Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.338
Cevap
206
Favori
522.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TaurenChef T kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3 günlük son sürüm yazılım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutluhayat -- 19 Eylül 2018; 1:18:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Wifi ile bu video'nun ilgisi nedir? Dusuk SNR Margin yuzunden kopan DSL baglantisindan bahsediliyor video'da. Ki uygulanan yontem de dogru degil.

    Video'daki DSL Ayarlari altindaki Kararlilik Ayarini Devredisi birakip bir altindaki Rx AGC GAIN Adjustment ayarini ise High Performance'tan Stable'a alsa, modem otomatik olarak hizi ayarlayarak en iyi hiz ve SNR Margin'i ayarlar. Boylelikle genel DSL hizinda o kadar fazla dusus de olmaz.

    Wifi'in kopmasi farkli bir konu, insanlari yanlis yonlendirmeyelim.
  • umutluhayat kullanıcısına yanıt
    Alabileceginiz Max hizi aliyorsunuz. Max Rate de zaten 11.3 Mbps gorunuyor. Hizi biraz arttirabilecek bir sey Path Mode'u FastPath'ten Interleaved'e aldirmak olabilir, bunun icin ISP'yi arayip mesela TTNET, dusuk SNR Margin ve yuksek hat zayiflamasini gerekce gostererek gecis talep edebilirsiniz. Turknet'te Oyuncu Profili FastPath, Standart Profil veya Hiz Profili ise Interleaved olarak geciyor. Interleaved'de Ping 20-25ms kadar yukselir bu normaldir.
  • N16 Asus için konuşuyorum. Modemin önüne herhangi bir engel geldiği takdirde çok ciddi çekim düşüyor wifi için konuşuyorum. 2+1 , 3+1 vs evde oturan arkadaşlar uzak dursun. Aldım pişmanım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N16 alıp kullanmak için acces point kullanın ben bu şekilde kullanıyorum sıkıntı yok
  • yeni betalar

    DSL ASUSWRT v9.1.2.3_576-gebbda6c

    link
  • hiç modemin kendini sıfırlaması gibi bir olayla karşılaşan oldu mu acaba? n16 kullanıyorum, gece internet gitti. ttnet'ten kaynaklanıyordur diye üzerine düşmedim. sabah gelmişti. ancak 1-2 saat sonra baktım ki bütün ayaları(iss, wifi vs.) sıfırlanmış. yeniden kurulum yaptım, herşey şu an için normal ama neden böyle birşey olmuş olabilir ki acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kngndr

    yeni betalar

    DSL ASUSWRT v9.1.2.3_576-gebbda6c

    link
    Modem üzerinde gelmiyor bu beta.. SOrun mu var acaba bu sürümde?
  • darth hede kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu olay ASUS'ta var.

    Aynısı AC51'de oldu, 552 sürümünde 2 gün çalıştıktan sonra dün normal kapattım sabah açtım brick olmuş işi bilmesem ve elimde yedek dosyalar olmasa çok zor duruma düşebilirdim.

    Daha sonra ilk FW'den en son çıkan 1.1.2.3_552 sürümüne güncelledim daha güncellerken en sonda %100 olamadan kesilip brick oluyor veya yükleniyor ondan belli bir süre sonra gidiyor ya bu sürümde sorun var ya alet çok narin.

    1.1.2.3_502 sürümünde şuan duruyor bakalım ne olacak artık korka korka işlem yapıyorum kurtarmaktan sıkıldım.

    Modemi direkt fişten çıkararak kapatmayın, tuştan kapatmaya özen gösterin hangi modeli kullanıyorsanız ilk çıkmış FW, Restoration Tool, Kurtarma Nasıl Yapılır ilk sayfadan bakarak kaydedin çok zor durumda kalabilirsiniz.

    Bu konuda ASUS'a kocaman bir eksi.

    Allah'tan kendimiz kurtarabiliyoruz yoksa servis rezilliği falan düşünmek bile istemiyorum!

