Şimdi Ara

YENİ COROLLA VERSO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
89.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ok159

    . Ama eğer 2.2 litrelik manual şanzımanlı versiyonu alırsanız o zaman cam tavan opsiyonu kullanabilirsiniz. Çünkü bu versiyonun ağırlığı Türkiye'deki yol koşullarına uyabilir.'


    hem 2.2 olacak hem düz vites olacak...tam bir japon mantığı.....toyotayı almanlar mı satın alsa ne yapsa hiç değilse adamlar halkın dilnden anlıyolar
  • Verso elegant iki gündür kullanıyorum. Erzurumda ilk.

    Başlangıçtaki endişelerim kalktığını söylemeliyim.

    Araç sesiz, seri ve konforlu. Müzik sistemi gayet iyi. Görüş yeterli. Akıllı bir vites yönergesi var.

    Servisten bana söylenildiğine göre aracın üretimi ile ilgili mühendisler bizzat kullanarak Erzuruma kadar test sürüşü yapmışlar. Yol ve iklim koşulları açısından yararlı olmuştur her halde ancak pazarlama stratejilerini ben de eleştiriyorum (Avrupa Türkiyeden daha çok donanımı hakkeder İst. Ank. Erzurumda daha çoğunu hak eder yaklaşımı) yanlış.

    Ancak şunu söylemem lazım. Yeni verso 4x4 havası ile yeni bir vizyon ve misyon otomobili ve ailele için ciddi bir seçenek olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayılmaz -- 22 Mayıs 2009; 21:56:50 >
  • Arkadaşlar Merhaba

    Bende 12 Mayıs ta Verso premium aracımı teslim aldım. Mavi(Gök) aracı galeriden çıkarırken aracın büyüklüğü beni başta korkuttu ama şimdi alıştım sanırım :)

    Bazı arkadaşlar aracın motor gücü ve torku ile ilgili yorumlar yapmışlar. Bence yeterli zaten aldığınız aracın durumuna baktığınızda geniş rahat güzel bir aile aracı bu tür bir segment için öyle muhteşem yüksek bir tork aramaya bence gerek yok. Araç almadan önce ne amaç için alacağınızı önce iyi düşünmek gerek o zaman zaten böyle gereksiz yorumlar yapma da olmaz.

    Aracı henüz 300 km kadar kullandım. Malum İstanbul içi ve sürekli trafiğe denk geldi için çok fazla fir yorum yapamıyorum. Motor sessiz , ses sistemi güzel, suanda ortalama 9 lt yakıyor. Sanırım ilerleyen günlerde biraz daha düşecektir. Bagaj geniş arka 2. sıra koltukara rahat normal kiloda 4 kişi oturur.

    Bu arada bu forumda gercekten verso sahibi ve kullanıcıları yorumlarını yazsın. Böylece aracın bilmediğimiz yönlerini öğrenebiliriz. Bunun dışında kalan fasa fiso . Bugün dünyanın en iyi arabasını yapsan biz türkler emen köt bir yorum yaparız.

    Beğenmiyorsan almazsın böylece sorun kalmaz.

    Saygılar




  • Konfora yönelik donanımlar tartışılabilir. Bunu verso yeterince konfor sunmuyor anlamında söylemiyorum.

    Verso kullanıcılarının duymak istediği şey şu ise evet söyleyeyim şimdiye kadar kullandığım araçlar ile kukayese bile edemem. 1992 Şahin-1994 Doğan SLX-2000 fiat brava SX ler. Bunlar belki zamanına göreydi denilebilir ve doğrudur. Ama aileler için de önerilen 1.3 dizel astra sedan ile yan yana koyunuz (bana çıkan fiyat 36 yı buluyordu) hiç alakası yok bence.

    Şahsen eleştirim yurt dışına giden araçlar ile ilgili. Hani onları bilmeseydik eleştiri de olmazdı. Bu da yol şartları ile açıklanıyor ne derece haklı veya doğrudur bilemiyorum. Kendilerince haklılık payı olabilir, yani daha önce sorunla karşılaşılmıştır belki bilemiyoruz.

    Hani insan böylesi güzel bir araca sahip ise daha ilerisi neden olmasın diye hayıflanabiliyor ki konu zannedersem budur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sifudi

    Bu arada bu forumda gercekten verso sahibi ve kullanıcıları yorumlarını yazsın. Böylece aracın bilmediğimiz yönlerini öğrenebiliriz. Bunun dışında kalan fasa fiso . Bugün dünyanın en iyi arabasını yapsan biz türkler emen köt bir yorum yaparız.

    Beğenmiyorsan almazsın böylece sorun kalmaz.

    Saygılar



    buraya her negatif veya pozitif yorum yazan..araç ilgisini çekiyor diye yazmıştır veya yazacaktır..

    aracınız hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bir hayırlı olsun da bize yokmu?

