Şimdi Ara

YENİ EĞLENCE KAYNAĞINIZA MERHABA DEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:kuaforoyunlari.net
    Kuruluşu:2010
    İçerik:Kuaför Oyunları Oyna
    Tanıtımı:

     YENİ EĞLENCE KAYNAĞINIZA MERHABA DEYİN










    Klasikleşmiş oyunlardan sıkıldınız mı? Artık puan değil para toplamak mı istiyorsunuz? İşletmeciliği seviyor musunuz? O halde bu oyun tam size göre. Flash oyunlar arasında size en çok eğlenceyi sunacak yeni oyununuza merhaba deyin!
    Gerçek hayattan esinlenerek tasarlanan Kuaför oyunları; kısa sürede ciddi oranda bir oyuncu kitlesine sahip oldu. Keyifli zaman geçirmek istediğinizde size ilaç gibi gelecek olan bu oyun, sınırlarınızı da bir hayli zorlayacak. Hızlı düşünmek ve hızlı hareket etmeniz gerekiyor. Oyuna başlamadan önce Kuaför oyun videoları ve Kuaför oyun resimlerine göz atmayı ihmal etmeyin.
    Bir kuaför salonu ne kadar yoğun olabilir? Bu sorunun yanıtını sadece oyunun son etaplarına kadar gelmeyi başaranlar biliyor. Siz de merak ediyorsanız yapmanız gereken yeni salonunuzun açılışını yapmak ve müşterilerinizin salonunuza gelmesini beklemek. Merak etmeyin, sizi fazla bekletmeyecekler. Çünkü hepsi sizin salonunuza gelmek ve güzelleşmek için şimdiden sabırsızlanıyor. Onları bekletmek sizi iflasın eşiğine getirebilir, aman dikkat! Eğer kuaför salonunuzu genişletmek ve farklı hizmetleri de bünyenize alabilmek istiyorsanız müşterilerinizi bekletmeden salona almanız gerekiyor. Beklettiğiniz her saniye sizin kasanızdan eksilen paralar olarak size geri dönecektir. Güzelleşmek isteyen müşterileri beklettiğiniz her saniye, size ödedikleri ücretin azalmasına neden olacak. Sabrı taşan müşteriler ise salonunuzu terk edebilir. Önceliğiniz hiçbir müşteriyi rakip salona kaptırmamak olmalı.
    Bir işletmeci olarak onların tüm taleplerini karşılamanız şart. Saçını hazırladığınız müşteriyi memnun etmeyi başarırsanız makyaj ve diğer hizmetlerinizden de yararlanmak isteyebilir. Bu da daha çok para, daha çok müşteri anlamına geliyor. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi… Kendinize güveniyorsanız kuaför salonunuz sizi bekliyor; sadece bir tık uzaklıkta. Açılışı yapın ve eğlenmeye başlayın. Daha ne bekliyorsunuz, haydi eğlenceye!
    blog.kuaforoyunlari.net







  • Sitenizi inceledim güzel bir siteye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.