Şimdi Ara

YENİ İBİZA 1.4 REFERENCE Mİ HYUNDAİ İ 20 1.2 MODE MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugün satış yetkilisi aradı onceden gıttıgım ıcın yenı ındırımden haberdar etmek ıcın 1.2 mode i 20 ıcın en son pazarlıkla 23000 tl ye anlastım sızce gıdıp almalmıyım cunku motor 1200 oldugu ıcın suphem var performans analamında o arabanın boyutuna gore 1.2 kullananlardan avantajalrı ve dez avantajlarını solerlerse cok mutlu olcam cok tesekkur ederım sımdıden bıde yenı ıbıza 1.4 reference le i20 arasında kaldım en son o nuda en son 25700tl ye bıraktılar bırı seat bırı hyundaı dıyorum arabayı 5-10 sene allah kaza vermesse bınerız tavsıyelerınızı beklıyorum cok tesekkur ederım sımdıden....



  • YORUM YAPCAK KIMSE YOK MU ARKADASLAR...
  • hyundai yi boşver hocam madem uzun sürede biniceksin ibiza al
  • Seat Ibıza
  • Uzun süre bineceksen Hyundai al. Servis, yedek parça, bakım ücretleri Hyundai'nin daha ucuzdur. Ayrıca Hyundai 5 yıl garanti veriyor Seat 2 yıl.
  • Hyundaı ise sureklı parca bozuyo wos wos grubundakı bı arac zor parca bozar ama bozdugunda ıse evet bıraz daha malıyetlı...
  • Baska tercıhlerde olabılır buna yakın
  • Ben ibiza tercih ederdim, tipinden ötürü. Fakat 2.elde de çok uygun araçlar bulabilirsiniz bir araştırın öyle karar verin
  • Hyundai'ın sürekli parça bozduğunu nerden çıkardınız? Örneğin babam 98 accent alıp 10 yıl kullandı ama parça bozulması gibi bir sıkıntı hiç yaşamadı. Hyundai'de sık sık parça bozulması gibi bir sıkıntı yoktur.
    Onun dışında bencede İbiza daha güzel görünüyor. Teknik özellikleri vs. hakkında bir fikrim yok.
  • Yukarıdaki yorumunuzdan sonra söylenecek birşey yok. İçinize hangisi siniyor, kesenize hangisi uygunsa onu alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Yukarıdaki yorumunuzdan sonra söylenecek birşey yok. İçinize hangisi siniyor, kesenize hangisi uygunsa onu alın.


    İçime tam sindiremediğim için hala burda fikir arıyorum kardeşim:)Maddi anlamda kredi cekip alcam zaten
  • Bence i20 yi tercih edin. Yeni jenerasyon bir araç. Motor 1.2 vergisi de az. yakıt tüketimi de. İbizadaki 1.4 motor artık eskidi. kredi de kullanacağınıza göre boşuna fazla para vermeyin derim.
  • Yok alın tabi hayırlı olsun. 5 sene garanti veren kendine güvenen bir firma hyundai. Siz sürekli parça bozuluyor demişsiniz. Buna binaen yazdım yorumu.
  • İLk defa sıfır araba alcağımız için böle kararsız kaldım:)
  • yorumlarınızı beklıyorum ıyı bayramlar......
  • aradaki fiyat farkı ile yapacağınız km boyunca yakıttan kazancınız olur. zaten 1.2 hyundai 1.4 ibizadan daha az yakıt harcıyor. ayrıca hyundai oldukça güvenilir bir markadır. eğer kolay kolay bozulacak bir araç olsaydı taksicilerin bu kadar tercih ettiği bir araç olmazdı. şu an istanbul'da taksicilerin en çok tercih ettiği araç accent era.
  • kesinlikle Seat..Hyundai'nin malzeme kalitesini hiç beğenmedim ben..Seat daha sağlam duruyor..ikisinin de içine binin ard arda ve öyle karar verin bence..
  • İki aracın da giriş paketini alacağın için pek fark yok aslında. Ama deseydin full paket alacağım, o zaman kesinlikle Seat derdim. Ama şu durumda pek fark yok. Hyundai 5yıl garantisi, yaygın kullanımı, 2. el piyasası, motor tercihi ile daha az vergiye uğraması ve az yakmasıyla öne çıkarken, seat; kalitesi ve tasarımıyla öne çıkıyor... Bence git ikisine de bin, kullanabiliyorsan kullan ona göre karar ver... Dediğim gibi giriş seviyesinde pek fark yok...
  • i20 nin liste fiyatı 26.700 lira görünüyor, pazarlıkla 23 bin liraya nasıl indirebildiniz ? takas indiriminden mi faydalanıyorsunuz
  • Oncelikle sunu soyleyeyim, Hyundai i20, benim icin eski Hyundai'lerden farksiz bir aracti. Ta ki 2 hafta once arac kiraladigimda 1.4 75 Hp Start donanimlisini kullanincaya kadar. Aracin icine bindigim anda butun on yargilarim kayboldu. Kendim Opel Corsa D kullanicisiyim ve kullandigim arac ile arasinda oyle rahatsiz edici bir fark kesinlikle goremedim. Ic mekan kalitesi olarak Avrupa'li B segmenti araclarini yakalami$. 75 Hp'lik motoru gayet yeterli, hiz sapmasini goz onune almazsak otobanda 180 km/h'a kadar rahat rahat gordum. Gostergeler rahat rahat takip ediliyor, ic mekanda ergonomi sorununa ben $ahsen rastlamadim. Arka koltuklar 2 yeti$kin icin makul geni$likte. Yol tutu$unda kendi aracimla kar$ila$tirdigim zaman kayda deger bir farklilik gordugumu de soyleyemem. Arac baz donanim olmasina ragmen USB giri$i vardi ve mukemmel bir ozellik. Aracta muzige cok onem veren benim gibi bir insan icin hele. USB varsa eger, AUX falan kesinlikle yalan.

    Aracla 2 gunde toplamda 500 km yol yaptim. Suratli otoban kullanimlarina ve sert $ehir icin suratlerine ragmen 72.00 TL'lik Euro Dizel tuketti. Yanlis hatirlamiyorsam tuketim 5.5 L/100 km civarindaydi ki o kadar sert bir surus icin gayet iyi bir deger. Ben o tarz suruslerde kendi aracimda (90 Hp'lik dizel) 6.0 L/100 km/nin altinda yakit tuketimini kesinlikle goremiyorum.

    Seat Ibiza'yi hic kullanmadim, motor ozelliklerini o yuzden bilemeyecegim. Ama sunu soyleyebilirim ki, Hyundai i20'nin ic mekani, Seat Ibiza'nin ic mekanindan farkedilir bir bicimde daha iyi. Bu biraz goreceli bir olay ama, en azindan benim cok daha ho$uma gitti i20'nin ic mekani. Ayrica Hyundai guvenlik olarak da ABS'yi, 2 airbag'i standart olarak sunan, Euro Ncap'te 5 yildizi kapmi$ bir arac.

    Bir daha B segmenti arac alacak olsam, Hyundai i20 kesinlikle seceneklerim arasinda olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRiS -- 19 Kasım 2010; 0:18:32 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.