    2009 elegant verso. Eş dostta bayılıyor hani.
  • Hayırlı olsun yayılmaz, diğer şanslı verso sahiplerine , şanslı diyorum çünkü, şu an paramızla alacak verso bulamıyoruz. Zonguldak'tayım, Kocaeli'ye Sakarya'ya sordum yok dediler, Düzce'nin telefonu da ne hikmettir meşgul çalıyor hep .
    Sahip olabilen arkadaşlardan ,abilerden yorum ve resim bekliyoruz. ( otoyu yakından bile göremedim vallahi daha...)
  • Sanki araç kıtalar arası yerden ihraç ediliyo, dibimizde üretilen araçtan haziran için bile araç bulamıyoruz.
    Bi de üretime ara veriyorlar...

    23 Nisan Ntv nin haberi:

    "SAKARYA - 3 bin 500 işçinin çalıştığı fabrikada, üretime 29 Nisan'a kadar ara verildi. 3 bin 500 işçinin 1 haftalık izne çıkartıldığı fabrikada, Nisan ayının ilk 2 haftası da üretime ara verilmiş ve 15 Nisan'da üretime başlanılmıştı.

    Diğer yandan, Toyota Türkiye'nin yan sanayi ürünlerini yapan Toyota Boshoku Fabrikasında çalışan bin 500 işçi de, Toyota Fabrikasının üretime ara vermesi nedeniyle aynı dönemde izine çıkartıldı. 2 fabrikada çalışan 5 bin işçi, 29 Nisan'da iş başı yapacak.

    Ekonomik kriz nedeniyle üretimi düşüren Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ şubat ayında 4 bin 32 adet araç üretmişti."




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nightseason

    Hayırlı olsun yayılmaz, diğer şanslı verso sahiplerine , şanslı diyorum çünkü, şu an paramızla alacak verso bulamıyoruz. Zonguldak'tayım, Kocaeli'ye Sakarya'ya sordum yok dediler, Düzce'nin telefonu da ne hikmettir meşgul çalıyor hep .
    Sahip olabilen arkadaşlardan ,abilerden yorum ve resim bekliyoruz. ( otoyu yakından bile göremedim vallahi daha...)



    www.toyota.com.tr

    istemedğiniz kadar resim var




  • bugün verso gördüm.en fulüydü galiba.araba çok hoşuma gitti.tam bir aile arabası.bence tasarımı 10 numara olmuş.duruşu çok güzel, toyotanın farklı kendine özgün bir tasarımı var. alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanıın.
  • Araç beklemek zor bir durum Allah sabır versin. Nasipse olur İnşallah.

    Bunların pazarlama mantığını anlamak ise gerçekten mümkün değil
  • Arkadaşlar bu ön park sensörü devre dışı bırakma düğmesini çözemedim. ışık yanınca mı devrede oluyor yosa sönünce mi? Devrede değilken park ederken geri vitese taktığımda ön sensörler de çalışıyor. Bayide normal trafikte devre dışı bırakırsınız demişlerdi. Trafikte düğme hem basılı iken hem de basılı değilken denedim sensör hiç çalışmadı.

    Acaba arızalı mı?

    Bu arada hafta sonu 100 km yol yaptım. oldukça fazla iniş ve yokuşlar vardı. Ortalam 6.5 litre yaktı .
    Şehir içinde ise 9 litre civarında gösteriyor.

    Aracın vites değişim göstergesine göre hareket edince araba seiliğini kaybediyor. Daha 60 km hızda 5. vitese geçmemi, 70 den sonra 6. vitesi istiyor. Ben 3. viteste 80i geçtikten sonra vites yüksekltiyorum hemen 120- 130 a çıkıyorum.a ksi takdirde 120 yi görmek zaman alıyor. araba seriliğini kaybediyor.

    Bagajda koltukları çabuk kirlendiği için abgaj paspası almak istedim. serviste 300 TL istediler. Çok pahalı değil mi? Ben sanayide kaplattım 25 TL ye işimi gördüm.

    Bunun dışında araçtan çok memnunum.

    Yorumlarınızı ve kaşılaştıklarınızı bekliyorum




  • ben de önümüzdeki hafta alıyorum,
    sanırım umduğumdan fazla yakacak gibi görünüyor maalesef.
    eski aracım reno 19 ile istanbul içinde 7,5 - 8 litre arası yakıyordu.
  • Dostum Hayrılı olsun ben de haftaya alıyorum,seninki nereden Derindere mi?
    quote:

    Orjinalden alıntı: cemalettinx

    ben de önümüzdeki hafta alıyorum,
    sanırım umduğumdan fazla yakacak gibi görünüyor maalesef.
    eski aracım reno 19 ile istanbul içinde 7,5 - 8 litre arası yakıyordu.
  • sagol, seninki de hayırlı olsun.
    Gedizlerden. Elegant modeli.
  • Hayırlı olsun yayılmaz ..ben de oltu da ikamet etmekteyim.yollar malum, eksi yönleri neler özellikle arabanın önünü görebiliyor musun, ses sistemi ve frenler nasıl? benim için önemli
  • Arkadaşlar teşekkür ederim.

