Şimdi Ara

yeni dizüstü bilgisayar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. marka ve model olarak çok kararsızım. şu anda düşük özellikte bir bilgisayar (i3 işlemcili,2-3 gb ram) alıp 2-3 sene sonra tekrar bir bilgisayar almamı önerdi çevremdekiler. fakat bu bilgisayarlar da 1500 TL civarında. 600-700 TL daha fazla verip iyi bir bilgisayar almak istiyorum. i5 işlemci pek tercihim değil.çünkü bilgisayarlarımı aldığımda 6-7 civarı kullanmayı tercih ediyorum. i7 işlemci düşünüyorum.fakat bu i5 olmayacak diye bir şey de değil. benim için önemli olan istediğim zaman istediğim grafikte bir oyunu, aynı anda çok yüksek özellik kullanan photoshop programları gibi programları rahatça kullanabilecek, elektrik elektronik mühendisliğinde gerekli programları çalıştırabilecek, şu ana kadar karşılaşmadım ama yüksek özellik isteyen kod yazma amacıyla kullanılan programları rahatça çalıştırabilecek bir bilgisayar.

    toshiba qosmio f60-11c (ekran kartı pek iyi değil denilmiş.)
    lenovo y550p

    şu anda aklımda iki model var. acaba sizin de düşünceleriniz nelerdir? bu modeller nasıldır? başka önerebileceğiniz modeller nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStarters -- 15 Ağustos 2010; 5:23:57 >







  • http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr81a-karizma-core-i7-720qm--1.6ghz-3gb-400gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47409

    1500 liraya ne cevherler var. Kullananların yorumlarını da aşağıdaki başlıkta bulabilirsin. İncelemesi de mevcut. Çok kişiye önerdim, hala da öneriyorum. Son alan arkadaş 1920x1080 çözünürlükle birlikte harika bir görüntü kalitesi olduğunu da yazmış. 1460 TL'ye daha iyisini hiçbir yerde bulamazsın. Yazdığın ürünlerle boşuna vakit kaybetme.

    http://forum.donanimhaber.com/m_41869415/mpage_2/key_/tm.htm




  • şu anda exper kullanıyorum. fiyat olarak çok uygun bilgisayarları var. fakat gerekli kaliyeti bulamadım. hiç memnun değilim bilgisayardan. çok ısınma sorunu var. alalı 6 ay oldu. 6 ay üniversite sınavına çalıştım. sadece msn ve internette ekşisözlük, facebook, sporx gibi sitelere 1 saat girdim. max payne 2 ve battle for middle earth 1 oynadım 15 gün civarı. şu anda bilgisayar doğru düzgün çalışmıyor bile. bu yüzden exper düşünmüyorum kesinlikle. ayrıca acer travelmate 2420 modenine de 6 yıldır katlanıyorum. bilgisayarı görmek istemiyor gözüm. bu kadar rezalet bir bilgisayar görmedim. ayrıca okulumdaki öğretmenlere acer bilgisayar alındı. 3 öğretmenim de 1 yıl kullandılar bilgisayarlar haşat oldu. bu yüzden acer da düşünmüyorum. casper düşündüm. kullanan bir arkadaşım çok memnun. sadece onu düşünüyorum toshiba, asus, lenovo dışındaki markalarda.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.