Şimdi Ara

Yeni bir ekran kartı alacağım ancak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemime yeni bir ekran kartı almak istiyorum ve sistemim aşağıdaki gibi. Ancak para cok önemli ve 80 ytl i cok geçirmek istemiyorum. Piyasada 8400 ve 2400 ekran kartlarını gördüm ancak kimse bu kartları tavsiye etmiyor nedenini söyleyebilir misiniz?
    Çok fazla oyun oynayan birisi değilim ancak genede istediğim zaman most wanted gibi oyunları oynayabilmek isterim tabi. Ayrıca yüksek çözünürlüklü filmlerde de hiçbir sorun yaşatmamalı. Böyle bir ekran kartı işimi görmez mi? Eğer cevabınız hayır ise yerine tavsiye edebileceğiniz başka bir model var mı?
    Fiyat konusunda ise yukarı çıkmak benim için güç. PCI-ex16 bir ekran kartı arıyorum.

    P4 3GHz, 1,5GB ram, Asus P5VD2-MX anakart

    İlginiz için şimdiden teşekkürler.



  • Arkadaşım 2400 filan oyun oynatmada bir sorunu yok fakat çözünürlüğü yüksek tutucam bütün ayarları açacam diyorsan nanay bir kart.
    Film izliyeceğim diyorsun Hd seriside tam ona göre.
  • 7300GT de seçeneklerim arasında peki oyun performansında 7300 diğer seçeneklere göre nasıl bir alternatif? Gene 2400 almak daha mı mantıklı?
  • Bahsettiğin kartlar 64 bit olduğu için tavsiye edilmiyorlar, oyun oynamak için alacağın kartın en azından 128bit olması menfaatin icabıdır.
    Sadece film seyredeceğim deseydin 2400 ve 8400'ün bu iş için yeterli olacağını söyleyebilirdim ama bu kartlarla oyun oynamak seni biraz öfkelendirebilir ileride
  • Tamamdır. Teşekkür ediyorum.
    O halde tercihimi 7300GT den yana kullanacağım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.