Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
35
Favori
52.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk çıkardıkları araçlarda iç kısımlar da yanıyormuş. Sonra BMW bir üretim değişikliğine gitmiş. Arka kapılardaki ortam aydınlatmaları gibi bazı şeylerde kısıntıya gidilmiş. Yani sizin aracınıza has bir durum değil. 2022 yılında oldu sanırım değişim.
    Hocam bu arada mesajlarımda görmüşsünüzdür, sizin aracınızda torpido gözünün içinde aydınlatma lambası mevcut mu? Zahmet olmazsa aracınıza bindiğinizde kontrol edebilir misiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. 😊 Bimmercode uygulamasında inceleyeceğim belki açılıyordur. O kısımda da led vardır diye düşünüyorum açıkçası. Diğer aracımda koltuk ve direksiyon ısıtması olmasına rağmen belirli bir derecenin altında otomatik açma özelliği yoktu idrive’da. Bimmercode ile aktif edebilmiştim. Belki bunun içinde bir yolu vardır.


    Yazınızı gördükten sonra baktım ve bizim araçta da yok aydınlatma lambası. Boşluk bırakmışlar. Çok enteresan gerçekten.

  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle, torpido gözü aydınlatmasından da tasarruf da edilmez yani.

    Kodlama ile açılabileceğini sanmıyorum hocam, ben de aldığımda biraz yabancı forumları araştırmıştım herhangi bir sonuca varamadım. Kodlama ile ilgili olmanız çok hoş. Yeni aracınız için de tecrübelerinizi buraya yazarsanız çok sevinirim.
    İşten güçten vakit bulamadım ben de basit şeylerle başlayacağım yakında sinyal sayısını 5e çıkarmak gibi.
    Bizim araçlarda kaynak bulmak biraz sıkıntılı ama yabancı g20 forumlarına göz atmakta fayda var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen dediğiniz gibi. G20-g30 konularından çıkarım yaparak ilerliyorum genelde. Tabi büyük işlere kalkışacak bilgim yok ama ufak tefek kişiselleştirmeler yapmak güzel oluyor.


    Satış temsilcisiyle test sürüşü yaptığımız araçta kablosuz şarj donanımı vardı. Ancak bize gelecek olan araçta olmayacağını söylemişti. Araç gelince baktığımızda vardı. Gerçi çok da gerekli bi donanım olduğunu düşünmüyorum ama belki işe yarar. 😊


    Bana enteresan gelen bir diğer özellik, araç tabela okuyabiliyor. Önceden bu özellikle gelmiyordu araçlar. Sonunda bunu aktif edebilmişler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj yuvası mı tam emin değilim ama eşimin aracında da var yuva ama şarj etmiyor. Sanırım sadece nfc amaçlı kullanılıyor orası.

    Hız sınırı gösterme olayını levhadan değil de haritadan okuyor sanırım. Ankarada çok sağlıklı çalışmıyor. Eşimin 2023 aracında var ama benim 2022 aracımda yok. O zaman st’ye özellikle sormuştum, Tr’ye gelen araçlara bilerek eklemiyorlar diye sallamıştı beni. Sonradan geldiğini söyleyince sizin araçlarınıza da güncelleme ile gelir gibi bişey söyledi ama gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Benim araçta vin sorguladığımda hız limiti göstergesi (sli) özellikle deaktive edilmiş durumda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lieut_gkhn kullanıcısına yanıt
    Ben de şikayetimi iletip kayıt oluşturmuştum, döndüler ve maalesef bazı araçlarda aydınlatma konulmadığını ve eğer bu konuyla alakalı bir geri çağırma olursa memnuniyetle haber vereceklerini söylediler, Kısaca söylemek gerekirse kibarca mevzuyu geçiştirdiler. 😃

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Bana verilen özellikler listesinde bu kablosuz şarj olayı araçta var görünüyordu, araç geldi baktık ki mlsf yok.Eşimin en çok olmamasına üzüldüğü konu bu olmuştu. Ama olmayacağını düşündüğüm halde olan konular da var. Mesela kör nokta uyarısını beklemiyordum, bağaj kapağının ayakla açılması ve yine bsğaj kapağında hem kspatma hem de kapattıktan sonra tüm kapıları kilitleme düğmelerinin olması da sevindirmişti beni.Hatta çektiğimiz videoda da bu şaşkınlığım görülüyor:
    https://www.youtube.com/watch?si=_Bkqfm-yrARvuY3A&v=W0K6MSPbw2E&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 5 Şubat 2024; 1:45:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • lieut_gkhn kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi de olabilir ama bence tabelayı okuyabiliyor. Ne zaman tabela olsa dikkat ediyorum aynı mesafelerde göstergede güncel olanı devralıyor. Decode olanlar için fsc kodu gerekiyormuş sli aktive edebilmek için. Uğraşmaktan vazgeçmiştim o yüzden.


