Şimdi Ara

Yeni İnternet aboneliği, prosedür ve teknik konularında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    İzmir Karabağlar Yunus Emre Mah. 'nde ikamet etmekteyim. Aktif olarak Annemin üstüne kayıtlı Millenicom'da 8mbit ADSL telefonsuz aboneliğim devam etmekte ve 1 Ocak'da taahhütüm bitmektedir. Bende hem hızı yükseltmek hemde kampanyadan yararlanmak için bu sefer kendi üstüme Türk Telekomun 24 ay taahhütlü 35mbit VDSL ( yine telefonsuz) hizmetine 21 Aralıkta başvurdum. Abonelik sözleşmesini imzaladım ama şu an boş port bulunmadğından internetin bağlanamayacağını ve bağlanmasının süresinin belirsiz olduğunu ( 1 ayda sürebilirmiş 5-6 ayda) söylediler. Yardımınızı beklediğim sorular şunlar;
    1) Bu port bekleme sorununu nasıl hızlandırabilirim?
    2) Eğer port bekleme süresine etki edemiyorsam, henüz 21 Aralıkta imzaladığım ve halen 444 1 444'ü aradığımda kimlik numaram üzerine herhangi bir kaydımın oluşmadığını söylediklerini de ekleyerek, bu sözleşmeyi herhangi bir ücret ödemeden iptal edebilir miyim? Edebiliyorsam bu hakkı kullanmak için kaç hafta sürem olabilir?

    Ek olarak, başvuru yaparken ben yalın internet istesemde sözleşmede Sabit Teleon Hizmeti (STH) kutucuğunuda imzalattırdılar. Bunun her ne kadar yalın internet istesemde, tam anlamasamda bir sebep yüzünden zorunlu olduğunu söylediler. Benim de aklıma şu takıldı. Eğer zorunluysa bu hizmet, eve ilk internet bağlattığımız zaman yakalaşık 10 yıl önce bir telefon hattımız vardı. Fakat daha sonra Ev telefonu kullanmadığımızdan kapattırıp yalın internete geçmiştik. Yani şuan ev telefonu kullanmasakda bu durumu yetklilere anlatsam ve eski sabit telefon numarasını versem internet bağlanma sürecinde bi yararı olur mu?
    Yardımınız için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahamühendisi -- 26 Aralık 2017; 21:7:44 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.