Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2024 (280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.938
Cevap
209
Favori
415.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • drowen kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun Hocam.

    Yazılım güncellemesi benim aracıma da gelmiş. Yarın bir soracağım servise.

  • Ben de yarın yaptıracağım tampon desteğini, muhtemelen yazılım güncellemesi de yüklenecek. Navigasyonun versiyonu yenilenmiş , harita güncellenmiş olabilir mi? Wifi aktif değildir muhtemelen yine.

  • drowen kullanıcısına yanıt

    İyi günler, mevzu basih bu BSI yazılım güncelleme bildirimi bana da geldi, cuma gününe randevu aldım.

    Bu güncellemeyi ilk yaptıranlardansınız sanırım. Güncelleme sonrası navigasyonda grafik değişiklikleri haricinde, sesli yönlendirme Türkçe değildi, düzeldi mi? Bunun haricinde ne gibi farklılıklar oldu, paylaşabilirseniz sevirim.

    Sağlıklı günler dilerim.

  • drowen kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Benim araçta da tampon için kampanya var dediler sonra aynı şekilde geri verdiler yine tampon sallanıyordu. Müşteri temsilcisini aradım boştan yere zamanımı aldınız gereksiz bir kampanya olmuş dedim ama sanırım alt modellere mi yapmadılar yada dizel o yüzden mi c4x feel bold du.
  • Dizellere uygulama yapılmıyor, o nedenle olabilir.

  • DylanDog kullanıcısına yanıt

    hayır düşürmüyor, ama tabela 70-80 düşürelim veya artıralım mı diye soruyor.

  • sthonour S kullanıcısına yanıt
    O da ilginç o zaman niye çağırıyor :)
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Telefonunuza resmi sürüm android 11 gelmediyse xda'dan uygun bir firmware bulup yükselebilirsiniz, biraz uğraştırıcı bir iş ama dikkatli olup talimatları iyi takip edince yapılmayacak şey değil.

    https://xdaforums.com

  • Tampon geri çağırması için gittiğimde alta iki tane vida atıp göndermişlerdi. Tampon sallanmaya devam ediyordu. Tekrar gittim, parça takılması gerektiğini söyledim. Servisteki yetkili şase numarasından bakınca hangi parçanın takılması gerektiğini gördü, buna rağmen servis müdürüne gidip sordu, o da o parça "gerekirse" takılır dedi. Ben gerektiğini, aksi takdirde tamponun emaneten durduğunu söyleyince parçanın siparişini verdiler, gelince takacaklar. Daha önce hiç böyle bir servisle karşılaşmamıştım.
  • makif32 M kullanıcısına yanıt
    Hangi servis ?
  • DylanDog kullanıcısına yanıt

    Telefon yurtdışı, güncelleme yapılamıyor, TWRP ile yeni sürüm yüklerim ama imei gidiyor. Bir daha yurtdışı telefon almayacağım, xiaomi ilk çıktığından beri hep böyle kullandım (Neredeyse 10 yıldır xiaomi -alt markaları- kullanıyorum) ama artık yaş ilerledi, TWRP v.s. yazılımlarla uğraşmak istemiyorum, ne aklım yetiyor ne vaktim. 

  • triceratops kullanıcısına yanıt

    Orası ilginç tabi :) Ben şuan Çetaş İzmit e geldim, tampon desteği ve yazılım için işlem yapacaklar. Yazılım sonrasında sonradan aktif ettirdiğim acc ye olumsuz etki olacak mı bakacağım.

  • Yazılım uzun sürecek dendi ancak 15-20dk da bitti dediler, tampon desteği de takıldı. Yazılımın neye etki ettiğini anlamadım genel olarak. Ancak sonradan aktif ettirdiğim adaptif hız sabitleme kayboldu. Muhtemelen yazılım yapılan işlemi deaktif etti. Yaptıracak olanlar buna göre yaptırabilir. Ben adaptifi aktif etme için tekrar yazdım daha önce yapanlara
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    TWRP kullandıydanız biliyormuşsunuz zaten işi :) nornalde android kurulumu imei'nin depolandığı alana mudahil olmuyor olmalı ama sizin durumda resetleniyor mu ne oluyor bilmiyorum, yanlış yönlendirmiş olmayayım.

  • DylanDog kullanıcısına yanıt

    Bu yeni nesillerde IMEI yı siliyor güncelleme, donanımsal müdahale ile kalıcı IMEI atılabiliyor ama o işleri yapan birini bulmak lazım, onunla uğraşacağıma telefonu yenilerim.☺️

  • Daha önce exFat olarak formatlı olan ve aracın görmediği bu nedenle yeniden Fat32 olarak formatladığım 64 GB taşınabilir belleğin içine yaklaşık 35 GB boyutunda 4 farklı klasöre 5000 e yakın parça yükledim. Az önce araca taktım ve belleği hemen gördü, klasörlere göre seçim de yapılabiliyor, bu ekranların grafikleri de gayet hoş. Beğendim, görünüm güzel, kullanım kolay arayüz hızlı. 35 GB a yakın veriyi anında gördü.
  • Bende güncelleme yaptırdım. Bi fark göremedim. Sanki şerit takip daha belirgin bir şekilde çalıştı onu hissettim. Psikolojik de olabilir. Evet sonradan yaptırdığım acc deaktif oldu. Fakat ekran kararması yada navigasyon da gps in aracı farklı yerde göstermesi gibi problemleri ortadan kaldırmamış bu yazılım.
  • cevo61 kullanıcısına yanıt

    Ben güncellemenin tam olarak ne için olduğunu da anlamadım. Kararma vs sorun yaşamamıştım hiç, o yüzden yorum yapamıyorum. Ama genel görünüm ve fonksiyonel olarak bir değişiklik görmedim. Akslne acc yi deaktif ettiği için tekrar uğraştıracak.

  • Bu arada taze bir yakıt tüketimi verisi paylaşayım, henüz daha 400 km bile olmadı ama, Ankara ş.içi ortalama 23 km/s hız ile yakıt tüketimi yol bilgisayarı verisi 8,3 lt gösteriyor (Aldığımdan beri sıfırlamadım, ilk aldığımda biraz yol yapılmıştı ve 16 lt idi tüketim), aynı şartlarda (rodajı tamamlanmış) Egea 1.6 tam otm. aracım 9,3 lt yol bilgisayarı verisi vardı. Buradan tahmin ettiğim kadarıyla Egea 1.6 benzin tam otm. eski aracıma göre 100 km de (ş.içinde) -zamanla- 1,5 lt kadar daha az tüketime sahip olacak gibi görünüyor. Yetmez ama Evet.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 3 Nisan 2024; 11:2:6 >
  • araçlarımızda torpido gözü soğutması varmı bilgisi olan

  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.