    (Müsait zamanda güncel FW'leri ilk sayfaya ekleyeceğim ve sayfadaki gereksiz şeyleri çıkarıp temizleyeceğim (diğer bütün konularımda yaptığım gibi))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Eylül 2018; 14:40:35 >




  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam ev 140m2 sizce Asus DSL-N17U almalıyım yoksa ASUS DSL-AC51'mi benim icin kablosuz hızı ve çekim kalitesi iyi olması onemlı çünkü iptv uydu alıcım var salona iyi sinyal gitmesi lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKaan53 -- 28 Eylül 2018; 1:0:29 >
  • YKaan53 kullanıcısına yanıt
    2 sininde çekim gücü kötü onun yerine 2.el broadcom chipsetli bir modem ve yanına Xiaomi Mi Router 4 yada Bütçeniz yeterse Xiaomi Mi Router Pro alabilirsiniz Gearbest veya Aliexpress üzerinden emin olun daha iyi olacaktır bu arada modem olarakta Turktelekom TD 9970 V3 u öneririm forumda ayrıca root şifresi ile servis sağlayıcısının kısıtladıgı ayarları açmak mümkün
  • gokmenecer kullanıcısına yanıt
    n14u ya yükledim kullanıyorum bir sorun yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngndr -- 28 Eylül 2018; 11:40:1 >
  • kngndr kullanıcısına yanıt
    modem üzerinden gelmeyen FW kurmuyorum :) ne olur ne olmaz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serji

    Hocam servis sorun yok diye geri gönderdi. Ben de Asus global'e bildirdim durumu onlar Asus TR'ye bildirmiş tekrar istediler ama göndermedim. Sorunu kendim çözdüm, Yönetim'de DSL ayarlarına gelip VDSL olarak seçtikten sonra G.INP devre dışı yapıyorsunuz sorun çözülüyor.
    Hocam aynı sorun tekrar olmaya başladı... G.INP kapatınca bağlanıyordu dediğiniz gibi , ancak son 1 haftadır modem bağlanmıyor DSL sabitlenmiyor.Servise yolladım sorun yok diye geri yolladılar...Sorun sizdede varmı yoksa G.INP kapalı halde sorunsuz devam mı ?
  • Rhythmix R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Asus kullanmayı bıraktım şu an Huawei modem kullanıyorum ama Asus da kenarda duruyor, farklı bir operatöre geçersem onu kullanırım diye. Asus global de dahil olmak üzere defalarca yazdım ama bir kez bile geri dönüş yapmadılar. Eğer müsait olursam kurcalarım yine çözüm olursa da size yazarım.
  • Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Evimde Asus DSL-ac68u modemim ve 100MB TTelekom internet var.
    Ayrıca hem samsung hem de LG smart TV'lerim var. IPTV üyeliklerimi bu iki televizyondan izlemeye başladığımda hem wifi hem de kablolu olarak , görüntüde donmalar yaşıyorum. Sürekli buffer ediyor. Ama aynı iptv'yi iphone'dan 4G üzerinden izlediğimde bir sıkıntı olmuyor. Ayrıca her iki tv'de de speedtest sonuçları yaklaşık 20MB çıkıyor. Ama aynı modemden apple TV 4 ile yaptığım kablolu speed test 80MB çıkıyor. Sizce sıkıntı TV'de midir ?
  • Merhaba arkadaşlar Modem 2 el aldım çok temiz sıkıntı yok ama güncelleme Donanım Yazılımı Sürümü:3.0.0.4.380_7712 eski mi? yoksa normal mı? Şu anda Turk Telekom Hipernet vdsl kullanıyorum sözleşme bitecek turknet aknsız vdsl 35 mbps başvuru yapacağım Modem güncelleme yapayım mı yoksa kalsın ?
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135144964



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Sercio -- 2 Ekim 2018; 11:59:37 >
  • Asus DSL-AC68U Modemden kablo cekerek Asus Rp-N12 cihazı ile internet baglantisi kurmak istiyorum. Modem ile cihaz arasında 3mlik ethernet kablosu olacak. Modemden kablo ile gelen interneti access point aracılığıyla wifi sinyaline dönüştürerek kullanabilir miyim?

    Cevap evet ise nasıl ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar N14U modemim VDSL i destekler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selami023 kullanıcısına yanıt
    Hayır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.