Şimdi Ara

YENİ BİR TÜR: VICE ONLINE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • YENİ BİR TÜR: VICE ONLINE

    YARI-RPG, TAM ZAMANLI EĞLENCE




    Vice Onlineyoutube
    Vice Online projesinin duyurusu amacıyla hazırlanan teaser sizlerle! Vice Online projesinin ilk adımı olmakla beraber, videonun gösterimiyle eş zamanlı olarak internet sitemiz www.vice-online.com da aktif hale geldi. Sitemize göz atıp yeni oyunumuz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası için takipte kalmayı unutmayın! in the night, no control https://vice-online.com https://discord.gg/viceonline https://discord.gg/vice https://vicemp.com tags; Vice, Vice Roleplay, GTA, Samp RPG, GTA SA RP, Grand Theft Auto San Andreas, GTA 5, GTA5 RP, GTA5RPG, GTA 5 Roleplay, GTA 5 POLICE GTA5 PD GTA5 Komik Anlar Roleplay GTA 5 Polis Departmanı GTA 5 MC GTA 5 BIKERS GTA SAMP GTA 5 PARTY GTA SA PART ROLEPLAY PARTY GTA 5 ROL YAPMA SAMP ROL YAPMA VICE ROLEPLAY NASIL OYNANIR VICE ROLEPLAY NASIL GİRİŞ YAPILIR VICE ROLEPLAYE GİRİŞ YAPMA SAMP PD SHOTFIRED PD PURSUIT VCPD SHOTFIRED Fivem Roleplay, Fivem, Fivem RP, Vice Online, ViceOnline
    https://www.youtube.com/watch?v=fZKdje0WIAE


    EVRENDE YENİ DÜZEN: DİJİTAL DÜNYA


    Vice Şehri hikayesi 600 yıl öncesine dayanıyor. Şehrin hikayesini alt bölümlerde rahatlıkla inceleyebilir ve şehrin geçmişten bugüne kadar geldiği süreç hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Geçmiş kökleri ne kadar eski olsa da, erişebilirlik ve oynanabilirlik düşünüldüğünde Vice Online evreni tamamen diijtal bir konsept.

    Vice Online kurgusu ağırlıklı olarak, insanların geçmiş yüzyıllardan kalan alışkanlıklarından zamanla kurtularak yeni bir çağa uyum sağlamasının hikayesini işliyor. Günümüzdeki birçok kurgusal evreni inceleyen ve mainstream akımdan beslenen Vice Online evreni başlıca; Black Mirror, Cyberpunk, Fallout ve Grand Theft Auto gibi popüler kültür öğelerinden esinlenmekte.

    Kurguladığımız bu evrende karakterinizin dijital dünyada tam hakimiyet kurduğu, gerçek zamanlı çevrimiçi bir RPG türü yaratmayı hedefliyoruz.

    Bu dijitallik, erişebilirlik açısından her şeyi online (sanal) dünyanızda bulmanıza olanak sağlayacak. Karakterinizin tüm arkadaşlıkları, ilişkileri, ilerleyişi, başarımları, becerileri, görevleri ve neredeyse yaşantısının tamamı, sanal dünyadaki profiline yansıtılacak.

    Tüm oyuncular birbirlerinden bağımsız ve bireyselken, istedikleri zamanda da bir aradayken Vice Online dünyasında sanal kimlikleriyle yer edinebilecekler. Bu dijitallik, bu evrende yer alan tüm sistemlere ve oyunun dinamiklerine de yansıyor.

    Kurguladığımız tüm plan geçmişten kalan ilkel dürtülerin yeni jenerasyonla birlikte dijitalleştiği ve tamamen modern bir dünyaya adapte olabilen insanların hayatta kalabileceği bir sanal evren modelini oluşturuyor.

    Elbette, hayatta kalmak demişken yalnızca Vice Online dünyasında gerçekten yaşayanlar demek istiyoruz! Çünkü, bu şehir başarabilenlere gerçekten zirve noktalara ulaşıp hayal edilebilen her şeyi gerçekleştirmeyi mümkün kılacak.


