Şimdi Ara

Yeni ev kurmak ne kadara mal olur? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ogretmenim 8 aydir ailemden ayri tek basima yasiyorum. Aile ozlemi, yemek, temizlik konulari bu isin dezavantajlari. Geri kalan her sey muhtesem. 5300 liraya basit bir ev dosedim. Kiraya da 550 lira veriyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -epica- kullanıcısına yanıt
    hocam basitten kastınız nedir acaba çamaşır bulaşık tüm beyaz eşyalar yada mutfak eşyaları tabak çanak dahil mi? ben herhalde bi karyola bi çekyatla işe başlıycam gibi duruyor :) fiyatlar yüksek baya
  • c.ozan C kullanıcısına yanıt
    2 cekyat, bir lcd, tv buzdolabi,camasir makinesi, ocak. Bir de geri kalan ivir zivirlar. Basit derken beyaz esyada ucuza kactim biraz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sanmıyorum 10.000 liralık masraf çıkacağını. Eğer düzgün araştırırsan ucuza halledebilirsin. Ama ginede cebinde en az 5.000 lira gerekli.
  • aynen bende bi süredir sürekli netten fiyat takibi yapıyorum da 4500-5000 gibi bir rakam çıkartıyorum basit hesapla. beyaz eşyaları da vestelin felan yan üretimi ucuz markalardan bakıyorum ona rağmen bu fiyatlar çıkıyor. ev geçindirmek hakkaten zormuş bunları gördükçe ailelerimizi takdir ediyorum saygı duyuyorum ben tek başıma olduğum halde bir sürü hesap kitap yapmam gerekiyor demek bi de çocuk olsa kafada saç kalmazdı herhalde. şuan maliyeti düşürmek için tek düşüncem evi tuttuktan sonra 2.el eşya satan yerleri gezip buzdolabı çamaşır gibi şeyleri temiz denk getirirsem 2.el alıcam onun haricinde gene baya para gidecek gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.