Şimdi Ara

Yeni bir proje. Smart Sine Series HD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. Bu projeyi gerçekten çok içten olarak iletmek istiyorum sinema kanallarında dolaşırken birden aklıma geldi. Bir kanal düşünün adı Smar Sine Series olsun diyelim. Tam olarak dünyaca ünlü seri filmleri yayınlayan bir kanal olarak tasarlanmalı . Örneğin; görevimiz tehlike 3 lemesi. Karayip korsanları.harry potter,yüzüklerin efendisi ve dahasını seri olarak haftalık veya aylık programlarla yayınlayan ve büyük bir kitleye hitap eden bir kanal hayal edin. Fikir gerçekten ilgi görebilir. Projeyi internet sitesinden D- Smart ile paylaştım umarım ilgi görür. Forumdaşlarım siz de bu konuya destek verirseniz daha çok dikkat çekebiliriz. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk61

    merhaba. Bu projeyi gerçekten çok içten olarak iletmek istiyorum sinema kanallarında dolaşırken birden aklıma geldi. Bir kanal düşünün adı Smar Sine Series olsun diyelim. Tam olarak dünyaca ünlü seri filmleri yayınlayan bir kanal olarak tasarlanmalı . Örneğin; görevimiz tehlike 3 lemesi. Karayip korsanları.harry potter,yüzüklerin efendisi ve dahasını seri olarak haftalık veya aylık programlarla yayınlayan ve büyük bir kitleye hitap eden bir kanal hayal edin. Fikir gerçekten ilgi görebilir. Projeyi internet sitesinden D- Smart ile paylaştım umarım ilgi görür. Forumdaşlarım siz de bu konuya destek verirseniz daha çok dikkat çekebiliriz. Teşekkürler.

    süper bir fikir ama dsmart yaparmi bilmem....
  • Binlerce seri film yok. Sadece belirli günler kanallarında seri filmleri oynatsa yeter.
  • Dsmarta fikrimi paylaştım bende... Birde nerdeyse her filmin serisi var artık..
  • Amerikada TNT yapiyor bunu. Bazen fi serilerini arka arkaya yayinlor bazen de bir aktor veya aktris secip (genelde haftasonu) onun filmlerini arka arkaya yayinliyor.
  • benim de anlatmak istediğim bu zaten. Bu kanalın amacı da bu olmalı dünyaca ünlü filmleri kuşaklarla en iyi şekilde yayınlamak. Belki bilmiyorum D-smart yaparmı bunu ama fikrini paylaşın forumdaşlarım hiç yoktan sesimizi duyuralım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.