Şimdi Ara

Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
4
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz ailecek Sakarya’nın Arifiye ilçesinde, Arifiye şehir merkezine 2,7 km uzaklıktaki mahallesinde satın aldığımız arsaya müteahhit aracılığıyla bir bina inşa ettirdik. Binanın yapımı bitince 2021 yılı Şubat ayında taşındık. Bu ay içerisinde elektrik, su, doğalgaz ve internet altyapıları için gereken her şeyi yaptık. Su ve doğalgaz bir hafta geçmeden bağlandı ve kullanmaya başladık. Elektrik bazı sorunlardan dolayı biraz daha geç resmiyete geçti (bir süre inşaat elektriği aboneliği kullanmak durumunda kaldık). Peki ya internet? İşte en büyük sorunu burada yaşadık. Neden mi? Çünkü Türkiye için internet LÜKS olarak görülmektedir. Yani halk olarak bizlere fazla görülmektedir. Bize zayıf çeken 2G, 3G, 4G hattı yeterli görülmektedir. Hatta Türk halkı kim oluyor da interneti hak ediyor kafasıyla yaklaşılıyor. Bu serzenişlerde bulunduktan sonra devam edelim.


    Henüz bina yapılırken altyapı başvuruları arasında internet için ne yapabiliriz diye araştırırken @XpressMusic34’ün Donanım Haber Forumu’ndaki Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber – talepleri başlıklı konusuna denk geldim. Aldığım yardımlar neticesinde Türk Telekom Sakarya İl Müdürlüğüne bina sakinlerinin imzasını içeren bir dilekçe ile 2021 yılı Şubat ayında bizzat başvuruda bulunduk (başvuru dilekçesini elden, altyapı birimi diye hatırladığım odaya teslim etmiştim). Telefonuma Türk Telekom tarafından başvuru numarası içeren bir kısa mesaj (SMS) geldi.

    Başvuru dilekçesi ve telefonuma gelen mesaj aşağıdadır:


    Not: Bu konuya eklediğim belgelerin büyük hallerini görmek için üzerlerine tıkayın.


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven



    SMS ile gelen dilekçe başvuru numarasıyla yeni bir dilekçe daha hazırlayıp CİMER’den Sakarya Büyükşehir Belediyesine başvuruda buludum. Bu dilekçe de aşağıdadır:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    İç İşleri Bakanlığı Açık Kapı üzerinden de bu iki dilekçeyi ek dosyalar arasına ekleyip internet üzerinden başvuruda bulundum. BTK Tüketici Şikayet Sistemine de aynı şekilde bu dosyaları ekleyerek başvuruda bulundum. Ayrıca Türk Telekom’un 444 1 444 nolu telefon hattından da yeni abonelik başvurusunda bulundum.


    Son olarak mahalle muhtarına Türk Telekom’a yazdığım dilekçenin fotokopisini, dilekçe numarasını da üzerine yazıp teslim ettim.


    Tüm bu başvurularda bulunduğumu yazdığım mesajımın orijinal halini görmek için tıklayın.

    İlk başvurularımı yaptıktan sonra yaşadıklarım ise aynen şöyle:


    2021 Mart


    Türk Telekom’dan SMS aracılığıyla aboneliğime dair arada bir bilgilendirildim. Bu mesajlar aşağıdaki gibidir:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    İç İşleri Bakanlığı Açık Kapı’dan olumsuz cevap aldım:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    CİMER’deki başvuruma iki farklı cevap geldi:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    BTK’dan bir cevap aldım:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    PTT’den bir posta geldi eve:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    2021 Temmuz


    O zamandan bu zamana, Twitter’dan Türk Telekom CEO’su ve diğer yetkilileri dahil olmak üzere herkese özel mesaj attım. Türk Telekom’un ve CEO’sunun tivitlerine cevaben şikayetimi dile getirdim. Her seferinde Türk Telekom Destek diye biri bana yardımcı olacağını bildirdi. Her seferinde telefonumdan 444 1 444 üzerinden arandım, bilgilerim alındı ve altyapım olmadığı için hizmet verilemeyeceği söylendi.


