Şimdi Ara

Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
7
Favori
24.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Turkcell kol gibi fiyat çekmiştir , ondan dolayı erteliyolar Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesinde değişiklik var.

    Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyorwww.netgsm.com.tr
    NETGSM | Toplu SMS - Başlıklı SMS - Sabit Telefon - Sanal Santral - 0850li / 0800lü Numara
    https://www.netgsm.com.tr


    Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor


    Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor




  • Merhabalar varmı bilgi arkadaşlar ne oldu Net Gsm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle salak saçma bi hikaye görmedim. En son 10 yıl önce gelecek diye konusu açılmıştı. Hala ses soluk yok. Ümidi kesin, gelse bile Turkcell altyapısı (QoS) konacak. Fiyatlar bi tık sadece düşük olur, o da 3 lira 5 lira. Turkcell kullanmak 1000 kat daha mantıklı olur bu sefer de.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eylül ayına ertelenmiş sanırım. Fiyatlar arttığı için ortalık karışık.

  • ilk 50.000 abonelik kurumsala verilecekmiş. Netgsm'in 50.000 abone bulması aylar sürer, belki yılı da geçer. Zaten halihazırda kurumsal abonelerin sözleşmesi taahhüdü vs. var. Öyle pat deyince Netgsm'e geçmezler. 50.000 de az bir sayı değil.

    Yani biz bu yıl bireyselde Netgsm'i unutalım.


    Ayrıca birkaç ay önce sitelerindeki duyurularda "... Turkcell baz istasyonlarının kiralandığı..." şeklinde bir yazı varken 2-3 aydır "Turkcell" ibaresi çıkarılmış. "... baz istasyonlarının kiralandığı..." yazıyor. Turkcell kanadında bir anlaşmazlık oldu da o yüzden gecikme olmuş olabilir. Belki de Turkcell'den vazgeçip TT yada Vodafone ile anlaştı bilemiyoruz. Ha madem parayı verince baz istasyonu kiralıyor, üçüyle birden anlaşma yapsa Netgsm'in çekmediği nokta kalmaz.


    Her zaman tekrar ettim Netgsm açılınca da kaç tane abone mevcut aboneliğini indirimini taahhüdünü yakıp da Netgsm'e geçecek hemen ?


    Cayma bedeli karşılama ve çok uygun fiyatlar olması lazım ki anca o zaman biraz abone kazanabilir. Örnek olarak Ocak ayında taahhüt yenileyen birinin şimdiki fiyatların %40 daha düşüğünde fiyat ödediği düşünülürse Cayma bedelini karşılasalar bile zor. Ben şuanda 10 GB 39 TL'ye kullanıyorum. 8 ay daha tahhüdüm var. Netgsm açılsa, cayma bedelimi karşılasa bile bana 10 GB için vereceği fiyat minimum 65-70 TL, ee niye geçeyim ki Netgsm'e.


    Daha önce de yazdığım gibi 50.000 kurumsalı beklemeden bir an önce bireysele açılıp mevcut tarifen aynen devam gibi bir kampanya yaparsa o şekilde anca olabilir. Benim kullandığım tarife neymiş ? 10 GB 39 TL, ne kadar daha var 8 ay, bana dese ki 12 ay boyunca aynen sana bu fiyattan vereceğim, o zaman geçerim Netgsm'e. Fakat bunu yapmak da ciddi bir maddi külfet ister ve böyle bir şeyin olması çok çok hayal ürünü.


    Kısaca Netgsm belki 2 yılda anca girecek aramıza. Laf arasında ben de Netgsm kullanıyorum diyalogları 2 yıl sonra anca geçecek.





