Şimdi Ara

Yeni Bir Efsane Doğuyor Kingdom Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar MMORPG oynayan herkesin hayran oldugu ve çok özlediği bir oyun vardır bu da büyük ihtimalle Knight Onlinedır. Yıllarca Cyphere da oynadığım gunleri hatırlıyorum ilk 60 level karakterdim koxp yoktu baslarda pk cok zevkliydi. Ama koxp un gelişiyle oyunu bıraktım seneler once. Şimdi Noah System yeni bir oyun cıkartıyor adı Kingdom Online. Araştırmalarıma göre Knight ın geliştirilmiş versiyonu.
    Bazı yerlerde Knight a benzemiyor deniyor ama benzemesine gerek oldugunu dusunmuyorum tamamiyle. Kingdom online ın mantıgı Knight online ın aynısı . Noah system Knight online ın savas mantıgını iyice geliştirmişler oyunda kale savaşları cok onemli bir yer kaplıyor . Tarla maden kereste yerleri yaparak kaynaklar uretecek klanlar kalelerinde. Diger klanlar da bu kaynaklar için kalelere savaslar acıcaklar katapultlar mancınıklar ureterek. Bölgesel yerlerin sahibi klanlar olucak bu bolgelerin savasları olucak. bunların dısında pvp sistemi combo da knight online ile cok benzerlik içeriyor.

    Kingdom Online ın Turkiyeye Knight online dan sonra damgasını vuracak ikinci oyun olacagından cok eminim cunku noah system Turklerin ne istedigini cok iyi biliyorlar ve bunu dile getirdiler. Bizleri her anı savas ve pvp ile dolu yeni bir Knight Online modifiyeli bir MMORPG bekliyor . 2013 un ilk ceyreginde Kingdom Online da gorusmek üzere iyi forumlar .

    Kingdom online Turkce haberleri için :https://www.facebook.com/pages/Kingdom-Online-T%C3%BCrkiye/485132048172582?ref=ts&fref=ts







  • aynı firmamı çıkarıyor oyunu?
  • Evet aynı firma çıkarıyor Noah System. Genelde Noah Game diye biliniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.