Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
427
Cevap
35
Favori
41.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lastikçide lastik değiştirdikten sonra benzinli motor çalışmaya başladığında bariz ve yüksek bir uğultu olmaya başladı, gaza bastıkça da artıyor. Ancak hibrite geçtiği an uğultu gidiyor. Lastik bilyesinden, akstan, şanzımandan ya da diferansiyelden olmadığını özetle yürüyenden olmadığını düşünüyorum bu nedenle. Servisi arayınca da altını mı vurdunuz dediler direkt, konuyu anlatınca da muhtemelen liftte egsozu ezdiler, kasaya yapışınca içeri vibrasyon ve ses veriyor dedi usta.


    Pazartesi seevise götüreceğim, bayramda yola çıkacaktım umarım parçasız ve kısa sürede düzeltilebilecek bir şeydir.

  • Yeni Honda HRV e-hybrid
    Merhabalar bugün yıllık periyodik bakım yaptırdım. Bakıma giderken fotoğraf ta işaretlediğim yer aktif iken otomatik pilot gibi kendi kendine şeritte kalması çok hoşuma gitti. Ancak sürekli olmuyor. Yol çizgilerine ya da sürüş hızına mı bağlı bu şeritte tutma özeliği

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dpumitt D kullanıcısına yanıt

    Hocam aracın yol sensörü çizgileri ayırt edebiliyor ise aktifleşebiliyor. Eğer yol tozlu, eski veya çizgiler silik ise şeridi algılayamıyor ve açmıyor adaptif şerit takibi ve şeritte tutma yardımını


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyleykenboyle B kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yollar kötü idi gerçekten (Hatay). Teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dunyao kullanıcısına yanıt

    Bır sabah aracı calıstırınca, kablosuz androıd auto açılmadı. wıfı baglantısı yoktu. Kabloyu bağlayınca da açılmadı. Yanı kısaca multimedya kafayı yedi. Biraz araştırdım. Önce multimedyayı rebootladım, sonra kablosuz androıd ı yeniden ayarladım. Düzeldi. Aşağıya yaptığım ıslemlerın lınklerını bırakıyorum. umarım yardımı olur.



    Yeni Honda HRV e-hybridpagzamaphoneyoutube
    To get to the reboot menu: hold Home + click in the power /volume controller + the skip track back button to get to the first debug menu select the bottom option from there hold the back button + click in the power/volume controller + the skip track back button to get to the menu with the reboot option. note there's probably a bunch of things you can do in these menus that could mess with your system/car. if you don't know what you're doing it's best you just stay out of them. the main reason I wanted to post this is because I had an issue where my wireless Android auto didn't want to connect, I feel like it had something to do with the wifi and most of the time just restarting fixes that.
    https://www.youtube.com/watch?v=8mRECNxoejg


    Yeni Honda HRV e-hybridbenimHONDAMyoutube
    #Yeni #Civic #Kablosuz #Andorid #Auto #Nasıl Yapılır Yeni Honda Civic Executive Plus paketlerinde var olan Android Auto özelliğini fabrika çıkışında kablosuz olarak kullanılmayacak şekilde ayarlanmış. Ancak cihaz kablosuz kullanmaya destek verebiliyor. Bunun için cihaz üzerinde yapacağımız birkaç değişiklik ile artık telefonunuzdaki Android Auto özelliğini de kablosuz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Unutulmaması gereken bu özelliği kullanabilmeniz için telefonunuzun bunu destekliyor olması. Video da da belirttiğim gibi gireceğiniz servis menüsü multimeda cihazınızın ayar menüsü. Burda videodaki gösterdiğimden hariç yapacağınız farklı bir ayar multimedia sisteminizin devre dışı kalmasına bile neden olabilir. bu tamamen sizin sorumluluğunuzda olan bir durumdur. Sizlerde kanalımıza destek olmak adına videolarımızı beğenmeyi, paylaşım ve yorum yapmayı, kanalımıza abone olmayı unutmayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=BUvjlNqhsRI




  • Merhabalar, yeni bir araç alacağım ve aklımda bir kaç araç var. 2023/2024 HR-V bunlardan biri. Daha önce hiç hibrit motor tecrübem olmadı, şu an kullandığım araç 2018 Corolla benzin+lpg. Yıllık ortalama 6000-8000 km arası araç kullanıp taş çatlasın 2 kez uzun yol yaparım genel olarak İstanbul şehir içi kullanım. HR-V hakkında yorumlarınız nedir özellikle yeni alan varsa. Periyodik bakım ve ağır bakım ücretleri nedir? Aracın işletme giderinin çok olmasını istemeyiz haliyle. Bu araç dışında düşündüğüm Chery Omoda 5/Tiggo 7 ya da 2023/2024 Corolla 1.5 Dream Multidrive S. Önem verdiğim şeyler yakıt ve yıllık bakım ücretleri. Araç bakımını sanayide değil serviste yaptırırım.