  • Bireysel sadece mobil internet paketleri açılmış. Saçma sapan bir şey. SMS gönderemiyor ve ALAMIYORSUNUZ. Arama da yok haliyle. Tamam size bir numara veriyor ama bunu Whatsapp'ta kullanmak için hani SMS gelmesi gerekiyor ya o bile yok. Şarjlı bir Mobil Modem gibi cihazlara veya çift hatlı telefonlara internet için kullanabilirsiniz anca. Muhtemelen onu da normal hat değil Data hattı olarak açtıkları için taşımada da sıkıntı olur. Ayrıca çoğu sistem 0510'lu numarayı bırak, yıllardır olmasına rağmen 0516 ve 0561'li numaraları bile tanımıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buracom -- 20 Aralık 2022; 14:0:42 >
  • hayatımda gördüğüm en rezil gsm operatörü ve müşteri desteklerinin bir şeyden anladığı yok sadece insanları mağdur etmek üzerine kurulmuş bir firma asla kimseye önermem kendi sitemlerinde oluşan sorun yüzünden ben mağdur oldum ve fazla fatura ödemek zorunda kaldım rezillik konusunda bir numaralar kimseye önermem

  • Hayatımda gördüğüm en kötü en rezil firmalardan bir tanesi bir şans vereyim dedim demez olaydım olayın en başından anlatayım kayıt için evrakları gönderdim ve süreç çok uzadı onaylamaları çok uzun sürdü falan neyse sonra aldık hattı gönderdiler taktım telefona hattım açılmış ama kullanamıyorum yani otomatik APN ayarlarını yapmıyor hat ele girmek zorundasın hattı kullanabilmek için sonra tekrar arayıp söyledim müşteri hizmetlerine biz size dönüş yapacağız dediler 1 gün sonra tekrar ben aradım aramadıkları için neyse işte APN ayarları söylediler girdim kullanmaya başlayabildim sonrasında hattıma hiçbir şekilde hiçbir yerden mesaj alamıyordum ne bankalardan ne netgsmin kendi servislerinden yani hiçbir yerden mesaj alamıyordum bunun için aradım bildirdim ve yine size dönüş yapacağız dediler 1 hafta sonra tekrar ben aradım ve halledeceklerini söylediler sonra 1 2 gün sonra arayıp sorunu çözmeyi başardılar daha sonra Türk Telekom hatlar beni aramak istediklerinde aradığınız numara kullanılmamaktadır hatasını almaya başladım arkadaşlarım ve ailem Türk Telekom hattan aradıkları zaman numaram sanki kullanımda yokmuş gibi telesekreterden mesaj alıp kapanıyordu sonrasında bunu da bildirdim ve 3 hafta sonra dönüş yaptılar ve işlemlerin devam ettiğini söylediler ve 3. haftanın sonunda bu sorunda çözüldü ve asıl olaya geleyim bunların kendi mobil uygulaması ve Online işlemlerde gözüken data ve konuşma paketimin ne kadar kaldığını gösteren bilgilerde hatalı yani bug lu ne kadar kullanırsam kullanayım orası hiç değişmiyordu hep sabit duruyordu ve bunu da bildirdim adamlara bakın böyle böyle kullanıyorum buradan hiç aşağıya düşmüyor dedim ve müşteri hizmetleri bana siz kullanmaya devam edin ben buradan kontrol edeceğim bir sorun varsa sizinle iletişim geçeceğiz dediler ve bende onların bu lafından dolayı kullanmaya devam ettim ve daha sonra sorunu çözmüşler ama bu sorun çözülene kadar ana paketim bitmiş ve benim haberim olmadan 5 tane ek paket almış ve bana bilgilendirme mesajı dahi gelmemiş ve bunu bildirdiğimde bir şey yapamayacaklarını söylerdiler ve faturayı ödemek zorunda kaldım yani diğer operatörlerde internet paketiniz bitmeye yaklaştıkça bilgilendir mesajı gelir bunlarda onu geçtim ek paket alıyor onun mesajı dahi gelmiyor ve bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar gerçekten rezil rezalet bir firma müşteri hizmetlerinden yönetimine kadar Allah bellalarını versin verdiğim her kuruş haram zıkkım zehir olsun kendi sistemlerinin aksaklığı yüzünden ben mağdur oldum.





  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.