Şimdi Ara

Yeni CR-V fiyatları. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu SUV balonu her zamanki gibi çabuk sönecek, yanlış yapılıyor bence. 508, talisman, passat+arteon, insignia, superb bu kadar agresif hamleler yaparken toyota ile birlikte hondanın D segmentinde uyuması bana saçma geliyor. Koskoca Accord'u bu avrupalı kırmalara yedirdi Honda TR.

    Tasarımının XL bir civic olması hiç sevimli değil ama yine de adı yeterdi keşke gelseydi.
  • NextMove kullanıcısına yanıt
    Eğer kalite iç mekân değilse o zaman Japonlar direk öne geçer. Ama bu işleri tamam o arabanın şurası İyi ama ben onu saymiyorum tarzı yaklaşım pek Objektif olmaz.

    Ben şimdiye kadar tuscon crv ve sportaj in içine bindim. CR-V cam tavan olmasına rağmen kafam tavana çok yakın olduğu için rahatsız oldum. Ama koltuk konumu da önemli. Onun dışında hiçbir yerinde genişlik problemi yok. Servis konusunda her markadan şikayet görüyoruz forumda. Bende Honda Kayseri dışındakileri hiç beğenmedim. Kayseri servisi şimdiye kadar hiç beni uzmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen . En azından sipariş üstüne getirmeleri lazımdı. Sonuçta her marka artık benzer araçları donanım ve büyüklük ile farklı segment diye sunuyor. Honda da son Accord ile bu kervana girdi.

    SUV konusu bitmez ama güzel araçlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextMove

    Kaynak?


    Araç uretimi İngiltere'dir. Koltuk döşemeleri buradan İngiltere'ye gidiyor olabilir. Sizin kalite alginiz koltuk dosemeleri olabilir.


    Genel bir tanım olarak; kalite, bir ürün veya hizmetin belirlenen veya olabilecek ihtiyaçları karşılama kabiliyetine dayanan özelliklerin toplamıdır.

    Araçlarda ekonomik ömür 10 sene olarak kabul etsem. 3 Yildir kullandigim CRV'de major kalite problemi 52.000km'dir gozlemlemedim.

    Bu foruma göre Honda Malinin arkasinda durmaz. dışarıda tekerrur eden DSG hasari nedeniyle soyulan musterilerolan Vag sahipleri bunu soyler.

    Testleri guzel değilmiş bilmem ne benim kullandığım awd arac Beni kis boyunca kartaltepeye zincirsiz getirir goturur 1.6 dizel motorundan 160bg alir. Tam otomatiktir.

    3-5 kuruşluk bilgisi ile otomobil gurmesi oldugunu sananlarin 20dk boyunca elleyip hissettikleri beni baglamaz. Çoğu japon otomobili gibidir, Kalitesiz değildir. İç mekana bakip bir japon otomobiline kalitesiz demek cehaletin gostergesidir
    Yukarida yazdım



    Genel bir tanım olarak; kalite, bir ürün veya hizmetin belirlenen veya olabilecek ihtiyaçları karşılama kabiliyetine dayanan özelliklerin toplamıdır.







    Sizlerin anlayışında Mercedes'de BMW de kalitesiz olabilir lakin verimlilikte en düşük araclar premium olanlardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextMove

    Crv sahibi olmuş da konuşuyor sanacak gören.
    Ne CRV konusunda ne Kalite konusunda hic bir bilginiz olmadığı aşikar.


    HONDA distribütör vasıtasıyla gelmez. Yaptığınız yorumlarin her kenarindan bilgisizlik ve cekememezlik akıyor.



    Kedi ciğer meselesi
    Kalitesini anlamak için satın almaya gerek yok. Test ederek kalitesiz olduğunu anlayabilirsiniz. Bundan dolayı CRV sahibi değilim mesela. :)

    Ayrıca bunlar beklenti meselesi, size kaliteli gelmiş olabilir. Saygı duyarım. ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 10 Ekim 2018; 16:38:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etusch kullanıcısına yanıt
    Kalite Kurami ve Yönetimi konusunu araştırın karşınıza Once Japonlar cikacaktir.

    Crv de kafaniz tavana cok mu yakindi ?
    Hem de Sportage ile karşılaştırdığımızda ?

    Siz bir yerde birseyleri karıştırıyor olmalisiniz. Boyunuzu bilmem ama ben 187 ile gayet rahatim. Ki bu herhalde Ulke ortalamasının bayağı uzerinde.

    Suv konusunda herhalde CRV ve Rav4 bu segmentin kuruculari icerisinde olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 10 Ekim 2018; 11:18:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Mesela nerelerde test ettiniz ?



    15km test parkurunda bir aracin kalitesini anlayamazsıniz Kalite icin ahkam kesmek icin uzun süreli sahip olmak gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextMove

    Sanirim 2.0dizel 4m dsg vardi halbu ki.