    Kablosuz şarj çalışıyor aslında ama telefonu çok ısıtıyor.


    Diğer gözlemlerim, aracı alırken golf 7.5 r line 18 jant opsiyonlu aracı takasa vererek aldık. Aslında m paketin standart 17” jantlı olanı istemiştik ama 554m kodlu 18” jant denk geldi. Golf’deki sertlik bunda da olur mu diye korkutmuştu ama korkulan olmadı. 😊 arkası bağımsız olması da avantaj tabi. Bir de hifi opsiyonu var ve beklediğimden daha iyi. Eski kasadan daha başarılı geldi bana. Aklıma gelenler bu kadar. 😊

  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef fsc kodu gerekiyor ben de o yüzden vazgeçtim. Donör bir araçtan alıp kendi aracıma aktarsam ne olur bilmiyorum, sanırım servise gidip ista’ya falan bağlanınca patlıyormuş o şekilde de.

    Eşimin aracında Ankara içinde bazı bölünmüş yollarda 50, bir başkasında 110 yazıyor. Halbuki yoldaki ikaz levhaları 82. O yüzden sağlıklı çalışmıyor gibi geldi bana. Bazı levhaların AB standartlarına uymuyorsa okunmadığını da bir yerde okumuştum. Asıl sinirlerimi bozan mesele donanım varken yazılımın bilerek iptal edilmesi meselesi hocam. Yapabilecek bir yerler de buldum orijinal fsc kodu ile ama uğraşmaktan vazgeçtim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, 2020 a3 8v sport (bir önceki kasa)’dan, 2023 1.18 sportline kasaya geçmek üzereyim. 1,5 tfsi, dsg konforu oldukça tatmin ediyordu açıkçası ama hem model yükseltmek hemde ilave özellikler bu şekilde karar vermeme sebep oldu. Görüşleriniz değerli, şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskege E kullanıcısına yanıt
    Şimdiden iyi günlerde kullanmanı dilerim. Alacağın şeyin üç aşağı beş yukarı neye benzediğini, yukarıda paylaştığım videodan görebilirsin.😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar
    Bir konuda bilgisi olan varsa ve aktarırsa sevinirim

    Aracım 2021 1.18
    Yan aynalar kitleyince kapanıyor malum.
    Kapıları açmak için anahtar ile açtığımızda da açılıyor
    Ben kontak basınca açılsın istiyorum
    Bunun bir ayarı var mı menü de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcevat1976 -- 10 Şubat 2024; 16:32:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kelcevat1976 K kullanıcısına yanıt
    Sanırım yok.
    Kurulumu en az 50 kere baştan yapmışımdır, böyle bir seçeneğe hiç rastlamadım menülerde .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizim arac fiyatlari ne alemde acaba?

    2. Elde satmayi deneyen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsar4 S kullanıcısına yanıt
    Ekim 2023 te Borusan 'a takasa verdiğim pırıl pırıl, hiç kazasız, sorunsuz m sport F20 aracım hala satılamadı, her gün kontrol ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 13 Şubat 2024; 9:16:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2021 ve uzeri temiz 1 serisi arac bakiyorum esim icin, kazasiz temiz araci olan varsa bana ulasirsa seviniri.

  • Selam arkadaşlar;


    2021 model aracımı bugün servise bıraktım 2. bakım 19500kmde (alalı tam 3 sene oldu) 22k civarı fiyat dediler bmw prime üyesi olduğum için 19k civarına düşer dediler, yüksek geldi yakın zamanda yaptıran oldu mu?

  • Makyaj zamanı ile ilgili bilgisi olanvar mı acaba,şu an %6 indirimle f40 veriyor borusan,makyaj çok kapsamlı olur mu acaba?

  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    Yaz aylarında kasa değişecek, makyaj yok.


    F70 kodu ile gelecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbeyaz_1 -- 25 Şubat 2024; 11:53:40 >
  • hocam bakımın içeriği nedir?gerçektende baya yüksekmiş.

  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.