  • Yeni Honda HRV e-hybrid

    Isparta / Antalya - Konyaaltı arası. Klima açık ,son 30 km şehir içi, ışıklı trafikte tüketim değeri bu şekilde arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenesis F kullanıcısına yanıt
    B vitesimi kullaniyorsunuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt

    Yakıt sızın için önemliyse chery alınmaz. Hem çok yakıyor hem de servis ve 2. el de ne olacağı henüz netlesmedı. Toyota veya Honda gibi kendini her alanda kanıtlamış bır araç tercih etmek mantıklı olacaktır.


    Hrv özelinde konuşursak, benimle aynı km lerı yapıyorsunuz. Ben hrv yı tercih ettım. Tam bır şehir içi kullanım aracı. Normal kullanımda 5lt yakıyor. Performansı gayet başarılı.Konfor ve güvenlik donanımları gayet başarılı. Henüz alalı 4 ay oldu. Servise 1000 km kontrolü dışında gitmedim. Bakım malıyetlerının hıbrıt olmayan araçlarla hemen hemen aynı olduğunu duydum. Bakım yaptırmış arkadaşlar daha ıyı bilirler tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku.pasa -- 14 Nisan 2024; 12:1:46 >
  • utku.pasa kullanıcısına yanıt

    Hocam peki 40 litre depo ve 300 litre bagaj hacmi açısından ne düşünüyorsunuz? Bir de neden Civic değil de HR-V'yi tercih ettiniz.

  • ender E kullanıcısına yanıt

    İnişlerde hep b ye aldım evet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt

    Önemli olan depo kapasıtesı değil, o depoyla ne kadar gıttıgıdır. Bagajıda şehir için yeterli. Bebek arabası falan rahat sığıyor. yetmediği yerde magıc seat arka koltuklar yeterli geliyor. Suv ve hıbrıt olduğu için hrv tercih ettim.

  • utku.pasa kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, kafamda hep hibrit motordan dolayı bir sorun yaşarsam servise yüklü miktar para dökerim gibi bir korku var açıkçası. 4-5 sene kullandığımda hibrit motorun durumu ne olur yüksek bir maliyet çıkartır mı?

  • Emple kullanıcısına yanıt
    Honda da en az Sıkıntıli arac olarak geçmektedir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fenesis F kullanıcısına yanıt

    Müthiş bir tüketim, bu sayıya erişmek için aracı 60-90 km/saat arası kullanmış olmanız gerekiyor, 90km/saat üzerinde bu değerler mümkün değil. Yolu bilmiyorum ama, yokuş yukarı olduğunu da sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün hrv aracımla ilk kazamı (hayatımda ilk kazamı) niğde-kayseri otoyolunda yaptım. bayram tatili dönüşü otoyola atlayan peşpeşe 2 köpekten birine maalesef çarptım ve aracımda aldığım hasar sağ ön alt kaput, sağ iç çamurluk astarı ve sağ arka tekerin ön kısmındaki plastik çamurluk oldu. honda yol yardımı aracılığı ile honda servisin ustası ile görüntülü görüşme sayesinde aracımla sakin kullanım ile evime ulaştım. bu haftaiçi trabzon servise götüreceğim bakalım altta ya da başka bi yerde sıkıntı var mı.

    servis ve kaza deneyimi olan arkadaşlardan kasko usta vs için tavsiyeleri olan var mı?

    Yeni Honda HRV e-hybrid

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Emple kullanıcısına yanıt

    Bıldıgım kadarıyla Honda. 6 yıl garanti veriyor. 10 yıl da batarya garantisi olması lazım. Ayrıca 2021 den beri jazz modelınde hıbrıt sistemi kullanıyor. En ufak şikâyet duymadım. Honda sağlam araç yapar. Türkiye ye gelen hrv ler Japonya'da uretılıyor.

  • dunyao kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi, araçta çocuk olduğu için 90'ı çok geçmeden gittim evet, acelem de yoktu. malumunuz benzin fiyatları böyle iken, bu ortalamayla gideceksem (2,9- 3 lt/100.) bu şekilde gitmeye razıyım. bu arada git- gel 3,9 ortalama ile gittim geldim. dönüşte daha çok rampa çıktığım için. yine de çok iyi bence. allaha emanet olun.:)

  • selimselim25 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Lastik basıncına baktırdım. İnanılmaz ama arka 36 önler 33 basılmış. Onu fabrika ayarına ön 32 arka 30 olacak şekilde ayarlattım. Şimdi yakıt düştü. Sorun sanırım buymuş.

  • Bu kadar etkiliyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.