Şimdi Ara

Yeni Divxli Dvd Alıcam Ustalar Yardım Edin Ne Alayım Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten s.a arkadaşlar ben yeni divxli dvd almaya karar verdim yalnız ben bundan önce arçeliğin dvd sini kullandım divx altyazı sarıydı anlaşılmıyodu birde premier prd 9410 ve 9510 modellerinide kullandım ama bunlarda altyazılar daha berbat küçücük çok kötü yazılım deseniz yükledim ama ne fayda bu sefer renkler beyaz oldu ama yine küçücük neyse bn konuya geçim hemen ben divx filmler için bu pc de bs player gibi altyazı gösteren dvd mi varmı acaba benim istediğim özellikleri söylim usb girişli olsun çok işime yarıyorda birde en önemlisi divx filmlerin altyazısını en güzel belirgin şekilde ya da ayarlanabilir bir divxli dvd almaya karar verdim 100 ytl param var sizden şimdi tavsiye bekliyorum



  • Lütfen bi yardımcı olsanız arkadaşlar yarın cihazı alıcamda sizden öneri bekliyorum
  • her istegini karsilayan bir divx player piyasada yok maalesef. alt yazilarinda sorun cikmasin istiorsan, hem ucuz hemde emsallerine gore baya is cikaran Voxline 933 al. ama ondada yeri gelio cogu formati oynatmama durumu cikiyor. ama altyazi problemi hic cekmedim ben simdiye kadar.
  • trident dvd 5050 dostum ben aldım. Alt yazı problemi yok. (Büyüklüğünü ayarlayamıyorsun ama gayet güzel ve okunaklı.) Usb girişi var. Usb den fotoğraflarını slayt şeklinde oynatıyor. Film ve Mp3 Oynatabiliyorsun. Fiyatıda makul. 75-80 ytl alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.