Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2024 (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.972
Cevap
210
Favori
417.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • korayhat K kullanıcısına yanıt

    Yol bilgisayarını sıfırlamaktan ziyade

    Aldığım yakıt ve gittiğim mesafeye göre 9 senedir kullandığım Fuelio uygulaması otomatik litre hesabı yapıyor.


    Yukarıdaki görüntü de uygulamadan, artık belli bir kilometre yaparak düşmesini beklemekten başla yapacak bir şey yok.

    Daha da düşmezse servisin yolunu aşındırırız.


    Muafiyetli aldığım için 5 sene satma durumunda yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iscinar İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin aracı kullanım süreniz ve mesafeniz çok kısa ve trafik yoğun mudur? Yani böyle bir tüketimi ben ancak 1,5-2 km mesafedeki yokuşlu yolda yol adığım markete git gelde bir ihtimal yakalarım. O durumda bile 11 litreyi geçmiyor bende. Bu kadar kısa mesafelerde kullanıyorsanız, motorun çalışmasıyla ısınmadan kapanması nedeniyle yakıt tüketiminiz çok yükseliyordur diye düşünüyorum. Zira yakıt alım tarihlerinizin çok sık olmaması kullanımınızın çok kısa mesafelerde olduğu kanısını uyandırdı bende. Örneğin depoyu fulleyip 25-30 km şehiriçi durmaksızın gezinti yapıp tekrar doldurdup bir ölçüm yaparsanız, yada yol bilgisayarını sıfırlayıp gezintiyi yaptığınızda yol bilgisayarı ne gösteriyor görebilirseniz daha sağlıklı bir şehir içi verisi elde edersiniz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gepe kullanıcısına yanıt

    6 kilometre gidiş 6 geliş, her iki yönde de 500~600 metre iniş bir o kadar çıkış, tek yön yaklaşık 10 dakika.


    Rampa çıkışlar dışında anormal durum yok.

    Genellikle sakin kullanırım, gerekmedikçe gaza yüklenmem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iscinar İ kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz durumda ortalama hızınız 35 km/s e denk geliyor. Bu ortalama hız ile (ki buradan yolunuzda trafik olmadığı anlaşılıyor ve çok bir yokuşunuz da yok) azami 7-8 lt yakıt tüketiminiz olmalı.

  • Arkadaşlar merhaba,

    2023 Kasım'da teslim aldığım C4 Shine (v1.0) İnci Beyaz-Siyah tavan 9.000 km'de aracımı satıyorum. (bilmeyenler için v1.0 => Hız sabitleme Adaptif değil, şerit takip asistanı şerit ortalama yapmaz, sadece çıkmana engel olur)


    Şirket üzerine aldığım için 6 ay beklemem gerekiyormuş, o yüzden ilan koymadım şimdilik. 14 Mayısta satabilecekmişim. Uygun fiyata vereceğim, sorunsuz araçtır. Burada aylardır konuştuğumuz çoğu kronik hata yok çok şükür (boya atmasıdır, ekranların komple gitmesidir vs gibi)

    Sadece arada geri vitese taktığımda görüntü gelmiyor ki aldığım günden beri bu forumda aşama aşama anlatmıştım zaten :) Güncelleme ile düzelecekmiş inşallah, yaptırmaya fırsatım olmadı.


    İzmir'deyim, niyetli olan varsa diye yazayım dedim.

    Kolay gelsin herkese.



    edit : Üstteki konu hakkında, benim araç dediğim gibi 9000 de, ortalamam 7.4 lt. Eco da kullanmadım hiç, şehir içi sıradan - sakin kullanım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertazor -- 29 Nisan 2024; 11:48:40 >




  • mertazor M kullanıcısına yanıt

    6 Ay ve 6000 km dolmadan satamama durumu 2. el motorlu taşıt ticareti yetki belgesine sahip olup bu işi yapanları bağlar. Şirket üzerine almış olsanız da sizi bağlamaz.

  • Maalesef bağlıyor. Ticaret bakanlığı ile görüştüğümde öyle söylediler.

    Doğrudur yanlıştır da sonuçta cezayı da onlar kesecek. Riske giremedim.

  • Arkadaşlar merhaba, malumunuz kimi serilerde gelen tablet kılıfı kimi serilerde gelmedi. Ben aracı sağ ön koltukta annem uzun yolculuklarda rahat etsin diye aldım. Tablet işi de uzun yolculuklarda çok işimize yarayacak fakat bizde de kılıf verilmedi. Elinde bu kılıftan olup da kullanmayan, satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir mi lütfen? Eğer kullanmıyorsanız inanın çok ihtiyaç olan bir yere geçmiş olacak...

  • 011235813 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Ben Çin sitelerinden falan da araştırdım. Muadili bir şeyi de kimse yapmamış. Yapsalar çok satılır. Herhangi bir kılıf arkasına yapıştırılacak pratik bir mekanizma uydurabilecek eli bu işlere yatkın bir arkadaşı şiddetle bekliyoruz :) Boş vaktim ve ihtiyacım olsa bu işe el atmayı düşünmedim değil. Şimdilik ceket asmak için daha çok işime yarıyo :)

  • korayhat K kullanıcısına yanıt

    Ben de yurtdışı siteleri karıştırdım daha önce ama bulamamıştım.


    Şu mu acaba;


    https://www.ebay.co.uk/itm/304967059902




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 29 Nisan 2024; 22:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla güvenlik konusunda eleştiri aldığı için (şoförün dikkatini dağıtabilir ve çarpışma durumunda hava yastığını engelleyebilir diye) belli bir dönemden sonra vermemeye başladılar.

