Şimdi Ara

Yeni doblo 1.6 premıo 33.750 her şey dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Yeni doblo 1.6 premıo İçin 33.750 fiyat aldım sizce nasıl Bir kaç yere daha bakmaya gerek varmı daha uygun fiyat alan varmı.

    Hız. Sab. Start Stop Ve nav. Hariç.

    Acaba diyorum beklesemmi biraz daha yoksa alsammı altı aydır araba yok.

    Aslında binek bir araç alayım diyordum ama Çoluk çocuk uzun yolda perişan oluyor. Bu nedenle Bu araca yöneldim bu özelliklerde bir araç almaya kalksam b sınıfı bile olsa 35.000 i buluyor.

    Sizce fiyat nasıl.

    Alınırmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müşavir75 -- 17 Mayıs 2010; 11:16:35 >



  • far yıkama+CC(konfor paket) 350tl. Bunuda ekletip düz 34000 e alınabilir bence. dediğiniz gibi bu fiyata bu donanımda ve genişlikte binek malesef yok.
    mümkün mü bilmiyorum fakat motorda 120bg e chiple çıkabilir.
  • Coluk cocuk uzun yolda doblo ile daha perişan olur arkadaşım , iş için değilse 34 milyara doblo ya çok para , 42 milyara passat satıyorlar sonuç olarak binek geniş bi araç bak arkadaşım mesela ilk aklıma gelen astra sedan ve yeni megane sport tourer hem güsel hemde aile için çok uygun....
  • Yeni Doblo nedense hiç hoşuma gitmedi , bana göre limitinizi biraz arttırıp Caddy ya da Partner Tepee alın.
  • Coluk cocuk uzun yolda doblo ile daha perişan olur arkadaşım , iş için değilse 34 milyara doblo ya çok para , 42 milyara passat satıyorlar sonuç olarak binek geniş bi araç bak arkadaşım mesela ilk aklıma gelen astra sedan ve yeni megane sport tourer hem güsel hemde aile için çok uygun....

    Sizce neden perişan olur.Konfor olarak bir c sınıfı araç kadar konforu var.

    Sedan araçlarda çocuklar uyuduğu zaman sıkıntı oluyor. Bu aracın bagajında çocukların yatabileceği müsait yerler var.

    Aslında beni ufak çocukları olanlar daha iyi anlayacaklardır.

    Çocuklar büyüdüğü zaman satıp sedan araç alırız ama şu anda ancak işimizi bu görüyor.

    Malum baba olduktan sonra kendimiz için değil çocuklar için yaşıyoruz.
  • Arkadaşım ben doblo ile bursa istanbul yaptım konfor olarak benim golf ile karşılaştırılmaz , içim dışıma çıktı desem yeridir bi kere içeri çok ses alıyo vesaire vesaire iş amaçlı bi araç sonuçta , sen illa coluk cocuk yatsın diyorsan sw bi arac bakacaksın megane sport tourer de işimi görmez dersen yapcak bişiy yok tabiiii..........
  • Dobloya o kadar para verilmez. Bencede konfor bekleme yani o kadar sedan sw kasalar varken sonucta her ne olursa olsun alacağın araba kamyoneett kamyonet :))) hız sınırı bile farklı yol tutuşu daha kötü bir sedan araba göre sen bilirsin ben olsam vermem o parayı dobloya
  • Arkadaşım golfle tabiki aynı olamaz

    Eğer 2. el riskine giremem diyorsan bence alınabilir.Senin ne demek istediğini anlıyorum.Zaten çoluk çocukla yolculuk yapınca insan daralıyor.O yüzden ferah ferah gitmek istiyor insan.Arabada rahatça hareket etmek istiyor.Araçların çoğunun arka alanı düz değil.Bence alınabilir bu paraya.
  • Bence çok iyi bir tercih yapmışsınız, şu sıralar satıcılar fiyatlarını şişirdiler de şişirdiler. Gayet yeterli donanıma sahip, geniş, konforlu bir araç yeni Doblo.
    Hele B sınıfı araçlara 35.000TL vermek yerine bunu satın almak çok daha mantıklı.
  • 35,36 ya bebek Exeolar var..Yakıt problemse lpg olanağı var..Kaliteyi vesaireyi tartışmaya gerek yok zannımca..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-ALEMDAR -- 17 Mayıs 2010; 18:55:28 >
  • İkinci el bir mpv alın. Scenic in dizel olanını yüksek modelde alabilirsiniz. 7 kişilik olan bile denk gelebilir.
  • Doblo hem diesel,hem dayanıklı,hem içi çok geniş,hem artık makaslı değil süspansiyonlu vs vs

