Şimdi Ara

yeni ceed mi yeni rio sedan mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eresin topkapıda ceed dizel 47000 rio fancy benzinli 38000 hangini alayım karar veremedim yılda 5-6 bin km yapıyorum.daha önce hiç kia kullanmadım.bunları alacaksam neden almalıyım. yada bu paraya başka hangi markaları alabilirim.



  • bu fiyatlara, bu kalitede, bu donanımda, bu konforda, bu tasarımda, bu güçte başka o km dizel alamazsın...o yüzden kia
  • 5-6 bin km için dizel gereksiz atmosferik yada turbolu yeni nesil benzinliler gayet yeterli.
    45 bine Golf 1.2 Comfort alınabilir.
  • Toz koparan hakli. Az km yapacaksan maceraya girme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidsel3

    eresin topkapıda ceed dizel 47000 rio fancy benzinli 38000 hangini alayım karar veremedim yılda 5-6 bin km yapıyorum.daha önce hiç kia kullanmadım.bunları alacaksam neden almalıyım. yada bu paraya başka hangi markaları alabilirim.

    İmkânın varsa Cee'd derim. Hem C sınıfı araç, hem de düz vitesi az yakıyor. Başka marka önerenlere takılma. VW ikinci elde iyidir ama 4 ay araç beklersin, servisi de pahalıdır. Donanım olarak da Cee'd daha zengindir. O fiyatlara çıkmam beni zorlar diyorsan Kia Rio 1.25 motorlara bak. Hem vergisi avantajlı olur, hem de 33-34 bin civarına alınabilir.
  • aynen hocam arkadaşa katılıyorum vw serviste çok büyük sıkıntı ayrıca siz sıfır araç almaktan bahsederken aynı paraya çok daha az donanımlı neden 2-3 yaşında araç alasınızki.. hem insanlarda şöyle bir olay var şu marka çok satıyor hayır arkadaşım o markaların ticari araçları çok satıyor hiç isim marka vermiyorum araştırın bakın ticariler olmasa hangi marka neyi satıyor görürüz.. ayrıca rio B sınıfı cedd C SINFI sizin ihtiyacınız ne ona karar verin önce eğer 3-4 kişilik çekirdek bir aile ve uzun yolculuk pek yapmıyor şehir içinde kullanıcaksanız tabiki rıo hemde 1.4 otomatik öneririm.. değilse cedd tabi daha geniş.. ayrıca dizel benzin konusunda eğer yılda 30bin km yol yapmıyor iseniz kesinlikle benzinli çünkü araştırın dizelin bakım masrafları ile aracın yakıtı toplandığında benzinin üzerine çıkıyor.. tıpkı nazlı bi bebek gibi yanlış kullanımı bakımsızlığı affetmiyor.. ki benim dizel aracım vardı 2 yaşında aldım 2 ay bindim turboya toz kaçması ki bu yol durumundan kaynaklanmış 3-4bin tl turbo parası verdim ve hemen elden çıkarttım.. dizel çok yol yapan için şirket araçları için ideal olabilir ancak 40 bn tl verip ne sesini nede nazını çekemem kendi şahsım adına.. ben her zaman benzin yada lpg den yanayım ki şimdi doğal gazın araçlarda kullanılması için çalışma başladı çok kısa zamanda devreye girer bu durumde 1 tl ye litre fiyatı ile inanın dizelin yarısından da az yakan bir sistem olacak..
    amacım kimsenin aklını karıştırmak değil tam aksine bilgi paylaşımı.. herkese kazasız günler..




  • Tabiki ceed. Şuana kadar apılmış belkide en iyi dış tasarıma sahip C sınıfı araç. İçi de i30dan çok daha güzel bence. B sınıfı ilerde farklı ihtiyaçlar doğarsa değiştirme isteği uyandırabilir ama ceed epeyce idare edecektir sizi.
  • 45 bine 1,2 golfmü... 45 bin vereceksin, donanımsız fındık motorlu golf alacaksın...sonrada araba almış maceraya girmemiş olacaksın...valla süper yorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.