Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
36
Favori
40.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arka sileceklerin çalışması dünyadaki her arabada var hemen hemen… Eğer silecekler çalışıyorsa arka silecekler geri vitese aldığınızda çalışır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulmate kullanıcısına yanıt

    elegance modellerinde durum böylemidir acaba ? otomatik bağaj hiç yok ama her şeyi aslında hazırmıdır ?

  • O model için sanmıyorum. Çünkü üst donanımda menüde dahi ayak hareketiyle bagaj açma var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada, seramik kaplama işini adam gibi kuralına uygun yapan firma önerisi verecek olan var mı ?

  • 2023 model Style paket alarak aranıza dahil oldum. Alış amacım tamamen şehir içi kullanmak, evin ikinci arabası olduğu için. Aracı İstanbul'dan teslim alıp Ankara'ya getirdim. Tam da düşündüğüm gibi şehirler arası yolda tatmini düşük ancak şehir içinde mükemmel iş çıkarıyor. Görüş açısı, sessizliği, yakıt ekonomisi ve donanımı ile tam bir aile arabası. Sakin kullanmayı alışkanlık haline getirmiş biriyseniz çok seveceksiniz. Henüz menülerine çok hakim değilim ama genel sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

  • Hayirli olsun arkadaşım, kaça aldiniz. İkimizde Ankara dayiz ama ikimizde farkli şehirlerden alabildik, Ankara daki iki honda bayisinde de bulunmuyor. Aylarca bekledim ama maalesef gene gidip bursadan almistim. Genede elegance paket alabildim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası Ankara bayilerine sormadım, İstanbul'daki bir tanıdık aracılığıyla liste fiyatından aldım. Ama o fiyatların çok üzerinde rakamlar telafuz ediliyor bayi tarafından. Style paket özellikle çok az gelmiş/gelecek. Bu arada 3 gündür araçla toplam 70 km. sıkışık trafikte işe git gel yaptım 5.6 yakıt tüketimi var. Bedava geziyorum hissi uyandırıyor. Hibrid kullanımına biraz daha adapte olunca tüketimin daha da aşağı geleceğini düşünüyorum.

  • theauditor T kullanıcısına yanıt

    bende eskişehir yolunu kullanarak, balgat-bilkent arasında sıkışık trafikte kullanıyorum... bilkentten-balgata gidişim 3.5-4 arasındaki iken balgattan-bilkente gidişim 5-6.5 arasına çıkıyor... bilkentteki dik yokuşun etkisi var. ..

    ama sıkışık trafikte ciddi manada batarya kullanıyor araç... bu arada sizin araç ne renk ? bir tane beyaz görüyorum..

  • ender E kullanıcısına yanıt

    Benim işyeri de Balgat'ta, ev GOP'ta. Bizim tüketim de yokuşlardan artıyor. yoksa bu araçla 4-4.5 lt. tüketim çok kolay yakalanır. Araç günışığı beyazı.

  • theauditor T kullanıcısına yanıt

    Tamamdır, dün sanırım Balgat Hatena Sofrası önünde gördüğüm araç sizin olabilir :))

    yokuşlarda çıkışlarda ilk aldıgım haftalarda , bariz bir performans düşüşü ve motordaki sesin artışı rahatsız ediyordu.. ama artık son 1 aydır felan araç bana ben araça alıştım.. yokuşlarda performansı düşmüyor. ve o motor seside kayboldu... sizdeki durum nedir?

  • ender E kullanıcısına yanıt

    Ses çok rahatsız edici diyemem. Sadece bataryadan benzin tüketimine geçerken ilk anda uğultulu gibi, yokuşta hafif bir zorlanma hissediliyor ama basınca gidecek gibi. Ben pek zorlamıyorum şimdilik:))

  • ender E kullanıcısına yanıt

    Bende de böyle bu arada, neden bilmiyorum, daha atak, daha sessiz, ben de çok alıştım. Yakıt tüketimim de düştü pili daha çok kullanmayı öğrendiğim için.Hatta ''econ'' modundan bile çıkmaz oldum oradaki performansı bile yeterli gibi geliyor.


    ''Alışılagelmiş'' bir araba değil hakikaten, 2009'dan beri dizel manuel arabalar kullandıktan sonra çağ atladım sanırım, bu çağa da yeni alıştım. Şimdi çok seviyorum aracımı.

  • Aracım 7700km oldu, acaba bir açılma süresi mi var, yani ne oldu anlamadım ama daha seri ve az tüketimli hale geldi iyice. Benden kaynaklı olabilir, debriyajın yer yapması gibi, ya da teknik olarak bir açıklaması var mı bilmiyorum, özellikle lityum ion pillerle ilgili acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulmate kullanıcısına yanıt

    Havalar soğudu bu aralar gene çok yakabilir.. :)

    Alıştıkca güzel araç ..

  • Almaya niyetlendiğimden beri sayfayı takip ediyorum ama hareketsizlik dikkat çekici.Araç sahibi mi az yoksa gözümüzden kaçan forum sayfası mı var acaba?

  • Araç sahibi henüz çok az. Türkiye genelinde de araç yok, araç satış rakamlarına bakarsanız Honda 15.sırada. Ciddi bir stok sorunu var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine zam gelmiş araçlarımıza

  • Stok ne durumda acaba? Sadece zam geliyor araba gelmiyor. Honda’nın satışları çok düşük bu sebepten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç stoklarda sayıca az görünüyor, sürekli fiyat yükseliyor. Özellikle Style paket çok sınırlı geliyormuş. Bu sıkıntı bayilerin işine geliyor aslında. Fiyat yükseldikçe üzerine koyacakları tutarları yükseltiyorlar.

  • Ufak bir güncelleme yazayım bari;

    -İlginç bir şekilde ses bir tık daha iyi geliyor. Acaba bir burn in süresi mi vardı sistemin bilmiyorum. Hala çok iyi değil bu fiyata göre.
    -Arabayı sürekli eco’da kullanıyorum. Yakıt tüketimim 90 kuruş / 1 lira arasında km başına. Bu inanılmaz bir şey İstanbul şartlarında.
    -Kulakçıkla frenleme yapmaya, B vitesine çok alıştım. Spor moduna ihtiyacım olunca alıyorum. Sollamalarda vs anında değiştiriyorum modu vites atar gibi, çok keyifli ivmeleniyor açıkçası. Hep sporda kullanmanın mantığı yok. Spor moduna ECO’dan geçmek acayip bir his.
    -Park sensörleri çok hassas, pek çok dar sokakta vs kapatıyorum artık. Beni panik ettiriyorlar yoksa. Sonuçta ani frenleme hep çalışıyor. Kamerası çok yeterli ama hala ön kamerayı da bu fiyat seviyelerinde arıyorum.
    -Arabanın yalıtımı fazla iyi, motorları vs duymuyorum bazen, İstanbul’da kuryeler bu yüzden birazcık sıkıntı oluyor. Allahtan aynalar dev gibi.
    -Bir ‘’İstanbul’’ problemim de kediler. Araç EV olarak yol aldığında çıkardığı ses çok güçlü değil. Kediler kaçmıyorlar, bazı teyzeler, amcalar duymuyorlar :)
    -Otomatik bagaj Peugeot 3008’de hareket edince kapanmıyordu. Honda’da kapanıyor. AVM’lerde çok işime yarıyor açıkçası.
    -Araçtan uzaklaşınca bagajı kapat tuşu arabayı kitlemiyor. Dünyanın en gereksiz fonksiyonu bu yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.