    Vice Şehrinde istediğin her şeye dönüşebilirsin. İster hükümet görevlisi, ister azılı bir suçlu, istersen popüler bir rock yıldızı, istersen de tüm partilerin aranan ismi! Evet, şehir ve oyun sana hayal edebileceğin her şeyi yapma şansı veriyor. Elbette, seninle aynı amaçta olan oyuncularla kıyasıya rekabete girebileceğin bir ortam olacağını da unutma!


    Bu oyun sizlere tamamen yeni bir deneyim hazırlıyor. Bugüne kadar şahit olduğunuz RPG, Roleplay, Arcade veya FPS türlerinin tamamından farklı olarak, bireysel bir hikaye moduna dayalı oyun oynarken aynı zamanda insanlarla çevrimiçi rol yapma şansını sizlere sunuyor olacağız.



    SORUNSUZ DENEYİM


    Bu şehirde karakterinizin kusursuz bir oyun deneyimi yaşaması adına sorun yaratabilecek ikilemleri, kural açıklarını, zıtlıkları ve oyuncular arası oluşabilecek sorunları minimuma indiriyoruz. Bu oyunda sadece eğlenmek için oynayacaksınız.

    * Potansiyel oluşabilecek tüm ikilikler ve tartışma durumları, sistemsel düzenlemelerle engellendi.

    * Vice Online projesi, kendi yarattığı konsepti nedeniyle oyuncularına tam zamanlı çevrimiçi roleplay ve MMORPG bazlı ilerleme şansı sunuyor.

    Bu projede amacımız, kullanıcıların oyuna adım attıkları andan itibaren tüm işlemlerinin 


    kayıt altında tutularak, 


    her zaman istatistiklerini onlara sağlıklı şekilde yansıtmak ve Vice Online evreninde harcayacakları tüm zamanların bir karşılığı olduğunu göstermek olacak. Bu nedenle, bugüne kadarki tüm oyunları baz alarak, çoklu ortamlarda oluşabilecek sorunlar üzerine yoğunlaştık ve sizler için

    en sorunsuz ve kusursuz işleyecek bir oyun deneyimini hazırladık. Bu oyunda hazırlanan tüm eşyalar, yetenekler, karakter başarımları, donanımlar, ilişkiler, etkileşimler, görevler, NPC’ler ve oyunu oluşturan tüm ana etmenler birbirlerine entegre şekilde, bir karakterin yıllar boyunca gelişimine açık şekilde kurgulandı.




    Vice Onlineyoutube
    Vice Online Resmi Trailer Videosu 24 saat içerisinde sizlerle! 3 dakikalık tanıtımla Vice Online evreni hakkında birçok fikir sahibi olabileceğiniz, oyunumuzun konsepti hakkında birçok fikre erişebileceğiniz bu videoyu sizler için özenle hazırladık. Sunucumuzdan yalnızca bazı kareler, konseptimiz ile sinematik hale getirilerek hazırlandı. Çok daha fazla detayı forum açılışıyla birlikte bulacaksınız. Videomuzun yayınlanmasından bir gün sonra, 18 Ağustos Cuma akşamı Vice Online forumu (www.vice-online.com) tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek. Forumla birlikte Kapalı Beta Başvuruları açık şekilde karşınızda olacak ve Beta Testerlığına katılıp projeye destek olmak adına sizleri bekliyor olacağız. Forum Açılışı İçin Son 40 Öncü Üyelik! Videoyu izleyip yorumlamanızın ardından (Video yorumlarından rastgele kişiler seçilerek) ilk 250 forum ID üyeliğini tamamlayacağız. Geçtiğimiz hafta discord sunucumuz üzerinden yapılan ve 700 kişinin katıldığı çekilişle 75 öncü üyelik dağıtmıştık. Toplamda 250 ID'ye tamamlayarak bu süreci bitireceğiz. Bunun için yapmanız gereken, video yayımlandıktan sonra görüşlerinizi, yakaladığınız easter egg'leri, beğendiğiniz sahne ve sistemleri yorumlamaktır. Yorumunuza Vice Online'daki discord kullanıcı adınızı bırakmayı lütfen unutmayın. Bir yıllık hazırlık sürecinin ardından sizler için özenle hazırlanan Vice Online serüveni başlıyor! Bu süreçte topluluğumuzu sizlerle oluşturmak için bekliyor olacağız. https://vice-online.com https://discord.gg/viceonline #viral #gta #gta5 #gta5online #gta5rp #gta5mods #gtav #gtarp #gtaroleplay #gta5roleplay #viceonline #vice #roleplay #roleplaying #rpg #rp #grandtheftauto #grandtheftautov #grandtheftauto5 #gaming #games #game #twitch #twitchgaming #rage #ragemp #fivem #fivemhighlights #fivemrp #ragemproleplay #fivemroleplay
    https://www.youtube.com/watch?v=dQP08dgjXbM&feature=youtu.be