    Passat ihtiyacınızı karşılayacak ise, Kalitesiz ZF9HP şanzımanı ile Dandik dizel motoruyla Honda almadığın iyi olmuş. Passatta 4M'dir kesin.

    İhtiyaca gore araç alıp gelip laf atmakta baska bir olgu.
    2.0 dizel bizim gibi bütçesi kısıtlı insanlar için yok hükmünde oluyor.

    4m nedir bilmiyorum ama 2.0 tiguan'da 6 ileri ıslak, 1.6 passat'ta 7 ileri kuruymuş. honda civic dizel hb arkadaşımda var, bir şikayetini duymadım doğrusu ancak şirket aracı olarak civic otomatik çok kullandım ve pek güzel değildi otomatiği. passat'tan geçen 10 günlük süre içinde çok memnunum. golf'ten 3 sene boyunca çok memnun kaldım, bunda da öyle gideceğini umuyorum...




  • Genel anlamıyla Lüks ve Kalite birbirini kapsayabilir gibi görünebilir.



    Japon otomobillerinin çağ dışı adledilmesi nedeni Japonlarin Kalite ve Lüks anlayışıdır. (Kalite standartizasyonu konusunda genelde Öncüdurler)



    quote:

    Genel bir tanım olarak; kalite, bir ürün veya hizmetin belirlenen veya olabilecek ihtiyaçları karşılama kabiliyetine dayanan özelliklerin toplamıdır.



    Dr. Joseph Juran’a göre kalite, kullanıma uygunluktur.



    Philip B. Crosby’nin bakış açısına göre ise kalite; sistemin şartlara ve talebe uygunluğudur.



    Amerikan Kalite Kontrol Derneği (ASQC)'nin kalite tanımı ise; bir mal ya da hizmetin belirli bir gereksinimi karşılayabilme yeteneklerini ortaya koyan karakteristiklerin tümü, kalitedir.



    Japon Sanayi Standartları Komitesi’ne göre kalite; ürün ya da hizmeti ekonomik bir yoldan üreten ve tüketicinin isteklerine cevap veren bir üretim sistemidir [12].



    Kalite anlayışı, 1960'lı yıllardan itibaren kendini yenileyerek insan odaklı olmaya başlamıştır. Kalitenin sadece üretim kontrolüyle görevli kişilerin değil tüm çalışanların sorumluluğunda olduğu ön plana çıkarılmıştır. Firmalar arasında yapılacak rekabetin üretim niceliğiyle değil üretilen malın kalitesiyle olması gerektiği düşüncesi ön plana çıkmıştır[13].






    Lüks

    quote:

    müzayede evi Christie’s, dünya genelinde lüks üzerine düzenli araştırmalar yapar. Dünyanın çeşitli ülkelerinde seçtiği seksen şehirde insanların tutum ve davranışlarını inceler ve lüks konusunda raporlar yayınlar.



    Christie’s raporuna göre, insanların çok farklı lüks anlayışları olsa da lüksün temelindeki duygular ortaktır.



    1. Lüks ürünlerin ve hizmetlerin, mükemmel kalitede sunulmaları, ince bir estetik zevke hitap etmeleri ve yüksek deneyim değerine sahip olmaları gerekir. Hangi kategoride olursa olsun, bir markanın estetik değerlere sahip çıkması, o markayı sıradanlıktan uzaklaştırıp lükse yaklaştırır.



    2. Lüks demek, daha kullanışlı, daha konforlu demektir. Bir şeyin lüks olması için kullanıcısını zahmetten kurtarması, ona fazladan bir sorun çıkarmaması gerekir. Hayatı güzelleştirdiği kadar kolaylaştırması da gerekir. Gerçek lüks, kullanıcısına kendisini, kral ve kraliçe gibi hissettirir.



    3



    3. Lüks, özel olmalıdır. Lüks, herkese ait ve açık olan değildir. Lüksün içinde bir enderlik olduğu kadar, kişiye özel bir mahremiyet de vardır. Lüks olan alenen herkesin dokunabileceği yerde duran değil, gerçek sahibinin kendi özel alanında, mahremiyeti içinde sahip olduğu bir şeydir.



    4. Lüks demek, sınırsız hizmet demektir. Bir ürünün lüks olması için, kullanıcısının hayatına girdikten sonra da onun, bakım, tamir, sarf malzemesi, ek ürün… gibi bütün ihtiyaçlarını karşılaması gerekir.



    5. Lüks olanın koleksiyon değeri vardır. Kadınların bir mücevher kutusunu hatta poşetini saklamaları, bu duygunun yansımasıdır. İnsanlar lüks olarak nitelendirdikleri bir deneyimi tüketseler bile, ondan arta kalanları saklamak isterler. Güzel bir otelde konakladıktan sonra, otelden eve götürülen özel bir sabun, kullandıktan sonra atmaya kıyılamayan parfüm şişesi… lüks duygusunu yaşamaya devam etme isteğidir.



