Şimdi Ara

Yeni Harddikte Oyun Problemi LÜTFENN BAKIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni 2.el harddisk aldım sadece oyun için NFS Most Wanted 2012 (Orjinal) girdğimde sorun yok sadece bir süre sonra ise oyunda grafikler yok ve geç geliyor. hatadan oyunnu kapattıp giriyorum aynı hatayı alıyorum. başka oyun attım aynı sorunu verdi. bir tane daha attım gta san adress ve oyuna girdim biraz oynadıktan sonra oyunda sorun yoktu gta sandress te. NFS Most Wanted 2012 (Orjinal) girdim bir süre sonra oyunda hata çıktı. Grafikler yoktu yeniden

    RPM:7200

    Marka:

    Seagate Barracuda 7200.10 ST3250310AS

    Disk boyutu 250 GB (232 GB)



  • Hdd'den şüpheleniyorsan hdtune programı ile error scan ve benchmark testlerini yapmanı öneririm. Ayrıca health sekmesini açıp kırmızı satır olup olmadığına bakabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pixer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ikinci el hard disk alıyorsun ve ala ala seagate mi aldın? Bilmiyorum ikinci el hard disk almak bence mantık dışı. Benim masaüstü bilgisayarımda 1tb seagate var zamanında alımıştım uygun diye sıfır ama performansı beni hiç memnun etmedi. Yeni laptop almıştım içinde 500gb seagate var bir gün sabah bir şey yokken laptop mavi ekranda kaldı açılmadı garantiye gönderdim henüz 2 aylıkken harddisk bozulmuş garanti kapsamında değişti. Ve yine söylüyorum laptopunda hdd performansını beğenmedim i5 işlemci r7 ekran kartı olmasına rağmen league of legends gibi bir oyunda fps düşüklüğü yaşadım bende artık ssd almaya karar verdim 100-120 civarı olan fps ssd ile birlikte 180-200 lere çıktı. Şimdi ne alaka bunları yazıyorsun dersen .Bütçen müsaitse ssd al. Senin sorunun içinse Ashampoo® HDD Control 3 programını öneririm kapsamlı test yapıyor anlamazsan test sonuçlarını ss at bakarız yardımcı oluruz.

    Programı edinebilirsin:https://www.full progr a mlarindir.com/ashampoo-hdd-control-3-full-turkce-indir.html (boşluk sil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Londias -- 1 Ekim 2016; 22:57:54 >




  • hocam benimde 2 adedt hdd vardı onlar arzalanında imzada yazan 2 hdd yide 320 wd ve 1 trb wd 2.el adlım bende öyle sorun olmadı sen bi hdd tune tüm testleri yapıp at buraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.