    Temmuz ayında Türk Telekom Sakarya İl Müdürlüğüne tekrar gittim. Çözüm Masası denen bir bölüm varmış, oraya yönlendirildim. Ancak telefonda söylenenleri aynısı söylendi. Ardından erişim planlama birimine yönlendirildim. Koronavirüs dolayısıyla görüşmeyi dahili telefon hattı ile yapmam gerekiyormuş, öyle yaptım. Görüşme esnasında bu birimdeki elemanın sözlerini aynen aşağıya ekliyorum:


    “Sizin konumda iki abonelik başvurusu var (burada ben ve kardeşimin telefon aracılığıyla yaptığı başvuruları kastetti). Başka başvuru olmamış. Değerlendirmeye alabilmemiz için talebin artması gerekiyor. Şuan için herhangi bir çalışma planlanmamış. Ekibimiz dönemsel olarak talepleri değerlendirir ve yüksek kâr oranına göre yatırım yapar. Biz özel şirketiz. İnternet hayati bir ihtiyaç değil (burada internetin lüks hizmet olduğunu kastetti). Ne zaman sizin konumda çalışma yapılır sorusunun herhangi bir cevabı yok, süresi de yok, net bir tarihi de yok. Dediğim gibi, kâr oranına göre iş yapıyoruz, kâr getirmeyen talepleri değerlendirmeye almıyoruz. Siz madem internet için bu kadar ısrarcısınız rakip firmalar Vodafone, Superonline'da kazı yapıp fiber döşüyor, onlara da başvurun, belki onlar çalışma yapar. Tek çalışan firma biz değiliz. İstemezsek yatırım yapmayız.”


    Bundan sonra TBMM Dilekçe Komisyonuna internet üzerinden başvuruda bulundum:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    TBMM bir ay sonra cevap verdi:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    2021 Eylül


    İnternetten Türk Telekom CEO’sunun e-posta adreslerini bulup her birine durumumu anlatan bir mesaj attım. Twitter’dan yaşadıklarımı özetleyen mesajları yine CEO’nun tivitlerine cevaben yazdım. Yine 444 1 444’ten arandım, yine altyapımın olmadığı için beklemem gerektiği söylendi. Bu süreçte CİMER ve BTK’ya yaşadıklarımı özetleyip tekrar yolladım. Bunları yaptıktan sonra 29 Temmuz’da 0264 (Sakarya’nın telefon kodu) ile başlayan bir hattan telefon aldım. Cevap verdiğimde karşıdaki kişi kendisinin Sakarya Türk Telekom Müdürlüğünde Ticari Faaliyetler Yöneticisi Zafer Önal olduğunu belirtip, durumumuzdan haberdar olduğunu, üzüldüğünü söyledi ve benimle ve mümkünse binanın diğer sakinleriyle bizzat Türk Telekom’da görüşmek istedi. Bende kabul ettim ve kardeşimle beraber kendisiyle Telekom’daki ofisinde görüşme sağladık. Yaptığımız görüşmede kendisi bize özetle:


    “Size yakın saha dolabı yok. Kabloya uzak saha dolabından internet vermek istesek bile alamazsınız. Size yakın saha dolabı planlıyoruz. Ancak maalesef süreç uzun ve ne zaman biteceği belli değil. Sakarya'ya Telekom Magnet gelince size ondan vericez. En azından yaraya pansuman olsun.”


    dedi. Ayrıca bizim için ayrıca ilgileneceğini, altyapı çalışması planlamasını müdürlüğe kabul ettirmek istediğini ve bu işin takipçisi olacağını bildirdi.


    Yaptığım görüşmenin detayları için tıklayın.


