Şimdi Ara

Yeni Corolla ile Eski Corolla (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turusan

    kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş arkadaşlar hatırlatayım.


    arkadaşım eğer bi şahin yada doğan kullanıcı olsam bu yorumuna katılabilirdim. ben sadece bir toyotasever olarak bu kasanın daha güzel olabileceğini belirttim. yoksa polemik başlatmak yada toyota markasını kötülemek gibi bi maksadım yoktu. ben sadece görüşümü belirttim. bence bu kasa corollaya hiç yakışmamış. inşallah 2009'da kasayı yenilemeleri gerekmez.
  • shnbrs ne güzel yazmışşın!benzer durum 1999-2001 yılları arasında corollalarda yaşandı ! Ama vur deyincede öldürmemek lazım ! dediğim gibi aracın arka kısmı çok hoş olmamış ama kısa süre içindede kasa değişimine gidecek kadarda kötü değil! toyotanın bu araçta çok iyi satış rakamlarına ulaşacagını tahmin etmiyorum! Çok iyi hatırlıyorum 2002 yılının sonlarında corolla için alıcılar kuyruğa girmişti ! peki ya şimdi ! bu kadar yüksek fiyatla satışa sunulması çok da anlamlı değil!!

    ______________________

    urfalıyam ezelden gönlüm geçmez DİZEL'den
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek gerekir zevkler renkler gerçektende tartışılmaz bir rengi bir modeli biri çok beğenirken başkası görmeye bile dayanamıyor. Bende yeni kasayı dizayn olarak kesinlikle beğenmiyorum fakat aracın içindeki değişiklikler gerçekten çok hoşuma gitti.Test sürüşüne gittiğimde aracın dış dizaynı hiç içime sinmedi.Benim fikrim dış dizaynda sınıfının en kötüsü iken içine girdiğinde fikir değişiyor özellikle plastik kalitesi ve aracın orta göğüsü gayet tatlı geliyor.Neyse test sürüşünden sonra honda satış bayisine gittim ve uzun uzun honda civic e dışarıdan baktım siyahına, grisine, bejine ama hepsine uzun uzun baktım aslında reklam çekimlerinde honda serviste arabaya bakanların gözlerdeki hayranlık ifadelerini kullansalar inanılmaz olur. Honda iç dizaynda corollayla veya corolla dış dizaynda hondayla birlikte çalışsa tepkiler nasıl olurdu acaba...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerozer -- 18 Şubat 2007; 22:08:25 >




  • Ayrıca buradan şunu söylemek istiyorum. Aramızda yazdıklarımızı okuyan toyota yetkilileri veya çalışanları vardır istekleri ilgililere iletebilirlermi acaba bunu daha önce opel astrada da gördük araca ilgi ve beğeni devam etti ve astra clasic tekrar üretim bantlarına hak ettiği yere geri döndü bence son kasa corollada bu yeri hak ediyor.Ben çok beğenmeme rağmen üretiminin bitmesinde dolayı aracı almaktan vazgeçtim.Üretimi devam etseydi eski corollayı yenisine tercih ederdim.. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum yoksa başka bir aracı seçmek zorunda kalanlar arasında olacam...
  • size tavsiyem illada sıfır araba alacağım ve ikinci elde prim kaybı olmasını istemiyorum diyorsanız VW jetta derim! Yok sorunsuzluk istiyorum ama dış ve iç dizaynda iyi olsun dersen CİVİC ! sorunsuz + kaliteli işcilik istiyorsan corolla düşünülebilir ! AMA yeni corollanın fiyatları abartılı derecede yüksek nerdeyse en donanımlısı passat yada vectra yada avensis fiyatında ! karar senin !!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.