    Biraz cad bilen birisi bedava bulunabilen mevcut tablet kılıfı modellerini biraz modifiye ederek bir şeyler dizayn edebilir. Yapan paylaşırsa ihtiyacı olanlar da 3d model baskısı yapan kırtasiyelerde bastırabilir. Tinkercad gibi ücretsiz sitelerde yapılabilecek bir dizayn aslında bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iscinar İ kullanıcısına yanıt

    Ustad selamlar


    bu araçta sanırım sunroof yok sunroof olanlarda açılır diye bir durumda mevcut ama dah asunroof olmayan araçta deneme şansım olmadı ama hala peşini kovalıyorum . Bir gelişme olursa bilgi vereceğim


    Saygılar

  • Arkadaşlar merhaba


    2024 C4 shine aracımda radyo logoları gözükmüyor bununla alakalı çözümü olan var mı ?

  • Yalcintr81 Y kullanıcısına yanıt
    Konuyu tam takip etmedim ama kumandadan camların ve sunroof'un açılması ile ilgili zannedersem. Aracım 22 üretimi 23 trafiği çıkışlı C4 Shine bold. Kumandadan 4 cam artı sunroof açılıp kapatılabiliyor.






    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anakha_turk kullanıcısına yanıt

    Benim aracım 2023 model 2024 çıkışlı

    Shine Bold

    Sadece sunroof açılıp kapanıyor

    Camlar açılmıyor ama kapanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. C4X için bi sorum var, sizin direksiyonunuz da hafif sola dönük duruyor mu? Ben araç kullanırken farkettim, videodaki kadar olmasa da direksiyon sola dönük duruyor birkaç derece. Bunun aracın balans ayarıyla ilgili olduğunu varsayıyordum ama aşağıdaki videoyu izleyince bi korktum. Başkalarının başına da benzer durum gelmiş. Yani başka bir hata olsa neyse de direksiyonun böyle olması gerçekten can sıkıcı..



    YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2024Adem Helvacıyoutube
    Citroen C3 arabada meydana gelen direksiyon arızası sonrası tüketici 3 kere servis hizmeti alıyor fakat sorun çözülmüyor. 4 üncü servis giriş talebi ise reddedilmiş ve yazılım ile çözüm bulunana kadar beklemesi gerektiği belirtilmiş tüketiciye. Video içerisine eklediğim servis evrakında da görüleceği üzere servis de müdahalelerin sorunu çözmediğini not almış. Tüketici Hakları çerçevesinde ortada bir mağduriyet olduğu aşikâr olsa da böyle tüketici hakkı korunmayacağı da sanırım hepimizin hemfikir olacağı bir durumdur. Özellikle otomotiv sektöründe PAHALI ürünler olması nedeniyle Hukuk hepten yok sayılıyor. Paslı satılan @suzukiturkiye arabalar, seyir halinde direksiyon kilitlenen @hyundaitr derken servisin sorunu çözemediği @citroen ve daha nice problemli otomobil trafikte cirit atıyor. Peki @ticaret.bakanligi bu konuda ne gibi önlemler alıyor bununla ilgili de gerekirse Tüketici Derneği olarak Yönetim Kurulu kararı alıp Tüzel kişiliğimiz ile resmi kanaldan bilgi talep ederiz. Ortada tek bir gerçek var ki otomotiv sektörü TÜRK tüketici ile AVRUPA tüketici grupları arasında çok ciddi hizmet politika farkı uyguluyor. Yarın LinkedIn hesabımda bu konu ile ilgili bir yazı ele alacağım.
    https://www.youtube.com/shorts/UzEgB_-zJyo
  • Arkadaşlar merhaba,
    Aracım 2023 mayıs çıkışlı c4 feel bold. Resimlerde eklediğim gibi 3 ayrı noktada boya atmaları mevcut, anlaşılsın diye yakın çekim yaptım, herbirinin çapı 4-5 mm civarı, 2 si tavanda, biri kapı açma yerinin üzerinde. Başka yerlerde de çıkarmı yoksa bunlar büyür mü bilmiyorum. Henüz servise göstermedim. Dava - araç değişim talebi gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum, çok zorlu bir süreç olur ve 3 minik boya atması için değişim olmaz diye düşünüyorum Sizlerin fikrini almak istedim, bayiden veya citroen Türkiye den ne talep etmeliyim, ne yapmalıyım?
    YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2024
    YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2024
    YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2024

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mbmb M kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, kuş pisliği yanığı gibi duruyor. Uzun süre kuş pisliği kaldı mı boya üzerinde?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, yok hocam kuş pisliği olduğunu düşünmüyorum, her gün bakarım kuş pisliği varsa temizlerim. 1-2 günde bu kadar etkili olacak bir kuş pisliği varsa da bilmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbmb M kullanıcısına yanıt

    Merhaba geçmiş olsun, c4lerin kaporta boya zaten vasat bunda hem fikiriz. Benim kapımın boyasıda döküldü mahkemeliğiz zaten lakin buda pek normal bir soruna benzemiyor. Kuş pisliğini andırıyor, siz daha iyi bilirsiniz tabi. Ama yapılacak en iyi şey servise gidip kayıt açtırmak. Daha sonrasında dava açmak ve bilir kişiler tarafından incelerek karara bağlanması olur. Mahkeme dışında sonuç alabileceğiniz bir mecra yok zaten. Geçmiş olsun.


    Not: 3-4 yılı unutmanız gerekir.

  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.