    Aradan bir ay geçtikten sonra beni arayan 0264 numaralı hattan ilgili yöneticiyi arayıp bilgi aldığımda projenin onay aşamasında olduğunu söyledi. Kasım ayında yine ilgili yöneticiyle görüştüm. Bana “Maalesef sizin için proje onayı alınamadı. Size internet veremiyoruz. Telekom Magnet de henüz yok. Kusura bakmayın” dedi. Ben bu görüşmeden bir ay önce farklı bir girişimde bulunmuştum. Şöyle ki:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven



    Sonra internet aktif edildi ve kullanmaya başladık. Altyapımız olmamasına karşılık bence iyi bir çözüm bulmuştuk ve güzel de idare ettik.


    Bu süreçte artık 2-3 ayda 1 CİMER, BTK, Twitter üzerinden şikayetleri tekrarlıyordum (hepsi de aynı cevapları veriyorlardı). İnternetimiz olduğu için çok sıkıştırmadan arada bir bu şekilde davranıyordum.


    2022 Şubat


    @XpressMusic34 hocamın önerisiyle bu sefer Kamu Denetçiliği Kurumuna (KDK – Ombudsman) başvuruda bulundum. Başvuruda her şeyi açıkça belirtip dilekçeleri, CİMER, BTK, Açık Kapı başvurularımın resimlerini ekledim. TT Ceo’suna e-posta attığımı, TT ticari faaliyetler yönetici tarafından arandığımı ve bizzat yanına gidip görüştüğümü ve saire her şeyi yazdım.


    2022 Mart


    KDK sitesini kontrol ettiğimde başvurumun sonuçlandığını gördüm. Başvuru sonucunda DOSTANE ÇÖZÜM usulünün dikkate alınacağı bildirilmiş, Türk Telekom’a tavsiyelerde bulunup bilgi istenmiş ve Telekom’a cevap için bir ay süre tanınmıştı.

    Bu başvurumla ilgili detaylı bilgi için tıklayın.


    2022 Nisan


    Posta yoluyla BTK’dan bir mektup aldım. Mektup içeriği şöyle:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven




    Aynı ay içerisinde KDK’ya tekrar başvuru yaptım. Bu sefer uzun uzadıya yazmak yerine önceki KDK başvuru numarama dilekçemde yer verip, Telekom’dan KDK’ya ne cevap verildiğini sordum ve hâlâ internetsiz bırakıldığımı yazdım.

    Bundan sonra Eylül ayına kadar KDK’daki başvurum bekledi. Ben tam “bunlar galiba dosyayı boşladılar, ilgilenmeyecekler” diye düşünürken aşağıdaki gelişmeler yaşandı:


    2022 Temmuz


    Türk Telekom Sakarya İl Müdürü emekli oldu. Bu benim için önemli bir gelişmeydi. Çünkü bu müdürü tanıyan herkes bana “Bu müdür projeleri bizzat iptal ediyor, onaylamıyor” diye söyleniyordu. Bu gelişmeden sonra belki bir şeyler olur dedim ve oldu (yeni müdürün etkisi var mı bilmiyorum ama illa ki vardır diye düşünüyorum).


    2022 Eylül


    KDK’dan bir posta yoluyla bir mektup aldım. Mektup 10 sayfadan oluşuyordu. Özetle, benim başvurum, iddialarım, ilgili firmanın KDK’ya yaptığım ilk başvuruya karşı KDK’ya verdiği cevap, bazı ilke tanımları (özellikle evrensellik ilkesi üzerinde durulmuştu), internet hizmetinin evrensellik ilkesi içerisinde olduğundan dolayı yerine getirilmesinin zorunlu olması, masrafının ne şekillerde karşılanabileceği, cumhurbaşkanımızın “fiber konusunda zorluk çıkaranlar karşılarında bizzat şahsımı bulacaklar” şeklinde yaptığı konuşmanın bir kesiti ve Türk Telekom’a internet hizmetinin tesis ettirilmesi konusunda metinler yer almaktaydı.


