Şimdi Ara

Yeni evlenecek çifte beyaz eşya tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kısmetse 1.5 aya evleniyoruz beyaz eşyaları (Buzdolabı, Çamaşır, Bulaşık Makinesi) araştırma sürecine girdim. Şuan hem birikmişim var hem de taksitle alacağım için bütçeyi çok sorun etmiyorum ileride arıza çıkarıp masraf açmasın yeter tek istediğim o. Parasının hakkını veren, fiyat/performans olarak önerebileceğiniz ürünler almak istiyorum. Marka takıntım yok. Her türlü tavsiyenize açığım.



  • Genel konulara bayi satıcıları dışında pek dönüş yapan olmuyor. Her bölümde uzun ve aktif konular oluyor. Onlara bakarak hedef bütçe belirleyip ürün seçmeniz faydanıza olur. Buzdolabı alımacak ama tavan sorunu var mı genişliği nedir vs vs dolap deyince 15.000tl+ ya kadar yolu var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik-Beko sağlamdir bence çünkü yıllardır evde beyaz eşya olarak arçelik kullanırız memnunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Genel geçer bir bütçe belirleyiniz; sonuçta sorun etmiyorum deseniz de bunun bir üst limiti illa ki olacaktır ve o doğrultuda hareket etmek isteyeceksinizdir.

    2. Beyaz eşyada sizin için olmazsa olmaz dediğin ürünün hangisi olduğunu belirleyiniz; daha sık kullanacağınız bir aletin daha nitelikli olmasını isteyebilirsiniz.

    3. En az iki adet marka belirleyiniz ve onlar üzerinden hareket ediniz; şikayetvar gibi yerlerdeki sorunları incelediğinizde yapılan eleştirilerin ürün kaynaklı mı yoksa servis kaynaklı mı olduğu önemlidir.

    4. Marka tercihlerinizi belirledikten sonra ürünleri incelemek üzere mağazaya gidiniz ve modelleri yakından inceleyiniz; satış temsilcisinin belirttiği özelliklerin hepsi sizin için önemli değilse bir alt modeli düşünebilirsiniz.

    5. Model, marka ve ürün belirlendikten sonra fiyat araştırmasına geçebilirsiniz; bayilik sistemi olduğu için her ne kadar fiyat farkı olmuyor dense de pazarlık hakkınızı sonuna kadar kullanınız ve spesifik modelleri farklı yerlerden de sorgulamasını yapınız. Peşin alışveriş her zaman karlıdır, kart kampanyası-mağaza/avm çekilişi vb etmenler de sonucu etkileyebilir.

    6. Firmalar birbirine yakın özellikte ürün üretiyor görünse de kalite farklılığı her zaman olacaktır, ürünü en iyi anlatacak olanlar alan müşteriler olduğu için şikayet sitelerinde yorumlar önem arz eder, seçtiğiniz ürün için ilgili aramayı gerçekleştiriniz.

    Eşiniz ve sizler için şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar dilerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.