    SORUNSUZ DENEYİM



    Bu şehirde karakterinizin kusursuz bir oyun deneyimi yaşaması adına sorun yaratabilecek ikilemleri, kural açıklarını, zıtlıkları ve oyuncular arası oluşabilecek sorunları minimuma indiriyoruz. Bu oyunda sadece eğlenmek için oynayacaksınız.

    * Potansiyel oluşabilecek tüm ikilikler ve tartışma durumları, sistemsel düzenlemelerle engellendi.

    * Vice Online projesi, kendi yarattığı konsepti nedeniyle oyuncularına tam zamanlı çevrimiçi roleplay ve MMORPG bazlı ilerleme şansı sunuyor.

    Bu projede amacımız, kullanıcıların oyuna adım attıkları andan itibaren tüm işlemlerinin kayıt altında tutularak, her zaman istatistiklerini onlara sağlıklı şekilde yansıtmak ve Vice Online evreninde harcayacakları tüm zamanların bir karşılığı olduğunu göstermek olacak. Bu nedenle, bugüne kadarki tüm oyunları baz alarak, çoklu ortamlarda oluşabilecek sorunlar üzerine yoğunlaştık ve sizler için

    en sorunsuz ve kusursuz işleyecek bir oyun deneyimini hazırladık. Bu oyunda hazırlanan tüm eşyalar, yetenekler, karakter başarımları, donanımlar, ilişkiler, etkileşimler, görevler, NPC’ler ve oyunu oluşturan tüm ana etmenler birbirlerine entegre şekilde, bir karakterin yıllar boyunca gelişimine açık şekilde kurgulandı.

     

    OYNAYIŞ

    THE WORLD IS YOURS

    Vice Online projesi; baştan aşağı yaratıcılık, özgünlük, yüksek düzeyde geliştirme (development) ve kurgu barındırıyor. Bugüne kadar hayal edebileceklerinizin çok ötesinde yeni bir oyun deneyimi sizi bekliyor olacak. Asla bir “sunucu” değil. Çok daha fazlası.

    ZİHİNSEL ÖZELLİKLER

    Bir karakterin zihin gücü her şeyden önemlidir. Vice Online evreninin hiç görülmeyen “Karanlık” yüzünde sadece güçlü zihinler ve zekasıyla simya yeteneklerini birleştirenler ilerleyebilecek.

    FİZİKSEL GÜÇ VE DONANIM

    Bu evrende karakterinize katacağınız her artı değer onun ilerlemesine katkı sağlayabileceği gibi, gücünüzü ve donanımınızı da belirleyecek. Birçok şeyi hayal edebilirsin, ama gerçekleştirmek için gerekli güce sahip misin? Vice Online evreninde seçeceğin yollar ve yapacağın yönlendirmelerle insanlardan kendini ayırt edebilecek, bazen bir simya ustası, bazen iyi bir lider, bazen de insanlara yardım eden bir kurtarıcı olabileceksin. Peki bu yardım iyi insanlara mı olacak yoksa kötü insanlara mı? Yolunu sen belirleyeceksin. Diğerleri izleyecek.