    Yüklenmek istemiyorum ama dün çevre yoluna çıktım: 180 i bulduktan sonra bile aerodinamiği çok iyi bir sedan kadar sesiz ki buna ancak pes yani denilebilir.

    Uzun yolda belirli bir hızı koruyabiliyorsanız ve bu tarz kullanımdan hoşlanıyorsanız verso mükemmel ancak doğru devirleri bularak ani hızlanmaları da sağlıyor. Aracın ağırlığı ve yüksekliği dikkate alınır ise performans fazlasıyla yeterli.

    Arkada kullanılan burulmalı kiriş bazı zeminlerde sarsıntı iletiyor gibi gelse de şahsen benim hoşuma gitti. Daha önce on yıla yakın bağamsız süspansiyonlu araç kullanmış birisi olarak söylüyorum, Bağamsız süspansiyonda aracın yola verdiği tepkileri hissedemediğiniz için zamanla yol zeminine karşı bir tür duyarsızlık gelişir ki asıl rahatsız olunması gereken durum budur. Verso arayı bulmaya çalışmış.

    Görüş yeterince geniş ve rahat, frenler mükemmel, ses sisteminin bir dezavantajı var, eğer benim gibi aracı dinleyen bir sürücüyseniz şarkıların arka seslerini araçla ilgili zannedip paniğe kapılabilirsiniz.

    Versonun akıllı tepkileri adeta kafa yormanız gereken şeyleri azaltan bir işletim sistemi gibi çalışıyor.




  • Beyler yeni otomobilleriniz hayırlı olsun, ben tarz yüksek araç kullanmayı pek sevmem ama hanım görse kesin aldırmaya kalkar. Bir önceki modelini de çok sevmişti. İşin doğrusu böyle bir araçla da ferah ferah, çoluk çocuk çok keyifli yolculuklar yapılabilir. Sizin değerlendirmeleriniz belki bizim tercihlerimizi de olumlu yönde etkileyebilir,teşekkürler.
  • arkadaşlar sizleri kıskanmamak elde değil. ama nazar değmesin diye MAAŞALLAH diyorum. biz de paramızla araba bulamıyoruz. ötv bitse de bir normale dönse diyorum artık. araba yokken ötv indirimin ne anlamı var mi? eskiden ilgi alakayı esirgemeyen bayiler dönüpte yüzüne bakmıyor insanın. bunu böyle ya kızılay çadırından yardım mı istiyoruz? 40 milyar para sayacak olup da adam gibi muamele görmemek bana ağır geliyor. zaten bu indirim bitse de fiyatların çok fazla artacağını düşünmüyorum. en fazla 3-2 milyar oynar. Liste fiyatından bu seferde başka isimlerle indirim yapacaklardır. başka pazarlıklar yapılabilecektir. şimdi kimsenin pazarlık yapabildiğini düşünmüyorum. devletin yaptığı indirimle ağalık yapıyorlar.

    ben zaten şimdiki ötvli fiyatların bu indirim yokkenki şubat fiyatları ile aynı hatta bazı modellerde daha yüksek olduğuna inanıyorum. bu tamamen bir ilüzyondur. indirim varmış gibi bir hava estirdiler. bu fiyatlara zaten veriyorlardı ama satamıyorlardı. şimdi insanlar sürü mantığı ile hareket edince satışları patladı. örneğin yaris terra modeli ötv den önce 26500 den satılıyordu şimdi ise ötv indirimli 28 binden satılıyor. makyaj gördü derseniz, görmeden önce de ötv indirimli 26500 den satılıyordu. Şimdi kim kazanıyor söylermisiniz. liste fiyatını 32 bin gösterip 28 binden araba satmaya çalışıyorlar. ötv bitince 32 binden mi satacaklar bu yarisi. hadi canım sen de yine 28-29 binden satılacaktır. yoksa kimse almaz.




  • Arkadaşlar, Allah nasip ederse önümüzdeki hafta biz de aracımızı teslim alıyoruz.

    Modeli Elegant, renk buz mavisi..

    Aracı şubat/mart ayından bu yana yurtdışı sitelerinden takip ediyorduk. Premium düşünüyorduk ancak, bir yanlış anlama ile siparişimiz eleganta dönüştü. Hayırlısı elbetteki..

    Fabrikadan bugün aldığım bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığından bile talep gelmiş sırf bu araç için, ancak ötv öncesi dönemde üretim kontenjanı kısıtlı olduğu için olumlu yanıt verilememiş.

    Araç bekleyenlere Allah sabır versin, inşaallah sizler de hayırlısı ile bir Verso'ya kavuşursunuz.

    Bu arada buradaki tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, çok açık cam filmi çektirmeyi düşünüyorum... Marka ve yer tavsiyesi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.