    Karar metninin yer aldığı sayfa aşağıdadır:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    Bu mektupla birlikte heyecanım arttı. Hırs yapıp tekrar şikâyet başvurularında bulunmadım. Bu sefer sadece beklemeye koyuldum.


    2022 Ekim


    Türk Telekom Magnet geldi! Çok sevinçliyiz! Yaşasın! Nihayet internet denen şeyle tanışma fırsatımız olacak 😂 Şakayı bir kenara bırakırsam, 444 1 444’ten bir telefon aldım. Müşteri hizmetleri bana “Altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte Magnet kullanmak istiyor musunuz?” diye sordu. Kendimi bu firmaya bırakmadığım için tek ve kısa cevapla görüşmeyi tamamladım: HAYIR!


    2021 yılı Ekim ayında, TT ticari faaliyetler yöneticisinin “Elimizde keşke Magnet olsaydı. Sakarya’da henüz yok. Gelince en azından onu size verebiliriz” deyişini hatırlıyorum 🙂 Kusura bakmayın, zorunlu internet ihtiyacımı bir şekilde giderdim, size kalmadım ey Türk Telekom!


    2022 Kasım (Nihayet Fiber!)


    Bu ay içerisinde mahallemize Türk Telekom ekiplerinin tahta direklerle telefon hattı çektiğini gördük. Çalışanlara sorduğumuzda “Bu fiberdir. Direklerden başvuruda bulunan evlere hat çekeceğiz.” denildi. Bugüne kadar kazı izni zorunluluğu olduğu söylenen fiberin havadan getirilmesi bize tuhaf geldi. Kandırıldığımızın kanıtı resmen. Her neyse, ekip direklerdeki çalışmayı bitirdi. Çalışanlara “Peki fiber için binaya kutu koyacak mısınız?” dediğimizde “Evet, sizin bina acil iş planı dahilinde olduğu için bir ay içerisinde fiber kutusu montajı yapılacaktır” cevabını aldık.


    Bizim evin önüne de dikilen ve üstünden evimize fiber hat çekilen direğin fotoğrafı:


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven

    Direkten eve çekilen fiber kablonun fotoğrafları:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven

    Direkler dikildikten bir gün sonra kazı çalışmaları da başladı. Aşağıya kazı fotoğraflarını da bırakıyorum:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven

    Bundan 2-3 gün sonra binamızın içine Türk Telekom fiber kutusu yerleştirildi. Kutunun fotoğrafları:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven


    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven

    Kutu yerleştirildikten bir hafta sonra ise başka bir Türk Telekom ekibi gelip bize fiber internet bağlantısı sağladı. Bu bağlantıyı hangi başvuruya istinaden yapıyorsunuz diye sorduğumda “Telefonla hangi aboneliğe başvurmuşsanız onu yapıyoruz” dediler. 2021 yılı Şubat ayında 444 1 444 hattını arayarak yaptığım fiber aboneliğimmiş başlatılan. İşlemler tamamlanınca internet verildi ve yaptığım hız testinde 113 Mbps hız aldığımı gördüm:



    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven

    Ekip modem kurulumu yaparken bir ara “Biri Telekom müdürüne ulaşmış, yoksa buraya fiber bu kadar çabuk gelmezdi” dedi. 2 yıl kısa bir süreymiş anlaşılan 😒


