Şimdi Ara

Yeni Ford GT için başvurular internetten başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ford’un tamamen yenilediği üstün performanslı süper spor otomobili Ford GT için başvurular Fordgt.com web sitesi üzerinden başladı. 500 araçlık ilk iki yıllık üretimi kapsayacak başvurular için sunulan online konfigürasyon aracı herkesin hayallerindeki Ford GT’yi oluşturmasına imkan verecek.

    Sınırlı seri üretim, müşteri odaklı benzersiz bir satın alma deneyimi yaratılmasına ilham verdi; herkese açık başvuru süreci, Ford markasını tercih eden potansiyel Ford GT sahiplerini tespit etmeye yardımcı olacak. Kişiselleştirilmiş satın alma deneyimi için yepyeni bir Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti (Concierge Servis) sunulacak.

    Yepyeni Ford GTnin sınırlı üretiminden ilham alan Ford Performance, yeni süper spor otomobil için potansiyel alıcıları belirlemeye yardımcı olmak amacıyla müşteri odaklı benzersiz bir deneyim yarattı. Başvurusu onaylananlar müşteriler, yeni Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti’nin (Concierge Servis) sunduğu kişiselleştirilmiş satın alma deneyimini yaşama fırsatı elde edecek.

    Ford Performance Küresel Pazarlama Müdürü Henry Ford III, “Ford GT’nin satın alma süreci, yepyeni otomobilimiz kadar benzersiz. GT müşterilerinin Ford Motor Company için güçlü marka elçileri olduğunu biliyor, otomobilin kendisi kadar ayrıcalıklı hizmet sunmayı ümit ediyoruz,” dedi.

    Bugüne dek geliştirilen en ileri seri üretim araçlarından biri olan Ford GT, hafiflik, aerodinamik ve Ford markasının inovasyonlarından biri olan EcoBoost motor teknolojisi açısından en gelişmiş özelliklere sahip.

    Ford GT sahibi olmak isteyen herkes başvuruda bulunmaya davet ediliyor. Başvurunun onaylanması sonrası eşsiz satın alma deneyimi yeni Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti (Concierge Servis) tarafından sunulacak.

    Dünya genelinde başvuranlar arasından kabul edilenlerle iletişime geçecek olan Özel Danışman, sadece sipariş ve teslimat aşamasında değil takip eden yıllar boyu kullanım sırasında da kişiye özel bir deneyim sunacak.

    Yeni Ford GT web sitesindeki konfigürasyon aracı, tüketicilere hayallerindeki Ford GT’yi oluşturmak için ilk fırsatı vermenin yanı sıra düşledikleri konfigürasyonu sosyal medya aracılığıyla dünyayla kolayca paylaşma imkanı da sunuyor. Konfigürasyon aracı, renk kombinasyonlarından jantlara ve iç mekan temaları dahil malzeme seçeneklerine kadar Ford GT’nin pek çok özelliğini ayrıntılı olarak veriyor.

    En gözde tonlardan Liquid Blue dahil sekiz dış renk seçeneğiyle sunulacak olan Ford GT’de dört farklı iç mekan temasından biri tercih edilebilecek.

    Sekiz dış renkle kombine edilebilecek yedi farklı şerit rengi, Ford GT müşterilerine araçlarını kendileri kadar özgün kılma seçeneği sunuyor. Konfigürasyon aracındaki belli kombinasyonlar Ford GT’nin üretimi bu yıl sonu başladığında hemen sunulmasa da konfigürasyon aracı, meraklılarına kendi sanal Ford GT’lerini yaratırken mümkün olduğunca esneklik sağlıyor.

    Ford GT şimdiye dek üretilen en özel Ford ürünlerinden biri olacak. Yıllık üretimi 250 adetle sınırlı olacak ve ilk sipariş dönemi 500 araçlık ilk iki yılı kapsayacak.

    Tamamıyla yenilenen Ford GT için internet üzerinden başvuruların ilk turu, 12 Mayıs 2016 günü 23:59’da (Orta Avrupa saati) kapanacak.

    Kaynak:http://www.3serit.com/2016/04/13/ford-gt-i%C3%A7in-ba%C5%9Fvurular-ba%C5%9Flad%C4%B1/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rea34 -- 14 Nisan 2016; 21:43:26 >







  • 2005 modeli bile Lamborghiniden daha pahalıya satılıyor , türkiyede yok zaten. Anca rüyamızda görürüz.
  • New York otomobil fuarinda gordum tabiiki icine bindirmiyolardi.Arac olaganustu gercekten.lambo,porsche felan bunun yaninda sonuk kaliyor.zaten millet bunun etrafinda buyuk bi cember olusturmustu.Gercekten tasarim anlaminda nirvana budur bana gore super sportlarda


    Bu mesaja eklenen görseller:

     Yeni Ford GT için başvurular internetten başladı Yeni Ford GT için başvurular internetten başladı Yeni Ford GT için başvurular internetten başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babasamsunlu -- 13 Nisan 2016; 17:38:50 >




  • Başvuru yapıp aracı satın alıcak millet, birde seçim yapılacak diyor nasıl iş bu anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 ecoboost ile gelirse çok satar.
  • Abartıldığı kadar olmayan bir araç. Hele ilk çıkan kasa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Abartıldığı kadar olmayan bir araç. Hele ilk çıkan kasa.

    Dizel otomatigi 59.990 olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeden bir tane sipariş verildiği söylenmişti aylar önce..
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Ford Gt'nin hiç bir kasası tartışılmaz süper sportların en iyisi bence. Gunumuzdeki bir çok 2014-2015 model Lamborghini , porshe ,ferrari, gibi markalar 2005 modelini geçemiyor.

    Nissan Gtr ve Porshe kapısırken 315km hızlara geldiklerınde yanların 380km hız civarlarında Ford Gt geçiyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=GUJrH3Czaz4
  • Ford Gt süper spor aleminin en ütopik, en heyecan verici aracı bence.2005 kasası, hala üretilen tüm araçlardan daha ilgi çekici.Yenisi bile o eskisinin ağırlığına ( görünüm olarak ) sahip olamamış bence.Ancak onu bir kenara bırakırsak, yenisi de mükemmel elbette.

    İstanbul'da kaç tane var yada Türkiye'de bilmiyorum ama bebekte cafenin önünde kırmızı şeritli bir tane görmüştüm, hayatımda ilk görüşüm olmuştu.Bir daha da görmedim zaten.Diğer süper spor otomobiller gerçekten oyuncak bunun yanında.Enfes bir araç enfes bir manzaraydı.Biraz kenara çekipte izlediğim tek araç oldu şimdiye kadar.Muazzam bir makine.
  • Test sürüşü için başvurular sandım. Başvurmaya gelmiştim gidiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.