Şimdi Ara

YENİ CİTROEN C4 CACTUS KULLANICI DENEYİM YORUMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
17
Favori
197.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DaLminSSaH D kullanıcısına yanıt
    kesinlikle capture icin cok heycanlı degilim sizinde dediginiz gibi kafamda bir yıgın sou birinin digerine bir artısı 2 eksigi fiyat maksimum bu kadar herhalde bende cactuse donucem.
    normalde juke la basladım ama burdaki satıs yetkilileri sanki satmaktan cok migrosta alısveris yapıyormusum gibi abi bu fiyat bundan asagı inmem diince bende dellendim birde
    malum arka diz mesafesi sıkıntılı idi sonra capture gectim e sitede baya bir konusma var insanlar cok ortada kalmıs hele bir kac sey okudum. Aman Allahım dedim o kadar parayı
    yatır sonrada dertleri bitmesin.

    Bende sanırsam cactuse dogru yone gidicem aventure olsa bir saniye durmam ama neyse yuzde 80lerde bende bunu dusunuyorum
    tesekkur ederim tekrar
  • Ben güvenlik açısından c4 ü tercih ederdim yerinizde olsaydım. Kendim o bütçeyle dizel araç alacak olsaydım da leona yönelirdim.


    N-cap tan 5 yıldız almış iki araç arasında ağır olan daha güvenli oluyor gerçek hayattaki başka araçlarla çarpışmalarda.


    Bir de söyle düşünün 70 bin tl yi 900 kg lik araca veriyorsunuz. Bence illa arazi aracı gibi görünen bir araç almak istiyorsanız baz qq bile düşünülebilir benzinli olmasına rağmen. En azından ağır bir kasası var ve boyutları ideal.
  • Güzel bir tasarım, teknolojisi de iyi. Çok hafif. Az yakacağı kesin. Ama fiyat pahalı. ne biliim yani 70 bine 2012-2013 model BMW 1.16i ZF8 alınabilirken veya dizel otomatik GOLF ASTRA falan alınırken sadece sıfır diye alınır mı ? ben olsam almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 29 Eylül 2014; 21:25:20 >
  • Ben lansman öncesi inceledim, çok beğendim, özellikle habana denen kadife döşeme çok konforlu ve dokunma hissi çok güzel, koltukları da business class konforundaydı özellikle ön koltuklar... Aracın tipi tamamen zevk meselesi, ben sadece ön konsolun alt kısımlarını biraz zevksiz ve ölü buldum, onun dışında tasarımını tam anlamıyla çok beğendim. Test henüz başlamamıştı, sonra da fırsat bulup gidemedim. Açıkçası cam tavanlı shine modeli 65-66 gibi bir fiyat olsa hemen alacaktım, ancak fiyatın 71-72bini bulması ve mevcut arabama da çok çok düşük bir fiyat vermeleri dolayısıyla biraz daha bekleme kararı aldım... Bu araba hiç tutulmayabilir, ama qashqai gibi ilk çıktığında satacak adam bulunamayıp, bir süre sonra satışlar artınca abartı fiyatlar da çekilebilir, merak ediyorum doğrusu... Tek bildiğim son derece dikkat çekici, yıllar sonra bile dikkat çekmeye devam edecek olan klasik bir citroen marjinalitesi karşımızda
    Benden önce test eden olup da burada görüşlerini paylaşırsa hepimiz çok seviniriz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • "70.000 TL yi 900 kiloluk araca veriyorsunuz" hayatımda duyduğum en saçma sapan laf, herkes araçları hafifletmeye çalışırken bizim millet hala kiloyla araba alıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 29 Eylül 2014; 22:16:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cactus'u yakından inceleme fırsatım oldu, ilk başta tasarımını garipsemiş olsamda içine oturup biraz vakit harcayıp dikkatlice inceledikten sonra üzerinde çok çalışıldığı anlaşılıyor, bazı arkadaşlar kapılarının hafif olduğundan bahsetmiş, ee haliyle sonuçta plastik ve metal harmanlanarak tasarımı yapılmış bir kapı, ayrıca işlevsel bir özelliği var ve çok mantıklı. Arka camların kelebek cam olması çok kötü bir fikir değil aslında kaç kişi klimalı aracında yaz-kış arka camı açma ihtiyacı hissediyor? Sonuçta bu aracın alıcı hedef kitlesi genç çocuklu aileler, ben şahsen çocuklarla birlikteyken yolculuk esnasında arka camları her zaman kapalı tutuyorum sırf güvenlik için. Ön koltuklar çok konforlu, kumaşları kaliteli, resmen üst sınıf bir aracın koltuk konforunu hissettiriyor size, arka koltuklar ise idare eder ama daha iyi bir diz mesafesi beklerdim. Eğer yolda da gerçekten beklenilen konforu ve keyfi verebiliyorsa bu aracın satmaması için bir sebep göremiyorum. Aracı fiyatlandırırken segmentindeki araçların biraz dışına çıkmış olabilir ama sonuçta yollarda gördüğünüz sıradan tasarıma sahip araçlardan çok daha önde, ve bana göre citroenin geleneksel üretim felsefesine uygun bir araç sahibi olacağınız için göz ardı edilebilir.




