşıdaki Sludge Belcher'a oyun kaybedince sinirlenip parayla aldım adventure'ı. Sonrasında The Grand Tournament geldi ve bir sürü yeni kart geldi oyuna. Bazıları kullanılmaya başladı, f2p olarak hayatta kalmak zordu. Şansıma oyunun mobil dükkanlarında bir bug vardı ve 2 kart paketi fiyatına 7 paket alınıyordu ve öyle de 7 paket falan aldım. Sonra bu sayede ciddi sağlam bir deste yapma şansım olunca Blackrock'ı da alıp Dragon Priest yaptım, Ysera yapacak dust yoktu tabi Nefarian'la idare ettim bir iki ay, Chillmaw da yoktu.

    Yani dükkandaki bug sayesinde yaklaşık 150 liraya anca iyi bir deste yapabildim, ama bana sorarsanız fazlasıyla değmişti. Ondan sonra uzunca bir süre Arena takıldım koleksiyonum büyüdü. 150 gold olur olmaz girer genelde arenadan pack + 100 gold gibi sonuçlarla çıkardım vaktim. O sırada açılan paketlerden güzel kartlar çıkınca onların oynandığı destelere yöneldim, kötüleri disenchantladım falan filan.

    5-6 ay sonra League of Explorers geldi, en güzel adventure moduydu, ama benim koleksiyonum hala yetersizdi ve 2800 gold vermek istemedim onu da 50 liraya aldım. O noktadan sonra da bir daha dust sıkıntısı çekmedim. Şuan en iyi 25 legendary kartın 22si falan var. Neredeyse her desteyi de oynayabiliyorum.

    Özetle oyunu oynamak ücretsiz, öğrenecek ve denenecek çok şey var, koleksiyon sahibi olmak bir hobi gibi, deste yapmak zevkli (en iyi oyuncular kendi yaptıkları eğlenceli destlerle rankedda kazanabiliyor, imkansız değil), özellikle oyuna yeni kartlar gelince çok zevkli ve heyecanlı bir ortam oluşuyor... Oyunun güzel yönü bol. Ama rekabetçi olarak oynamak ve çeşitli kartlara/destelere sahip olmak istiyorsanız para ödemeniz gerekecek, ya da bir tane çok ucuz bir deste bulup onunla takılacaksınız - fakat bunun sıkıcı olmayacağını söyleyemem. Standard modun gelmesi yeni oyuncular için iyi oldu, eski adventure ve expansionları almak gerekmiyor artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nextwait

    oyuna para vermem, vaktim var, ben bu oyunu hakkını vererek oynamak istiyorum dersen arena öğrenmek zorundasın. ranked mod tam bir bok çukuru bulaşma bile benim tavsiyem 2 veya 3 account açıp sadece günlük görevleri yap 40 lık görevler ve watch and learn yapma iptal et. amacın sadece gold kasıp arena yapmak olsun. kac win aldıgının pek bir önemi yok mühim olan tecrübe (3k nın üzerinde arena win'im var zaman zaman 2 win ile bitirdiğim arenalar oluyor). ortalaman 5-6 win e cıktıgı zaman en değerli accountunu, main account yaparsın. eğlenmeye bak.