    6. Lüksün mutlaka abartılı ve ihtişamlı olması gerekmez. Aksine hazımlı insanların lüks anlayışı, yalınlık ve incelik içerir. Lüks demek, estetik anlayışla tasarlanmış, bağırmayan bir kalite demektir. Şatafatlı teşhirler lüks değil, görgüsüzlüktür. Gerçek lüks ağırbaşlıdır ve sadece onu tanıyan gözlere hitap eder.



    7. Lüksün doğaya ve topluma saygılı olması gerekir. Üretiminden satışına kadar bütün aşamalarında lüks ürünlerin insan haklarına saygılı olmaları, çevreyi kirletmemiş olmaları, yaptıkları her işte sürdürülebilir bir anlayışı sahiplenmeleri gerekir.







    Bu nedenle genellikle ihtiyaçlarını karşılamak ile yetinen Japonların Lüks'un tercih edilir olduğuna ve rekabet etmeye calismaya başlaması ile olusturduklari Acura - Lexus -infiniti gibi markalarin hem işlevselliği ile hem de kalitesiyle avrupa ve amerikan otomobillerinin oldukça ileride olduğu soylense de tasarim nedeniyle cogu kitleye hitap edememektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    4motion drive, crv için şikayetvar 'a bakabiliyorsak Passat icin de oraya bakabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NextMove kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum ki genişlik problemi görmedim sadece kafam tavana yakın olduğu için rahatsız oldum, onda da koltuk ayarina hiç bakmadım.

    Arka taraf ve bagaj çok genişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda CR-V her zaman piyasa şartlarına göre pahalı olan ve genellikle orta gelirin üstüne sahip çocuklu ailelerin tercihi olmuştur. Kemikleşmiş bir alıcı kitlesi var, alan yine alacaktır. Döviz kurlarının bu kadar yüksek olduğu bir dönemde CR-V'nin F/P olmasını beklemek saçma olurdu.
  • 307 Bin'e CRV mi olur ?
  • NextMove kullanıcısına yanıt
    Onlar da tasarım konusunda bizden farklı zevkleri olan joni lere hitap ediyor. Hondanin modelleri ile acuralara bakınca, Nissan ile Infiniti ye bakınca bu görünüyor. Bi tek Toyota ile leksusta görünmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda dan asgari % 10 indirim bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain_Finch -- 10 Ekim 2018; 11:56:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etusch

    Aynen . En azından sipariş üstüne getirmeleri lazımdı. Sonuçta her marka artık benzer araçları donanım ve büyüklük ile farklı segment diye sunuyor. Honda da son Accord ile bu kervana girdi.

    SUV konusu bitmez ama güzel araçlar
    x5'ler lincolnler, hummerlar sarmıştı bir ara her yeri, 2008 krizi sonrası sessizce çekildiler piyasadan. O zamanki handikapları kapatıldı artık daha az yakıyorlar ama bu sefer kriz daha onlar satılmadan başladı.

    Accord'un sadece adı kalmış üstadım, bunu yapacağına 2007 model bir legend'in panjuru, tamponları, far ve stopları güncellenip çıksaydı eminim daha çok beğenilirdi. Bu haliyle buna benzemiş.
    Yeni CR-V fiyatları.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextMove

    Mesela nerelerde test ettiniz ?



    15km test parkurunda bir aracin kalitesini anlayamazsıniz Kalite icin ahkam kesmek icin uzun süreli sahip olmak gerekir.
    Ben kısa sürede bu kadar eksiklik, yetersizlik görebildim. Uzun vadeli eksikleri için de kullanan biri vardı, ona yönlendireyim; detaylı bilgilendirsin sizi. ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Vw satış temsilcisi veteriner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etusch kullanıcısına yanıt
    Infiniti fx ilk sahibi olup kullanan bir çok pilot tanidigim vardi. Sanirim GTR motorundan olsa gerek. Dizayn goreceli bir kavram elbet. Moda ve endüstriyel (işlevsel) birlesimiyle kendi yorumunu yapiyir tasarımcılar.

    Pininfarina tarafindan Matrix Hyundai gibi bir arac çıkabiliyor birşey demek güç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 10 Ekim 2018; 12:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextMove

    Crv sahibi olmuş da konuşuyor sanacak gören.
    Ne CRV konusunda ne Kalite konusunda hic bir bilginiz olmadığı aşikar.


    HONDA distribütör vasıtasıyla gelmez. Yaptığınız yorumlarin her kenarindan bilgisizlik ve cekememezlik akıyor.



    Kedi ciğer meselesi
    Öffff şu kedi ciğeri öğrenmeseniz ne yapacaktınız acaba?

    Afralara tafralara baksan konuşulan araba Bentley Mulsanne, Rolls Royce Cullinan sanırsın.

    Baydınız vallahi. Kedi ciğer çektiğiniz arabaların orta direk arabası olduğunu öğrenin artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.