Şimdi Ara

YENİ CİTROEN C1 TEST SÜRÜŞÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YENİ CİTROEN C1 TEST SÜRÜŞÜ
    Şehir içi kullanımı için geliştirilen Citroen C1, tasarruflu motoru ve zengin donanımıyla dikkat çekiyor. Araçta sunulan renkli açılır tavansa rakiplerine gözdağı veriyor.

    Büyük yuvarlak farları ve hemen üzerine yerleştirilen gündüz aydınlatıcıları, araca ilginç bir görünüm kazandırmış. Airscape donanım seviyesinde sunulan katlanabilen tavan, araca nostaljik bir hava katıyor. Siyah, kırmızı (daha çok turuncuya benziyor) ve gri renk seçeneklerine sahip açılır tavan, üst kısmın arka cama kadar bir tuşla tamamen açılmasına imkan veriyor. Yan ayna kapakları da tavanla aynı renkte sunuluyor. Arka taraftaysa cam bagaj kapağı ve büyük arka far grubuyla birlikte sevimli tasarım devam ediyor.

    Aracın dışındaki sevimli tasarım öğeleri iç mekanda da bolca kullanılmış. Ön konsol gibi havalandırma çıkışları ve vitesin yer aldığı bölümde de kırmızı kaplamalar kullanılmış. Direksiyonun arasından görünen yuvarlak gösterge tablosunda tüm bilgiler izlenebiliyor. 3.5 metreden kısa bir otomobil için ön bölümde sunulan yaşam alanı yeterli seviyede..........

    http://www.motobilim.com/2015/03/yeni-citroen-c1-test-surusu.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 11 Mart 2015; 18:47:00 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.