  • Cactus ü inceleyince bana verdiği his arabanın o kadar para etmeyeceğiydi. Hafiflik ucuzluğa kaçmış biraz. Görüntüsüne ve özgünlüğüne hiçbirşey demem.
  • Bu araç göreceksiniz qq dan fazla saticak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cactus le istanbul trafiginde gezmek dolasmak isterdim getcekten ici disi cok tarz bir arac...avcilar citroen bayii de gordum asik oldum resmen araca ....su nissan juke gibi reklam yapmadi . citroen uzay gemisinden caddenin ortasina dusen bir cactus reklami yapsa yok satar...30 yil gecsede tipi eskimez bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cactus a 70.000 li rakamlar verilmesini sadece yazık günah olarak nitelendiriyorum.

    Tamam aykırı bir tasarm farklılık bi , çeşit olmuş ama garip bir araba.

    Arka camlar açılmıyor 98 model ford transitlerin arka camları gibi mandalla yandan kulakçık gibi açılıyor.

    Vites topuzu yok otomat
    K vites kolu yok D N R diye üç kol var atari düğmesi gibi.
    Yan taraftaki O hava şeylerini artık adı her neyse insanlar zevkten kurcalar parmaklar söker bile yapar puştluk olsun diye

    Birde Lanse edildiği kadar kaslı yapılı bir arÇ değil çok ufak B sınıfı ataç gibi. Ben o parayı. U araca bağlamazdım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yazık günahtır ya bu arabayı carfurda gördüm, 1.2 80 beygir motorlusu 60 bin mi neydi, arabanın içi küçücük yerden yüksek biraz, tasarım değişik göreceli. 1.2 gibi zayıf bir motor turbo değil dizel değil, arabanın sınıfı belli sadece yerden yüksek olduğu için biraz heybetli duruyor :) bu arabayı 60 bine alan kişiye diyecek birşeyim yok güle güle kullansın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 30 Eylül 2014; 11:30:39 >
  • Aracın tasarımı çok güzel be çok beğendim. Ancak henüz gidip inceleme fırsatım olmadı. En kısa zamanda gidip inceleyeceğim. Performans istemeyenler için 1.2 82 hp süper olacak gibi.
    Yakıt değerleri fabrika fabrika verilerinin % 5 üstünde çıksa bile alınır. Citroen genel de ikinci elde çok zayıf. Sadece cactus e has bir durum değil.
  • Hocam haliniz vaktiniz yerinizdeyse ,ikinci eline çok takıntılı değilseniz,zevkinize düşkün farklı olmak istiyorsanız niye almayasınız ki şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
  • dolusunu bayide inceledim müthiş güzel tarz kesinlikle.
    konforlu da duruyor öyle dar basık değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin zevki kazancı maddi durumu farklı tabi ancak 70.000 gibi bir rakam o araç için bence çok.

