Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ TUCSON DTC DİZEL SIFIR ARAÇ 176.KM GİTTİKTEN SONRA MOTOR ARIZALANDI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
8.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NextMove kullanıcısına yanıt
    Bu kişi block listenizde. Bloğu kaldır daha önce de gönderdim yav.Sen de blokla kurtul görme beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankayfk A kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey dediler ise araç değişimi isteyin, haklı ver yerinde olur.



    Motorda ciddi sorunlar oluşmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakma japon hyundai'den de bu beklenirdi zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozr2pkr

    Bizim forumun her suv konusunda önerdiği model. Her zaman söylerim yine söylüyorum. Forumda yazılanlara bakıp araç alınmaz. Geçmiş olsun hocam. İnşallah sizi araç değişim konusunda uğraştırmazlar ki ben uğraştıracaklarını düşünüyorum.
    Ne alakası var acaba? Forumda bayiden çıktıktan sonra arızalanan Audi de gördük, Mercedes’te, sadece cvt vites değişiminden 50 bin TL isteyen Nissan’ı da gördük. Hyundai gayet güzel bir araç yapmış. İnsanlar forumları yardım almanın, bilgi almanın yanında öneri almak için de kullanıyor. Kimseye silah zoruyla araç aldırılmıyor. Herkes kendi kullandığı, beğendiği, mantıklı gördüğü aracı önerebilir tabi ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 15 Aralık 2018; 14:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüketici hakları bakımından daha o kadar gelişmiş bir ülke değiliz. araç değişimi ciddi bir taleptir, gömlek pantolon değiştirmek gibi değil. forumda görüyorum, sıfır aracın sinyali bozulsa, neredeyse servise gidip alın bunu yenisini verin diyecek insanlar. bu arıza nedir? arabanın kalitesine, konforuna, güvenliğine, geleceğine etki edecek kalıcı bir arıza mıdır? kolayca giderilecek ve etkisi olmayacak birşey mi? bunu bilmek ona göre talepte bulunmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankayfk

    Eksantirik mili değiştirilerek sorun giderilebilir gibi bir bilgi verdiler, çözümün bu sorunla mı kalacağı veya başka başka sorunlar da mı çıkaracağını bilemiyorum.

    Ya araç değişimi yada direkt motor değişimi taleb edin. egzantrik milinde sıkıntı olmuşsa motor ciddi zarar görmüğştür. geçmiş olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada sorun ne olay ne belli değil. Egzantrik milinin değişmesi gereken araç değişmez ise zaten araç çalışmaz. Servis raporları ortaya konur ise sorun anlaşılır,konudan hiçbirşey anlaşılmıyor.
  • Ben bu durumda motor değişimini sandık motor dahi olsa kabul etmezdim. Zor bir durum gerçekten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav adam ortaya bombayı koydu gitti forumda millet bir birine dalıyor. Eğer olay gerçek ise Hyundai bu tip olaylarda servisin içine tutanak tutmadan o aracı koymaz bir nüshasını da kullanıcıya verir kullanıcıda tutanaksız servis formsuz aracını servise teslim edemez etmemelidir de, hakkını arayacaksa hani onu görelim ondan sonra dalın bir birinize, sonrda oturalım hep beraber Hyundai aşağılayalım dalga geçelim.
  • İçten yanmalı motorlar üretildiği müddetçe rodaj olayı olacaktır. Günümüz araçlarında rodaj eskisi gibi sancılı bir süreç olmadığı için rodaj bitti sanılıyor. Rodaj olayının bitti sanilmasinda günümüz araçlarının çoğunlukla yüksek devir çevirmemesinin etkisi var sanırım. Çünkü otomobil sektöründen daha ileride olan motosiklerde rodaj hala var. Çin motosikletlerin sen bahsettiğim sanilmasin. Kawasaki ninja h2, Suzuki gsx-r hayabusa, honda CBR 1000 gibi otomobillerden çok daha hassas ve üretim teknolojisi üstün araçlarda rodaj hala var. Satın aldığımız ürünlerin kullanma kılavuzunu okuma alışkanlığımiz yok galiba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hakkında gelişme var mı? bir de şu...adamlar hangi firma olursa olsun binler araç satılır 1-2 sinde sıkıntı olur..sıkıntı olan da gelir foruma bu markayı almayın der...arkadaş bu aracın sorunu ne..sensör yazılım vb..ne dir?? görende diyecek araç motor kitledi...bir mondeo -cu vardı vitesi nasıl kullandıysa elinde kalmıştı dava edip sıfır araç isteyeceklerdi..o iş ne oldu???
  • www.yenihyundaitucson.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankayfk

    www.yenihyundaitucson.com
    Durum bu sitede mi yazıyo oraya mı tıklayak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma üye olduğumdan bu yana aldığım sıfır km araçlarda yaşadığım her üretim hatasında buraya gelip " bu markayı almayın" deseydim ve bu da ciddiye alınsaydı (!) DH Otomobil Genel çoktan kepenk indirmişti!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

    '' Su mesajina agzimla gulmuyorum artik... ''



    Seviye ortaokul terk... neyse bloklalayımda sesin çok çıkmasın sayın başka yerinden yemek yiyen adam
    Adam sana cevap vermemek için kendini banlatmış.

    Daha ne yapabilirdi merak ettim, sizin mesajları okurken çıldırdım. Bildiğin kitapçığı koymuş adam önüne.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi umarım troll değildir, eğer o araçta ciddi bir sıkıntı yoksa hyundai öyle bir dava eder ki feleği şaşar. Karalama kampanyası yürütmek yerineservis formlarını koyar mısınız artık? Egzantrik milinin değişmesi gerektiğini nasıl anlamışlar? Ve egzantrik mili gibi bir parça başka hiç bir parçaya zarar vermeden nasıl fail verebilmiş? Açtığınız site zaten ayrı bir rezillik fabrikadan çıktıktan 3 saat sonra ne :D?



    Konu şu hali ile saçmalıktan ibaret.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktupc -- 15 Aralık 2018; 3:1:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankayfk A kullanıcısına yanıt
    Aracı ben de almayı düşünüyorum ama resmen Hyundai'i karalamak için açılmış bir konu olarak görünüyor. Yazılanlara cevap vermiyor, sorunu yazmıyor forumu anlık takip etmiyorum derken bile foruma uğrayıp yine sorunu yazmıyor, detay vermiyor. Üstüne gitmiş domain almış siteyi açmış sitede yine sorunun sebebi yok. Hyundai'den para koparmaya çalışıyor olabilir domaini almaları için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@sper -- 15 Aralık 2018; 11:13:4 >
  • Böyle konu açıp açıp bakmayacaksak burayı kullanmanın ne mantığı var? Konu kilit üye ban

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sizin gibi musteriden korusun. Yav ariza her arabada olabilir sebebi ne ogrenmeden nereye arac degisiyorsun oyle bi hakkin yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.