Şimdi Ara

Yeni bir başlangıç ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba..
    Yaklaşık 5 yıldır wow oynamaktayım. Catalysm paketine kadar oldukça aktif şekilde olan
    guild ve arkadaşlarımız yavaş yavaş ne yazıkki kayboldu ya oyunu bıraktı ya da başka guildlere transfer oldu.
    Açık söylemek gerekirse bende yavaş yavaş oyunu bırakma noktasına geldim.
    Bir topluluk olmadan bu oyundan zevk alma durumu ne yazık ki olmuyor. Ben ve benimle birlikte hareket edecek 4 -5 kişi düzenli ve stresiz bir guild aramaktayız.
    Kendimi tanıtırsam 37 yaşındayım Evli ve 2 yaşında bir oğlum var.Microsoft sistem mühendisiyim. Evden işe işten eve giden birisiyim. Bu oyun vasıtası ile bir çok dost ve arkadaş edindim.
    Bazıları ile ailece bazı ile de dışarıda toplanıp görüşmeye devam ediyorum. Sanırım bir ömür de devam edecek bu ilişkilerimiz.
    Ben ve arkadaşlarımızın aradığı az önce de bahsini yaptığım gibi stressiz stabil ve saygılı insanların bulunduğu bir guild ve serverdır.
    Ally olması tercih sebebimizdir. İllaki horde olunacaksa transfer yapmayı tercih etmeden 0 dan karakter kasmak daha mantıklı bir işlem gibi geliyor bize.
    Burning legion serverı dışında ( Orada karakterim var küfürler genel sayfada havalarda uçuşuyor ) bize yeni bir yuva olacak bir yer aramaktayız.
    Bu arada benimle gelecek arkadaşlarımın da yaş ortalaması 32+ dır.
    İlgilenen ve yeni dostluklar kazanıp hoşça vakit geçirebileceğimiz guild masterlardan tekliflerini beklemekteyiz.
    Hiç bir şartımız yada isteğimiz yoktur. Sadece yukarıdaki donelere uygun olması önceliğimizdir.
    Bana buradan yada pm yolu ile ulaşabilirsiniz. İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

    Sevgi ve saygılarımla







  • İdealimde ki insansız çok tebrik ediyorum.
    Bende bilgisayar mühendisi mezunu wow'u sadece arkadaş ortamı ile oynayıp bundan mutlu olmak isteyen ve dostluklar kurup bunu ömür boyu sürdürebilecek insanları aramayı çok isterim. Umarım böyle bir ortam bulursunuz saygılarımla. =)
  • Sevgili @metket. İltifatların için sonsuz saygılarımı sunarım. Umarım böyle bir ortam buluruz ve seni de aramızda görmek isteriz. Bakalım bekleyip göreceğiz.

    Sevgiler
  • taktun nickli arkadaşım kafamdan geçenleri aynen yansıtmıssınız.gelişmeleri buradan ya da pm le bildirirseniz sevinirim.selamlar.
  • Çok isterim tabi ki ama önce askerlik görevimi yerine getireyim döndüğümde oyuna tekrardan umarım düzenli bir yer kurmuş olursunuz. Saygılarımla =)
  • Sevgili @metket şimdiden hayırlı teskerler diliyorum sana Kendine iyi bak oralarda. Oyun bu ama vatan görevi çok zor ve meşakkatli. Çok çabuk biter gelirsin inşallah. Sevgili @sivord Başka bir forumda da aynı yazıyı yazdım. Bekleyip neler olacağını göreceğiz.
  • wildhammer server'ı güzeldir.
    benim şu an nişanlımla beraber olduğumuz guildimiz var. adı Efsane
    akşam 20'den sonra wildhammer ally tarafında karakter açıp "/who efsane" deyince muhtemelen beni hemen bulursun :)
    server hakkında bilgi verebilirim ordan.
  • Sevgili @Androner ilginiz için teşekkür ederim. Akşam 22:00 dan sonra sizi rahatsız edeceğim. ( Bu akşam maç var o yüzden geç gireceğim :) )

    Sevgi ve saygılarımla
  • Sevgili @Androner size iki üç defa ulaşmaya çalıştım fakat offline durumdaydınız sanırım. Bu arada server hakkında biraz araştırma yaptım. Medium populasyon ve sakin bir server gözüküyor. İlginize teşekkürler. Araştırmaya ve başka tekliferi beklemeye bir süre daha devam etmek istiyorum. Ses çıkmazsa wowa uzun zaman sonra elveda zamanı gelmiş demektir.

    Sevgi ve saygılarımla
  • Pm atan arkadaşlar ilginiz için sonsuz teşekkürler. İşlerimin biraz sıkıntılı gitmesinden dolayı dönüş yapamadım. Mutlaka irtibata geçeceğim sizlerle

    Sevgi ve saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taktun

    Sevgili @Androner size iki üç defa ulaşmaya çalıştım fakat offline durumdaydınız sanırım. Bu arada server hakkında biraz araştırma yaptım. Medium populasyon ve sakin bir server gözüküyor. İlginize teşekkürler. Araştırmaya ve başka tekliferi beklemeye bir süre daha devam etmek istiyorum. Ses çıkmazsa wowa uzun zaman sonra elveda zamanı gelmiş demektir.

    Sevgi ve saygılarımla

    Silvermoon alliance tarafında, küfrün kısaltmasının dahi esamesinin okunamayacağı güzel bir guild var: Donanim Haber; maddi sorunlarımdan dolayı aralarında bulunamasam da taahhüt ederim ki oyunu gerçekten eğlenmek için oynayan ve bunu başaran insanlardan oluşan bir topluluk kendileri. Ayrıca yaş itibariyle de yalnız kalmazsınız, 15-65 yaş arası her kesimden insan mevcut MoP öncesinde daha çok PvE odaklı olsa da MoP ile birlikte PvP'ye yönelik etkinlikler de başladı sanırım. /who Donanim Haber yazıp birinden rica ederseniz sizi yetkililere ulaştırırlar, ayrıca ana konu şeklinde konusu da var forumda. Umarım yardımcı olabilirim, iyi oyunlar, iyi eğlenceler..


    Edit: 15 biraz az oldu, o kadar küçük kimseyi hatırlamıyorum, 20 diye düzelteyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 22 Kasım 2012; 2:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese tekrar merhaba...
    Sanırım yeni yuvamızı bulduk. Twisting Nether serverına horde olarak transfer oluyoruz. Bunca sene ally oynayıp horde olmak biraz tuhaf geliyor açıkçası. Kapılarını açan yeni guildimiz Revolutîon'a ve bu konuda bana pm atıp yardımcı olan sevgili @ykocabay'e teşekkürlerimi , bunun yanı sıra pm ya da genelde bizlere dönüş yapan sevgili forum üyeleri arkadaşlarıma da sonsuz saygılarımı sunarım. Bilmeyerek birilerini kırmışsak affola.

    Sevgi ve Saygılarımla
  • Biz de gelebiliyormuyuz bize de yer var mı acaba :)
  • Ah WoW ah. Bizde çok uğraştık ama hayata yenik düştük :D Şimdi çalışıyoruz, geç geliyoruz. WoW kadar ayrıntılı oyuna da vakit yetmiyor tabii. Oynasam ancak daily yapıp çıkacak vakite sahibim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.