Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    A4 1.2 milyon mu ? nedense gayet uygun geldi fiyat

  • Önü güzel de arkası tipsiz olmuş

  • artık 1 milyon gibi fiyatlara normal araç 2 milyon üzeri araçlara lüks araç diyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Efsane olmuş yeni Mondeo keşke Türkiye'ye gelse

  • Mondeo benim için her zaman farklı, özel bir noktada oldu. Ancak yeni kasa hayal kırıklığına uğratmakla birlikte Mondeo'nun hayatına devam ediyor olduğunu görmek de buruk bir teselli veriyor. Bir Mondeo tutkunu olarak acımasız olacağım.

    Öncelikle dış ve iç tasarım tam bir fecaat. Mondeo her zaman adı gibi estetik bir araba oldu (mk2 kasa hariç). Şuan gördüğümüz Mustang'vari abuk subuk tasarım Mondeo adına tam bir hakaret. İç mekana gelirsek tüm göğüsü ekran yapma saçmalığı Mondeo'ya da bulaşmış gözüküyor. Ben şiddetle ön göğüste gösterge panelinin siperlikle müstakil bir şekilde yer alması taraftarıyım. Bu saçmalık bilindik arabalara bakarsak sanırım W213 E kasa ile başladı (2016 ve sonrası E serisi). Gösterge paneli ve multimedya ekranı yekpare idi ve köşeli iğrenç bir siperliğe sahipti. Bana sorarsanız Mondeo Mk3 (2001-2007) kasa haricinde hiç bir zaman iddialı bir iç tasarıma sahip olmamıştı ama bu seferki tam anlamıyla rezillik! Render fotoğraflarda belli değil ancak far anahtarı yuvarlak mı çok merak ediyorum. Avrupa Ford'ları her ne kadar İngiliz - Alman karışımı bir kültüre sahip olsalar da) yeni nesil Alman araçlarında bir bir yuvarlak far anahtarı geleneğinin yok olmasını izlemek bane elem veriyor (örn. Golf 8, Yeni 4 serisi gibi) Mondeo'nun da bu kervana katılması Almanlar'ın otomobil kültürlerine ihanetidir.

    Aracın yalnızca Çin pazarında sunulacağına dair, şuan Çin'de satılıyor olduğuna dair bir bilgi duymadım henüz. Dahası yanlış hatırlamıyorsam Almanya ve ABD'de de Motor1 ajanlarınca görüntülenmişti. Umarım her şeye rağmen yine Ford'un münhasır sürüşüne sahip bir araç olur.

    Son olarak forumdaşlar bana kızmasınlar ama ABD Ford'larının Avrupa Ford'larından daha kaliteli olduğunu iddia etmek bence tamamen bilgisizlik. ABD Ford'ları aynı Amerikan kültürünü yansıtır şekilde kalas ve kalitesiz araçlardır, bunlardan herhangi birisini Avrupa Ford'ları ile kıyaslamak Avrupa Ford'larına ihanettir. Kimse darılmasın ama zaten başta ABD pazarı olmak üzere Japon ve uzakdoğu pazarı tamamen otomobilden anlamayan, ruhsuz aptalların birer eseri. Hadi yine Japonlar'ın bazılarının geçer puanı olsa da gerçek otomobilcilik ruhu has be has Avrupa'ya aittir. Kaba saba koca motorlu ama tosbağa hızında, ticari araç kalitesinde üretilen şeyler veya hiç bir estetik unsura sahip olmayan, iç tasarımında hala 80'lerden kalma tuşlar barındıran şeyler otomobil değil yalnızca taşıttır.

    Sözlerimi noktalarken bence gelmiş geçmiş en güzel iki nesil Mondeo'yu hatırlatmak isterim. Gerçek bir sportif centilmen!

    Mk5 (2015 - 2022)

    Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı
    Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı


    Mk3 (2001-2007)

    Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı
    Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 27 Şubat 2022; 23:34:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayali bile imkansız

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Hocam bence Amerkian arabalarının yanında avrupa arabalar yürüyen Plastik. Uzak doğulularda öyle maalesef. Zaten uzak doğulular onun için Amerikan pazarına apayrı araçlar sunuyor. Ayrıca yeni Amerikan arabaları oyle düğmeli falan değil bir çoğu dokunmatik malzeme kullanıyor. Motor zaten 6-8 silindir ki çıkardıkları sesle bile Avrupalıların o incecik camlarını patlatır.Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı 

  • Tucson pahalı araç ne zaman oldu? Yurtdışında Hyundai binmek fakirlik göstergesi Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

    Yurtdışında Passat ile aynı fiyatta. Yani mantığa göre Passat'a binen de fakir oluyor. Beyinsiz desem ayıp olacak haha


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terbiyeni takın. Ağzımı bozarsam üstünden tır geçmiş gibi olursun. Beyinsiz kim belli Hyundai tenekesi ile hava atmaya çalışan ben değilim. Yurtdışında Passat ile aynı fiyatta olabilir zira passat da esasında zenginlerin değil orta halkın kolaylıkla alıp binmesi için üretilmiş bir araç. Buda sana kapak olsun Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

    Ben kimseye hava atmadım öncelikle. He ağzını bozsan hiç bir şey olmaz aşağılık komplekslerini sanal medyada belli etmen komik zira. Ben Passat hakkında yorum yaptıktan sonra küçük bir çocuk parası yok yorum yapıyor gibisinden bir yorum yaptı. Sonrasında Tucson'um var dedim. Gerçekten hem çok gerizekalısınız,hem de çok cahilsiniz. Öncelikle bir vasıf edinip Türkçe öğrenmenizi,sonrasında da ahlak kuralı öğrenmenizi tavsiye ederim ama zira burası DonanımHaber Forumu. Her kademeden insan var :)

  • O zaman yaptıklarını değil dediklerini yapacağız. Vasıfsız olan sensin ki küçük çocuklara Hyundai ile kendini ispatlama çabasındasın. Kimin gerizekalı olduğu da belli oluyor sonuçta Hyundai ile ufak çocuklara ben hava atmaya çalışmadım Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı 


    Hakaret edersem üstünden tır geçmiş gibi olursun buna emin ol da senin gibi aşağılık insan bozuntuları yüzünden ban yemek istemem. Hadi defol da Kore tenekesiyle ufak veledlere hava at.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.