    Bence Doblo alınabilitesi çok yüksek bir araç,hem işe hem eve rahatça ayak uydurabiliyor,iç mekanı geniş olduğu için uzun yolda bie Golften bile daha rahat edersiniz,Golf'ün süspansiyonu daha yumuşak olabilir ama tavanın yüksekliğinin oluşturduğu ferahlık gerçekten bambaşka
  • Yeni doblo ile biraz daha aile kitlesine hitap etmiş olabilir ama unutmayınki sonuçta "Ticari Araç"

    Konfor olarak yeni doblo için bişey diyemem ama , satış,servis,yedek parça vs memnun kalırsınız.
  • Doblo'da arkaya oturmak berbat. Alın bir scenic gözünüz aile arabası görsün. Doblo'nun en full ünde olmayan özellikleri de bu araçta bulabilirsiniz...
  • Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.

    Kullanan arkadaşlar varsa yeni dobloyu yorumlarını almak isterim

    Test sürüşü yaptım ama pek bir şey anlayamadım.
  • Benim test ederken anladığım kadarıyla 1.6 motor performans açısından yeterli ama konfor yok araçta çok fazla maalesef.Görünümüde güzel gelmedi gözüme.Pek beğenmedim kısaca.
  • C-max öneririm. Sıfırı 39.000TL
    Uzun yolda kullandım. Rahat ve geniş araç.
    Doblo kadar geniş değil ama onuda ticari-binek ayrımına verin. Onun rahatlıgı ve konforuda başka olur.
  • arkadaşalar denizlide otomobil fuarı var ve ben sıfır araç(ilk başta baya bi sedan baktım ama hem fiyatı hemde sunacağı ferahlık için şu an dobloyu düşünmekteyim) almayı düşünüyorum.eğer fuardan araç alırsam normal bayiye gitmekten daha bi farklı olurmu.yani fuarların ekstra bi indirim ya da promosyon katkısı oluyomu onu bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
  • MÜŞAVİR75 e

    arkadaşım senin yaşadığın süreçlerin aynısını bende yaşadım.önce sedanlarla ilgilendim ama fiyatı,özellikleri,konforu ,yakıt tasarrufu derken bir türlü içime sinecek bişey bulamadım.bulduklarımın fiyatı zaten 45000 civarına geliyodu.en sonunda doblo ya yöneldim.bende aslında tam bi geniş aile olduğum için biçok açıdan beni sıkıntıdan kurtaracak bi araç izlenimi verdi bana.aynı zamanda iç dizaynıda bence hem önceki doblolara göre hem de fiat markasının diğer araçlarına göre baya bi hoş ve kaliteli.hatta fiat iç tasarımda kendisini aşmış gibi geldi bana.tabiki tam manasıyla bi sedanda bulunacak konforu aramak yanlış olacaktır.ayrıca yaptığım test sürüşünde de arkada oturan arkadaşı baya bi silkelememe rağmen çok fazla rahatsız edici bi sarsıntı hissetmediğini söyledi bu da bence bağımsız süspansyonun getirisi.yalnız arkada oturuş pozisyonundan kaynaklı bi rahatsız lık olabilir şüphesi var bende.bulduğun fiyat bence çok iyi ben o versiyonunu en düşük 34.400 e bulabildim.




  • Eğer fiatta kullanacağın bi indirimin varsa bravoyu tercih et derim. 34e çok güzel bi bravo sahibi olursun. Cam tavanda al havan olsun en azından.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.