Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
39
Favori
128.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaannche

    Ankara'da Çankaya Doğuş Oto da 11 Temmuz da yaptırdım. 800 TL civarı bir şey tuttu. Ama cam suyundan bile para aldılar!!

    Bu arada geçen sene 14 ekim trafiğe çıkışlı benim aracım, kasko ve sigortayı yeniledim, kasko 900 TL Sonpo Japan (Hasarsızlık İndirimi Teminatı var), Sigorta 730 TL Halk Sigorta ilgili arkadaşların bilgisine...

    800 TL bakım mı? biraz pahalı değil mi? yağ ve 2-3 filtre değişimi değil mi bu alt tarafı?
  • geçen ay 950 tl ödedim. 2 yıl bakımı için

    15bin deki aracın bujisini bile değişiyorlar. müşteri kazıklamanın yolunu bulmuşlar. ama DSG den dolayı gidiyoruz mecbur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Maalesef ben de 30bin bakımına girdim. Sırf buji ekstrası yüzünden 15bin de 680 e yapılan bakım çıkmış 950 ye dedim buji 270 tl mi. O bakımı 775 800 e yapıyoruz dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.yıl bakımına girdim bende. 780 tl tuttu.
    araç değeri kaskoda 71.600 çıktı bu arada. 1006 tl kasko çıktı hasarsızlık indirimiyle , 790 tl'de sigorta tuttu.
  • Merhabalar, aracımız 30bini geçti. Rutin bakımını da yaptırdık serviste. 5bin km falan geçti bakımdan, yağ eksik uyarısı alıyoruz. Böyle bir sorun yaşayanınız var mı? Servise muhakkak gidecez ama garantisi de bitti! Şimdi araç yağ yakıyorsa nasıl bir yol izlemeliyiz? Büyük ihtimal sadece yağ eklerler ama devam ederse ne yapabiliriz? Teşekkürler
  • 30bin km de aracın yağ yakması pek normal değil. büyük ihtimal bakımda eksik koymuşlardır. üstünü tamamlarlar, yine eksilirse kaçak vs olabilir. bakımlar serviste olduğu için iyi niyet garantisinden bakmaları lazım. yine de kendi insaflarına kalmış tabi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt
    Sarı yağ ikazı mı kırmızı yağ ikazı yanıyor? Geçen 30bin bakımına 200-300 km kaldığında benim araçta da sarı yağ ikaz lambası yanmıştı. Servis danışmanına sorduğumda bakımdan bakıma agresif kullanımda 1 lt.ye kadar yağ eksilmesini üreticinin normal kabul ettiğini, bakım yaklaştığında sarı ikazın yanmasının da tehlikeli bir durum olmadığını söylemişti. Ama 5bin km de yanması normal değil kesinlikle. Yağ çubuğunu kontrol ettiğinizde hangi seviyede? Kısa zamanda en alt seviyeye inmişse bir an önce servise gidin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 31 Ocak 2018; 10:33:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel kış mevsimi tüketimi: uzun süreli 5.5 antalya şehirçi ş.dışı karışık. Çoğunlukla klima açık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun vadeli kış tüketimim. istanbul şehiriçi.

     Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim
  • Gerçek İstanbul bu :)



     Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl iştir yaw. Ben olsam oturup ağlarım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki, iki daha dört, DSG nin dur kalk İstanbul trafiğine alerjisi var öyle görünüyor Ben dip gaz kullanımlarda bile 9 litrenin üzerini görmedim.
  • merhaba arkadaşlar , 1 yıllık seat 1.0 tsi dsg sahibiyim 14 bin km oldu , ufak bir sıkıntısını paylaşmak istiyorum , yokuş çıkarken 6. viteste çekişte sorun var gibi , hafiften titriyor karasız kalıyor 7 ye alana kadar . ben manuele alıp sadece 6 da denediğimde yine aynı şekilde titriyor sanki çok ufaktan gaza basıp çekiyorum aralıklarla , hız sabıtleme yaptım 6 da yine aynı . 7 ve 5 . viteslerde sorun yok ve düz yolda da kesınlıkle sorun yok . sadece 6 da yokuş yukarı . ilk defa dsg kullanıyorum . konuyla ilgili ne diyebiliriz , servıse sorma geregı de duymadım .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Aracim anlik servis hatasi verip uyari isigi aninda sonuyor. Bilgisi olan var mi? Gecen ay bi kere yapti. Dun gun icerisinde iki kere yapti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-tertemiz-12.000-km-otomatik-2016-model-577478639/detay





    Arkadaslar bu araba alinirmi ne dersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami_24

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-tertemiz-12.000-km-otomatik-2016-model-577478639/detay





    Arkadaslar bu araba alinirmi ne dersiniz ?

    kazaların resimleri varsa alınır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Hocam aklimda soru isareti var 63 bin lira vericez hani alinirmi arabayi 1 sene sonra satsak mesela zarar edermiyiz falan bu ilanida ne bilim bir yanim al bir yanim temkinli yaklas diyo karar veremedim malesef bilgilendirirseniz cok sevinirim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami_24 kullanıcısına yanıt
    araç fiyatları böyle gittiği sürece zarar edilmez. en kötü aynı paraya satılır. biraz pazarlıkla 60-61e alınır, gayet güzel de binilir. araç olarak şüpheniz olmasın. sınıfının en iyilerinden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model 1.0 Eco tsi dsg 7 ileri 110 hp 200 tork dijital klima hiz sabitleyici start&stop yokuş kalkış destegi otu boku yol tutuş şeysi dahil 100 bin üzeri arabalarda aradiginiz her ozellik ve konfor herseyi var aracın. Bu kadar memnun kalacagimi bilmiyordum. Sonucta b sinifi ve vw grubuna ait bir arac icin mukemmel. Parasi yetene tavsiye ederim. Ben 1 yildan uzun suredir kullaniyorum ikinci el almıştım. 30 bin bakımına 2018 başında 930 tl verdim. Tabiki yetkili serviste. Gecen yil 53e almistim 11 bin kmdeydi ve sol taraf komple boyaliydi surtme sebebiyle. Bu arada 1.0 tsi motor kategorisindeki en iyj motor secildi dunyada 2018de. 3 sikindir olmasi sizi korkutmasin. Performansi cok iyi aracin ve tok bir araba oyle yayilmiyor gacur gucur sesleri yok. Zaten 4 bin devirw kadar motor sesi duyamazsiniz. İceri teker sesi aliyor diyorlar ama almayan mi var ses? Beni hic rahatsiz etmedi. f\p olarak daha iyisini kullanmadim bugune kadar. Gerci bu da kullandigim en yeni arac su ana kadar. Bundan sonra değiştirirsem eger aracimi aile araci olarak daha buyuk bir sey alırım golf leon olabilir. Skoda superb olabilir. Passat olabilir. Yakit olarak kışın 6 yazin 5 litreleri gorursunuz. Daha az olmaz. Kisacasi ben aile araci olarak kullaniyorum ve guven veren konfor saglayan cok özellikli bir aracim var. Tavsiye ederim kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mami_24 kullanıcısına yanıt
    Satmak icin arac ariyorsan polo al kardes. Poloyu 3 gunde bunj iki haftada satarsin. Fakat binmek icinse ibiza hem daha ucuz hem ayni veya daha fazla özellikli. Kesinlikle altta kalmaz polodan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.