    Bende senin gibi 1 sene once basladim ozamanlar face hunter gibi ucuz bi deste ile oynadim sonra advantureleri felan aldim deste yapmaya felan basladim sirayla classlari bitirmeye basladim simdi p2w warrior dedikleri warrior deckim bile var pay2 win oyun diyebilirsiniz ama kartlari yapmak oyunu daha zevkli kiliyo boyle her heartstone sayfasinda p2w ben biraktim sizde birakin felan diycenize oyundan zevk almaya bakin yada wow overwact felan oynayin benim arkadaslarimda basladi cthun druid midrange hunter felan oynuyolar 1 ayda baya iyi isler yapmaya basladilar standart modda cok iyi oldu ayrica gvg nax gereksiz sadece classic pack actirip loe actilar simdi karazhandalar brm ye de gerek yok quick shot yerine arcene shot al cogu kartin nerdeyse yerine koyulabilecek kartlar var ayrica oyunda legendarylerin cok olmasindan daha onemli olan deste duzeni soyle soyleyim harrisonsuz cw olur ama brawlsiz cw olmaz bunun gibi bazi kartlardan kısılıp cok iyi desteler yapilir.legend olmak isezaten desteye degil meta bilgisi ve zamana bakiyo aggro shaman ve dragon warrior suan en iyi ladder decki ve bunlar biri 2k dust biri 5 6 k dustdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyuna başlayalı 1 sene oldu. Çok zevkli işler'den dolayı kısa bir süre ara verdim tekrar geri döndüm. Sırf karazhan adv. Şu ana kadar ki en iyi adv. diye para verdim ilk kez. para ile pack vs. açmadım eski adv. bile hepsini gold kasıp açtım. Bitince arena attım. Oyunun mantığını öğrenene kadar ve sağlam destem olana kadar mage'de basic deck ile takılıp rank 15 vs. kastım. O sıra'lar düşük dustlı face hunter vardı onu kasıp rahat rahat rank 10 kasıyordum. Şu arala metaya uyum sağlamaya çalışıyorum. basit olarak oynanabilecek bir deck yok gibi. Artık oyun becerine kalıyor 2-3 sonra ki turları hesaplaman gerek. Rakibin atacağı kartları tahmin etmen, deck türlerini bilmen gerek. Mümkün oldukça adamın elini kilitleyecek nokta hamleler gerek(legend filan var adamların diye düşünme millet benim face hunter ile rank 10 kastığım zaman legend oluyordu aynı deste ile deste'de 1 tane bile legend hak getire). Brawl ve rank 20'leri kaçırma hatrı sayılır deste yapana kadar




  • hlcalican H kullanıcısına yanıt
    hocam benim dediklerim ile yazdıklarınızın ne alakası var çözemedim
  • Güvenilir birinden hesap alıp başlanabilir bence, sıfırdan başlamak sinirlerini çok yıpratır. Önermiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mage oyna yeni başladıysan. 10 ıqlu adamın eline ver yine oynar o heroyu.
  • Arkadaşlar oyun hakkında fikir soruyorsun diye anlamışlar galiba konuyu,
    Bence tek bir class'da takılı kalma her classı oyna farklı deckler dene o şekilde kendini geliştirebilirsin. Ama oynaması en basit class Mage'dir.
    Oyunun pay2play olduğunada sonuna kadar katılıyorum, parayı basan kartları alıyor misal senin destende 1 leg varken adamda 10 leg oluyo gelde yen bu adamı bu durumda çok sinir bozuyor.
  • Deste algoritmasını çözmendir

    Frezee Mage destesini ele alalım

    Amaç nedir

    Burstlerimizle adamı otklamak ya da birkaç el içinde öldürebilmek.Rakibin büyük ihtimalle heal mekanizması yoktur o yüzden çok problem olmaz

    Amacımızı gerçekleştirmek için adamı tutacak kartlara ihtiyacımız var.Doomsayer,ice block gibi

    Topu topu 2 tane ice block var daha önemlisi Alextrasza çekmemiz gerekiyor

    Hemen kart drop mekaniklerini ekliyoruz.Duruma göre spell discoverda ekleyebiliriz

    Tabi daha komplike destelerde mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlama başlıyacaksanda 100tllik bi pack al en azından bi deste kurup oyunu öğren



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 16 Ekim 2016; 5:37:32 >
  • Oyun aslinda guzel ama habire rush deckleri oynamaya iten meta isi beni birakmaya itiyor en son karazhan ilk ciktiginda oynamistim o zamandan beri girmedim oyuna.ben eskiden handlock destenin oldugu zamanlari cok ozluyorum.tamam o zamanda zoo ve face hunter vardi ama cok nadirdi oynayanlar.ben oyunu biraz dengeleyerek oynamayi seviyorum.manaya gore atayim karti vurayim kafana kafana diye oynamak bana gore olmamasini gectim boyle oynayanlarada kotu gozle bakiyorum.
    Kullanici adimdan ve bolumdeki mesajlarimdan belli olacagi uzere oyunda paladin agirlikli oynarim.arada rush deck yapar oynarim ama oda 3 4 maci gecmez.bence tek bir heroda yogunlas cunku oyuna para yatirmayacaksan her heroya deste dizmek cok cok uzun surer bunun yerine sec birini onda yogunlas.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otk nedemek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.