Şimdi Ara

YENİ COROLLA TEMMUZDA SATIŞA ÇIKIYOR....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tam 9 yıllık 2004 TOYOTA COROLLA SOL kullanıcısı olarak bu markaya özel bir sevgim var..Asla kalite sorunu yaşamadım..Periyodik bakım dışında servise yolum düşmedi..AVCILAR SONKAR da servis md. yardımcısı Yelda Hanımla 5 dak. önce konuştum...Yeni Corollayı görmek istiyorum..Ne zaman geleceğim ? Dedim. ".Lansmanı dün yapıldı...Şu an satışta hiç bir yerde yok. Henüz bize araba gelmedi....Temmuz ayında satışa başlıyor.." dedi.".Fiyatı ne olacak ? Bilgi varmı ? JET ve OKT. gibi şişkin olmasın...Gereken yerlere aktarın ..." Dedim.. Biz her toplantıda sizden aldığımız istekleri gereken yerlere aktarıyoruz..BU ARABA ADAPAZARINDA YAPILDIĞI İÇİN gümrük ve nakliye giderleri diğerlerine göre olmayacak..Daha uygun bir fiyat bekliyoruz...." Dedi..Bende sabırla bekliyorum..Yeni Corolla yı görmeden araba satın alma konusunda kararımı vermeyeceğim..Şu an 3 adayım var..0 km alırsam COROLLA , Avensis, Oktavia aklımdaki tercihlerim..İkinci elden alırsam Superb - Audi A4 - Volvo S 60 - Mercedes C 180 gönlümde yatıyor..Bakalım .Hakkımızda hayırlısı ..Kısmet...Bütün arkadaşlarıma saygılarımla ilanımdır...Az ,biraz bekleyin, acele etmeyin..







  • Bu yıl alınabilecek iki araba var biri yeni corolla diğeri yeni octavia
  • Bir Octavia kullanıcısı olarak, yeni Octaviayıda çok beğendim. Ancak fiyatına yapılan zam ve opsiyonlarla beraber dizel otomatik bir Octavianın 70000 liranın üzerine çıkması alınabilirliği azaltıyor. Ben şu anda alacak durumda olsam aklımdaki Yeni Corollanın 1.6 benzinli CVT şanzumanlı modeli olur. Tahmini 60'ın altında fiyatı olacaktır (Belki opsiyonlarla 60 civarı). Tüketim değeri oldukça iddialı. LPG takılırsa octavia dizeli yakalar. Arada 8-10 bin gibi bir rakamda cepte kalır.
  • Apartmanda yakın komşumuz bir hafta önce VW JETTA 1600 cc Dizel FULL modeli 72.000 Liraya satın aldı...Sadece sun roof yok...Onuda istemedim diyor..Görünen oki DİZEL OKTAVİA ELEGANCE 70.000 Lira ise özellikle fiyatını yüksek tutuyorlar...İnsanlar 2. elde satış ve marka bilinirliği sebebi ile 2 bin lira fazla ödeyip JETTA alırlar..Hedef oktavia değil daha çok jetta satılsın...İkiside aynı guruba ait markalar...Saygılarımla.. DÖRT GÖZLE COROLLA BEKLİYORUM...REKABET GÜZEL ŞEY...
  • EN SON İLAVE...Bu sabah SONKAR çobançeşmeden bilgi aldım...17 temmuzda arabalar Showroom larda olacak...Sipariş almaya başlamadık, fiyat henüz belirlenmedi..Seri üretim başladı....Diyorlar..Saygılarımla ilanımdır..
  • EN TAZE, TURFANDA HABER, Fiyatlar ilan edildi..Evlere şenlik..TÜRKİYEDE ÜRETİLDİĞİ İÇİN FİYATLARI MAKUL TUTULACAK ÇÜNKÜ GÜMRÜK VERGİSİ YOK, GEMİ NAKLİYESİ YOK....Falan dedikleri arabanın benin istediğim benzinli otomatik dolu versiyonu 63.000 Lira...Yeni Corolla 45 ten başlayıp 71.000 e kadar gidiyor.. Vatana millete hayırlı olsun..Kınadığımız pahalı satıyor dediğimiz adam Meksikadan Dünyanın öteki ucundan getirip, navlun, sigorta, gümrük ve özel Meksika vergisi ödeyip bu fiyata araba satıyor ...Sen ne yapıyorsun ? Sakarya da üretip aynı fiyata satacağım diyorsun...EL İNSAF....YA AHİİİİ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 11 Temmuz 2013; 15:26:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.