    Bu şekilde bir abonelik hoşuma gitmese de 150 lira aylık ücret gözüme normal geldi. Abonelik yapmasam internet gelmeyecekti. Türk Telekom işi sağlam kazığa bağlamış. Bu yazıda bahsettiğim alternatif internet için hali hazırda kullanmakta olduğum Millenicom VDSL internet hattım henüz çalışıyordu. Kardeşim Millenicom’u arayıp artık ihtiyacımız kalmadığı için internet aboneliğimizi iptal etmek istediğimizi ilettiğinde bize 100 mbps’den daha uygun ücret (75 lira + modem için 10 lira, toplam aylık 85 lira) teklif edildi ve Türk Telekom’dan 14 gün içinde sözleşmeden bedelsiz ayrılabileceğimiz söylendi. Türk Telekom’u arayıp bedelsiz cayma hakkımı kullanmak istiyorum dedim ancak verilen cevap ile tüketici koruma kanununu nasıl deldiklerini ispat eden cevabı aldım: “Size cayma bedeli değil, kampanyada kullandığınız indirimlerin bedeli yansıtılmaktadır.” Doğal olarak bende aboneliğimi iptal edemedim. Millenicom aboneliğimizi ise dondurduk.


    İşte son durum budur. Artık binamızda fiber internet var ancak sorunlar bitmiyor. Şimdi de yüksek internet ücretinden kurtulmanın yolunu arıyoruz. Bakalım bu iş nereye varacak?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 3 Aralık 2022; 15:13:50 >







  • 2 günlük internetin ne kadar cayma bedeli olabilir ki. Niye iptal etmediniz?

  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt

    Telekomla görüştüğümde bana "Zaten cayma bedeli sizden istenmiyor. Sadece kampanya indirimleri tarafınıza yansıtılıyor. Ödeyeceğiniz herhangi bir ceza yok." denildi. Buradan çıkış yolu var mıdır? 25.11.2022 tarihli sözleşmeden 14 gün dolmadan bedelsiz çıkmak istiyorum.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Cayma bedeli - yararlandığın indirimlerin bedeli adına ne derlerse desinler alamazlar. Yasal değil. Çözüm yolu internet aboneliğinizi iptal edip. Faturan ve sözleşmenle beraber Tüketici Hakem Heyetine başvurmak.

  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt

    Sanırım bu yola gireceğiz. Yarın Millenicom'dan telefon alacağız konuyla alakalı (direkt müdürlükten arıyorlar, o yüzden beklemek durumundayım). Kendilerine "Siz cayma bedelinin 150 lirasını ödüyoruz demiştiniz, onu karşılayın ve önerdiğiniz 85 lira ücretin değişmeyeceği konusunda garanti verin ve bizi internetsiz bıraktırmadan size geçişimizi tamamlayın" diyeceğiz.


    Telekom'un tarafımıza çıkaracağı faturayı THH'ye götüreceğiz.


    Şimdilik ilgili faturanın çıkabileceğini gösteren sayfanın ekran görüntüsüyle CİMER ve BTK'ya başvuruda bulundum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 30 Kasım 2022; 20:49:28 >
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeniz kaç aylık
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt
    24 aylık Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    12 ay ve üstü yasal değil. Hakkınızı arayın.
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağız.
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt

    12+12 aylık yapılıyor sözleşmeler ISS ler sözleşme hukuku konusunda hukuk müşavirliği bölümleri oldukça kalabalık her hatalarından ders alıyorlar BTK da seyirci kalıyor bu duruma daha açık yazmak istemiyorum.

  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Sabit hatlarda yapılmıyordu o. Mobillerde yapılıyor.
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt

    Türksat kablonette 24 aylık sözleşmeler var ona istinaden söyledim sanırım sabit hizmet olmalı.

  • KDK sizin başvurunuza olumlu karar vermiş ve altyapı tesisi istemiş, bana böyle kadar vermedi, incelenememezlik kararı aldım :(

    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt
    12 ay ve üstü gayet de yasal. Şurada her şeyi detaylıca anlattım:https://forum.donanimhaber.com/1-yildan-uzun-sureli-taahhutlerin-feshi-hakkinda--151753865

    Konu sahibi hocam hayırlı uğurlu olsun. Çok uğraşmışsınız ama değmiş. Bu arada taahhüt bozma hususunda yukarıda linkini verdiğim konuyu okuyabilirsiniz. Birkaç günlük bir indirim bedeli çok olmasa gerek. Ödeyip çıkarsınız en fazla.
  • Merhaba.