    VICE ŞEHRİ

    Vice Şehri, tüm şehir öğeleri, materyalleri, haritaları, konsepti, yapıları, hikayesi, özgün karakter tasarımları ve kendi yüzünüzü oluşturabileceğiniz birçok özelliğiyle hazırlanıyor.

    İŞ DÜNYASI

    Vice Online’ın tüm meslek ve iş yönetimi, Vice İş Dünyası adı altında toplanıyor. Oyunda yapabileceğiniz onlarca iş kolu sizi bekliyor.

    İşe başlayan bir çaylaktan başarı basamaklarını tırmanarak yükselen bir patron olmaya hazır ol!

    OLUŞUM: ŞİRKETLER

    Vice Şehri'nde illegal ve legal yaşamı birbirinden ayırmak neredeyse imkansız. Bu şehirde kimin suçlu, kimin masum olduğunu kestirmen zaman alacak. İllegal-legal ayrımı somut olarak olmadığı için, her zaman kendine dikkat etmelisin. Yeni tanıştığın insanlara bu yüzden dikkat et, arkasından ne çıkacağı asla belli olmaz.

    HARİTA

    GTA V orijinalliği korunarak Vice konsepti entegre ediliyor.

    SERVİSLER

    Tüm servislerimiz birbirine entegre şekilde dizayn edildi. Web, Oyun, Discord ve hatta mobil!

    BROWSER KONTROLÜ

    Tarayıcınız üzerinden, oyunda olmadan da bazı yönlendirmeler ve geliştirmeler yapabileceksiniz.

    SIRALAMA

    Oyun içerisinde birçok alanda, birbirinden farklı kategorilerde sıralamalar bulunur ve yapacağın istatistikler seni en tepeye çıkarabilir.

    GÖREVLER

    Vice Online, karakterini yaratırken yaptığın seçimlerden başlayarak hikayen boyunca sana birçok görev sunacak. Kendi hikayeni yazarken görevleri yerine getirmelisin.

    ORTAK GÖREV

    Birçok aşamada yalnız başına değil, kendine bazı yoldaşlar bularak tamamlaman gereken eğlenceli ve zor görevler seni bekliyor olacak.

    DÖRT FARKLI SEÇİM

    Vice Online evrenini kontrol eden dört farklı arka plan gücü var. Hangisini seçeceğin, kişiliğine bağlı. Kazanmak için seçimini iyi yap.

    YETENEK

    Her karakterin geliştirmesi gereken yetenek ağaçları bulunur. Yeteneklerin ne kadar gelişmişse, o kadar güç kazanacaksın.

    ŞÖHRET

    Vice Şehrinde en büyük sıralamalardan birisi de şöhret. Şöhret sıralamaları birçok farklı kategoride oyuncuların tanınırlılığına ve popülerliğine göre belirlenecek.

    VICESOCIAL

    Tüm servislerimizin temel taşı olarak planlanan ViceSocial dünyası, karakterinizin dijital dünyadaki yaşamını size sonuna kadar hissettirecek.

    OYUN İÇİ SİSTEMLER

    Oyun içi sistemler tüm planın ve kurgunun bir parçası olarak karşımıza çıkacak. Bir karakterin yapabileceği her şeyden, erişebileceği tüm olanaklara, hayal ettiğiniz ve gerçekleştirmek istediğiniz tüm kurgularda son derece yenilikçi ve daha önce hiçbir çevrimiçi rol yapma oyununda olmayan düzeyde hazırlanıyor. Vice Online geliştirme ekibinin aylar süren çabalarıyla birlikte her açıdan benzersiz ve kusursuz bir deneyim hazırlıyoruz.




    discord
    Join the Vice Online Discord Server!
    https://discord.com/invite/UqrvTfgT


    vice online
    Vice Online
    https://vice-online.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.