Şimdi Ara

yeni birisi olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayar mühendisliğine başlıyacağım bu sene yalnız hiç bir program dili bilmiyorum şimdiden başlıyayım dedim öğrenebileceğim yerler neresi bir de hangisinden baslayayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hic baslayip kafani karistirma. Ihtiyacin olan bilgi sistematik ve duzenli bicimde sana verilecek. Illaki calismak istersen okul baslayip dersleri almaya basladiktan sonra ogrendigin seylerle ilgili bol bol proje gelistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda ogrenmen zor olabilir basla bence simdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programlama dili bilmekle programlama bilmek aynı şey değildir, okulda programlama öğretirler umuyorum, bu sırada araç olarak bir programlama dili kullanılır.
    genel mantığı kavramak açısından tabiki java yada c# gibi bir dili kabaca inceleyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 20 Ağustos 2016; 4:12:50 >
  • başlama okul sana yardımcı olur zaten
  • -dRekks0 - kullanıcısına yanıt
    Hocam,
    Sizin gibi yeni universiteye başlayacak arkadaşlara da referans olması icin yazıyorum. Bence yazın su zamanını buna harcama. Dinlenmeye bak. Zaten 4 sene boyunca ağır bir tempoda çalışacaksın.
    Okuluna başladığında da derler ve İngilizce dışında hiçbirşeye bakma.(teknik alanda). Derslerini olabildiğince iyi öğren, en ince ayrintisina kadar anlamaya çalış. Bu sana gelecekte baya yardımcı olacaktir.
    Genelde buradaki insanlar üniversitedeki eğitimin değerini bilmiyorlar. "diploma kağıt parcasi,çoğu şey işte ogrenilir, okulda birşey ogretilmiyor" gibi sacmaliklar dolaşıyor forumda. Ben üniversitede öğrendiğim seyleri hala kullaniyorum, isi yaşamımda hiçbir eksiklik hissetmedim. Kullanılan araçlar dışında herşeyi öğreniyorsun üniversitede. (Lisans + master)
    Üniversite hayatını boşuna geçirmiş arkadaşlar genelde işte zorlaniyor. Bir de ortalamanin önemi yok diyorlar, ama genellikle ortalama ile is hayatındaki başarın arasında bag var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.