    Öncelikle bağlantınız hayırlı olsun. Bu süreçte faydam oldu ise ne mutlu bana. Emin olun sizler bağlantıya kavuştuğunuzda ben sizlerden daha çok mutlu oluyorum :)


    Bu arada konu harika olmuş, aşırı detaylı olması çok iyi. Sizden sonraki bu süreçleri yaşayacak olan insanlar için harika bir kaynak olmuş. Elinize sağlık. Yalnız son kısımda fiberin gelmesiyle ilgili kısımda fotoğraflar eksik kalmış hocam. Başka konulara eklemiştiniz fiber için direkleri, kutuyu veya modem ve ont yi. Buraya da eklerseniz konu çok daha iyi olacaktır.


    Elinize emeğinize sağlık, aslında hepimizin emeğine sağlık. Burada oluşturduğumuz kaynaklar sayesinde -bu bazen ben bazen siz veya bazen bir başkası- Google aramalarında da insanlar bizleri bulup sorunlarına derman buluyorlar. Bu açıdan da geleceğe yönelik olarak bir nevi kütüphane oluşturuyoruz. Bu hepimizin emeği ve kolektif bir çalışmanın ürünü oluyor.


    Hepimizin eline sağlık. Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskindvd

    KDK sizin başvurunuza olumlu karar vermiş ve altyapı tesisi istemiş, bana böyle kadar vermedi, incelenememezlik kararı aldım :(

    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven
    Yeni binaya TT fiber hattı çektirebildim! 2 yıllık 🤯 serüven

    4 ay önce banada aynı karar çıktı ama ilerleme olmadığı için tekrar dosthane çözüm olarak ilettim bakalım ne diyecekler 15 gün geçti





  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt

    tabi yasal değil adamlar da cayma bedeli değil alınmayan üçret diyor kurulum vs onlar alıyor değil mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Aralık 2022; 12:9:25 >
  • @maxi909 Haklısınız. BTK şuan hiçbir işe yaramayan BOŞ BİR KURUMDUR. Tüketici haklarında görevli BANKAMATİK MEMURLARI içerisinde çalışmaktadır.


    @miskindvd başvurunuzdan 1.5 - 2 ay sonra tekrar KDK'ya; Telekom'un ne KDK'ya ve BTK'ya cevap verdiğini, bu süreçte mağduriyetinizin devam ettiğini belirterek başvurun. İşe yarayabilir.


    @Dejuf 632 lira fatura ediliyor. Bu konu hakkında yeni bir konu açtım, oradan devam edeceğim, buyrun link: https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-un-14-gun-icinde-cayma-hakkina-cevabi-yardiminiza-ihtiyacim-var--154558624


    @XpressMusic34 Haklısınız, o fotoğrafları ekleyeyim ben 👍





  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkangunes04

    @maxi909 Haklısınız. BTK şuan hiçbir işe yaramayan BOŞ BİR KURUMDUR. Tüketici haklarında görevli BANKAMATİK MEMURLARI içerisinde çalışmaktadır.


    @miskindvd başvurunuzdan 1.5 - 2 ay sonra tekrar KDK'ya; Telekom'un ne KDK'ya ve BTK'ya cevap verdiğini, bu süreçte mağduriyetinizin devam ettiğini belirterek başvurun. İşe yarayabilir.


    @Dejuf 632 lira fatura ediliyor. Bu konu hakkında yeni bir konu açtım, oradan devam edeceğim, buyrun link: https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-un-14-gun-icinde-cayma-hakkina-cevabi-yardiminiza-ihtiyacim-var--154558624


    @XpressMusic34 Haklısınız, o fotoğrafları ekleyeyim ben 👍

    KDK kararının Telekom'a 1 hafta içinde ulaştığını varsayarsak kararın çıkışından toplam 40 gün kadar sonra tekrardan KDK'ya başvurmayı düşünüyorum. Belki sonuca ulaşırım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.