Şimdi Ara

Yeni Botech Wzone Android 10 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
42.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • digitech kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yaptım TV fabrika ayarlarına geri döndüm tkgs arama yaptım 11 de trt haber vardı şimdi fm tv var 😆

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz android mi box stick tarzı aletler yerine. Stick Compute almak daha mantıklı değilmi.

  • Günaydın. Şu sıra hard disk ya da flash bellekten film izleyemiyorum. görmüyor flash bellek ile hard diskleri. farklı uygulamalar da denedim film izlemek için ama nafile.

  • Bu cihazı aldığıma it gibi pişmanım birde tuner aldık cihaz kasıyor tuner çok kötü kanallar kendi kendine siliniyor taşınmıyor açılmıyor cihazın trt hd ye gıcıklığı var tkgs den de arasa manuel de arasa buluyor sonra siliyor sinyal ise 90 ama sinyal yok diyor tv izlemek işkence birde hafiza kartı taktık ki belki faydası olur ama nafile firmanın umurunda bile değil ama uydu markette hangi ürün övülüyorsa birde yerli ise ondan uzak durmak lazım

  • selamlar geçen senelerde ürünü almayı düşünürken alamadım fırsat olmadı diyelim

    sizce projeksiyon ile kullanmak için alınır mı yoksa daha iyi cihazlar çıktı mı ?

    twitch-disney-netflix-youtube-blutv-amazon prime! lisanslı 1080p izletmesi benim için yeterli kasma donma zart zurt yapıyorsa paramızla rezil olmayalım 1500 tl vericez :)

  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam almam. Aldığıma pişmanım açıkçası. Cihaz yavaş. Firma desteği berbat. 5 yıl güncelleme sözü verilmiş ortada güncelleme falan yok vs.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

    Bende aksine tam çok memnun kaldım. Mi boxtan gecen biri olarak esekten inip ata bindim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aniceman kullanıcısına yanıt

    Netflix açık konumda iken cihazı kapatırsan tekrar açtığın zaman direk netflix ekranı geliyor çünkü cihazı kapattığın zaman uyku moduna geçiyor komple kapanmıyor netflix uygulamasından exit yaparak çıkarsan kapa aç yapınca ana ekran gelir...

  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt

    6 aydır kullanıyorum daha bir kere takılma kasma donma yapmadı menü geçişleri yağ gibi akıcı ve hızlı uygulamadan uygulamaya direk geçişi de gayet hızlı usb bellek ve kablosuz klavye mouse alıcısı ikisi aynı anda takılıyken kasma yapıyordu flash belleği çıkarınca düzeliyordu flash bellek hi level marka...Samsung marka usb3.0 flash belleği takınca sorun ortadan kalktı sorun çıkartan hi level marka olandı..Zaten daha önce aldığım hi level marka 2 adet sdcard larda sorunlu çıktı okuma yazma hatası verip duruyorlar bu markadan uzak durmak gerek..Ayrıca kesinlikle kendi adaptörü ile kullan tv nin usb si üzerinden power alma yetersiz kalıyor ve kasma yapabiliyor...Ben aldığımda 9.0 ile geldi gelen yeni versiyon güncelleme ile 10.0 oldu. daha 2 gün önce yeni sistem güncellemesi geldi bazı bug ları gidermişler uzaktan kumanda atama özelliği gelmiş..İleride yeni android sürümü de gelecektir.lisanssız 4gb ramli ve aynı işlemcili başka box ta kullandım inan ki bunun kadar akıcı değildi ve deli gibi ısınıyordu...Şu an piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi lisanslı cihaz bu...





  • Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    İlk aldığım günden beri adaptör ile kullanıyorum zaten. Kişiden kişiye göre değişir bence deneyim. Ben memnun kalmadım ve cihazın yavaş olduğunu düşünüyorum. Körü körüne bir eleştiri değil benim ki. Bizzat deneyimleyip yorum yaptım. Benim cihazım takılıyor ve yavaş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Warrior_Knight kullanıcısına yanıt

    4 aylık mesajım alıntılanmış, netfilix kullanmıyordum ki netfilixte açık kalsın =)

    4 ayın üzerine bir çok küçük güncelleme geldi, sonraki bir güncellemede bu hata gitmişti. Su an böyle bir hatası bulunmamakta.


    Ben de cihazdan genel olarak memnunum, en buyuk eksikligi verilen guncelleme sozlerinin tutulmaması.

  • BluTv kullanırken çok sık donuyor ve tekrar girdiğimde blutv yi açmıyor.

    bunun çözümü var mı?

  • Merhaba arkadaşlar. cihazda yeni bir sorun başladı. uydu modülü de almıştım 5 ay kadar önce. botech wzone u da 1 yıla yakın oldu. gayet de memnundum 4 gün önceye kadar. sorun uydu kanallarda başladı. önce yeşil ekran çıktı. görüntü bozuk ve yeşil. sonra kapatıp açayım dedim ve sinyal gitti. tamamen kanallar gitti. bende çanaktan gelen kabloyu tv ye bağlayayım dedim. tv uydusunda sıkıntı yok. bu sorun sonrası ip tv izlerken kimi filmlerde aynı o yeşil ekran çıkmaya başladı. hatta dün usb den film izleyeyim dedim aynı sorun oldu. ama nasıl bir sorun varsa her filmde yapmıyor. bu arada uydu aparatı tamamen gitti. yani sinyal hiç yok.

  • ugur_tabu U kullanıcısına yanıt

    tv box ı fabrika ayarlarına döndürdüm.sorunlar gitti.uydu da aynı şekilde düzeldi

  • android 12 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı

  • Bu cihazda,uydu alıcıya cccam eklenebilirmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

    Alternatif 1350 TL ye Atlanta Colovu ürünü var düşünebilirsiniz işinizi fazlasıyla görecektir.

  • ugurtabu35 U kullanıcısına yanıt

    Burada bir arkadaş firma yetkilileriyle yaptığı görüşmeye dayanarak Mart ayında Android güncellemesi gelecek yazmıştı ama Mart sonu geldi güncelleme henüz yok.

  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.


    Bir ara bi forumda tam hatırlamıyorum (belki de burada) arkadaşlardan biri yine yazmıştı ne zaman güncelleme gelecek diye. cevaben birisi de arkadaş saat gibi çalışıyor cihaz neden istiyorsun diye güncellemeyi. uygulamalar düzenli güncelleme yapıyor haliyle android 10 geride kalıyor. altyapısı eski bir uygulamaya sen uygulama güncelliyorsun. bu da ağırlaşmasına sebep oluyor. bu sebepten istiyoruz. bir de uydu modülünün güncellenmesi gerekiyor. kanal taşıma sıkıntılı. belli bir durum.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.