    Farklı olsun,hoş olsun,dizel manuel veya otomatik olsun almışkende yerden yüksek olsun e birazda geniş olsun derseniz Fiat 500L bakın. Fiat 500L gibi araç varken captur'a cactus'e 2008 e o paralar yazık yazık yazık. Ülkemizde her araç istenilen parayı etmiyor tabikide ama b sınıfından bozma crossover lardan 500L'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • Bende bu aracı 4 gözle bekliyordum ama fiyatı malum çok yüksek.Artık 1 yıl daha bekleyip 2.eline bakacağız tabi aracı inceledikten sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • carviser incelemesi...

    + : bence fiyat iyi, yenilikler güzel...

    - : tavan alçak, fransız kaporta inceliği az...
  • Aracı ankara da inceleme fırsatım oldu,dış tasarımı göreceli ama ben beyendim,değişik tasarımıyla dikkat çekiyor.Kapılardaki hava kapsülleri olan plastik aksam ilk defa gördüğümde garip gelsede ,satış temsilcisinin demesine göre küçük darbeleri emdiğini söyledi ,avm lerdeki dikkatsiz insanlar milyonlarca var bu sistem bana mantıklı geldi

    İç tasarımı da dış tasarımı kadar dikkat çekiyor,açık söylemek gerekirse en çok beyendiğim yönü koltuk yapısı oldu,eski klasik araçlardaki gibi koltuk yapısı var ve gayet konforlu bir oturma pozisyonuyla rahat ediyorsunuz,birde ön kol dayama yeri gayet değişik geldi,üçgen şeklinde yapısı olduğu ve birazda kalın yapısıyla evinizdeki koltuğunuzda oturuyormuşsunuz gibi bir his veriyor.Araç genel olarak kapıları ve koptik de kullanılan plastik geneli sert plastikten üretilmiş açıkcası böyle bir araca yakıştıramadımSürücü koltuğuna geçersek ,direksiyonun sürüceye yakın olup ve derinlik ayarının olmayışı bir eksiklik ,şürüş pozisyonunda biraz mahrum kalıyor.Aracın göstergeleri citröenin geleneksel dijital ekran dikdörtgen şeklinde montaj yapısıyla ,görüş açısı bakımından diğer araçlara göre daha ferah yapıya bürünüyor.

    Aracın orta kısmı sade ve teknolojik bir tasarımı söz konusu ,araçda 7''ekran bulunuyor,araçın aküsü sökülü olduğu için ekrandaki dokunmatik kalitesini ,hızını ve diğer işlevlerini inceleyemedim.Yanlız aracın klima kontrollerini ekran üzerinden yapılması pek de cazip gelmediğini söylemeden geçemeyeceğim herşeyin elektronik (elektronik derken ekran üzerinden ) olması ne kadar doğru orası göreceli ,aracın otomatik vites kısmı biraz farklı ,buton olarak d,r ve n konumlandırarak sade ve pratik bir mekanizma gibi görünüyor (ayriyetten direksiyon arkasındaki kulakçıklarla da manuel veya sportif kullanış sergileye biliyorsunuz).

    Arka kısma geçtiğimizde rahat bir oturma pozisyonu bulunuyor 1.75 birine göre,arka bölümde havalandırma kanalları bulunmuyor ve kol dayaması bulunmuyor.

    Araçtan performans beklemeyin,motor secenekleri 1.2 benzinli 82 bg dizelde ise 1.6 92 hp bulunuyor.

    Test araçı geldiğinde sürüş yapısını da paylaşırım

    Beklentlerinizi karşılayıp ,ikinci el sizin için önemli değilse alınır derim.




  • hocam gidin test edin,aracı inceleyin,aklınızda başka modeller varsa onlarla bir daha testte çıkın ve en son hangisi krıterlerinize uygunsa ve cezbediyorsa onu alın kimseyede aldanmayın yok o kadar para verilinir mi ,parasının arabası değil diyen insanlar iyice kafanızı karıştıracaktır size tavsiyem haliniz vaktiniz yerindeyse 3 yılda bir araç değiştiriyorsanız ve kinci eli önemli değil ben zevkime bakarım diyorsanız alın derim.
  • Kısa bir araştırma yaparsanız okadar etmez diyen arkadaşlara sıfır bir araç için çokmu yüksek fiyatı? bugün bir bildiğimiz clio edc viteste 60 lardan bahsediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.