Şimdi Ara

Yeni İPad alacağım da 4g nedir,lütfen yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben olsam 4g lisini alırdım zaten.takardım içine sim kartımı bağlanırdım krallar gibi
    hotspotla ne kadar bağlansan da telefonun şarjını çok yiyor pil çok ısınıyor ve bağlantı yavaş oluyor direk simkarta nazaran.
    almışken 4g lisini al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hotel Alcatraz

    aslında vodem olarak kullanıp masaüstü bilgisayarlara girmişliğim vardı . ipad 2 açıkçası almak istemiyorum çünkü ekranı çok farkettiğini söylüyorlar,sonradan 200 fazla verseymişim de 3 alsaymışım demek istemem .bilgisayara bağlamıştım hotspot var mı oluyor bu , varsa da yavaş bağlanır 4g modelden mi al dersiniz nasıl yapayım .

    iphone yada ipad'i olan birisi ile hotspot özelliğini denemenizi tavsiye ederim. Apple bu tarz konularda biraz gıcıktır, wifi ağını kabul etmeyebilir.

    Eğer hotspot özelliği ipad ile uygunsa sizi etkileyecek kadar yavaşlık olacağını zannetmiyorum ama hotspot özelliği gün içerisinde saatlerce açık kalabilecek birşey değil. Zira 1-2 saat kullanımla pili sömürür, kendi iphonumdan laptob ile denemelerimden biliyorum. Cihaz hem 3G Hattını hemde wifi router özelliğini kullandığı için oldukça fazla pil harcıyor.

    Ben genelde wifi tablet alıp hotspottan internete girerim diyenlere bir kez daha düşünün ve mutlaka tecrübe edip deneyin diyorum.

    Günlük sık kullanım için yararlı birşey değil. Yoğun kullanım için wifi+3g en mantıklısı. Operatörlerin sırf bu iş için hatlarıda var. Sadece 3g internet paketi ekliyorsunuz hatta, görüşme vs olmuyor.




  • o halde 4g paketi alıcaz gibi :) sağolun değerli fikirleriniz için :)
  • Ben evde Turkcell VINN ile internete giriyorum. Şimdi 4Gli model alırsam, oradaki sim kartı iPad'e takınca otomatik olarak internete bağlanır mıyım? Ben sanki bağlanabiliyorum gibi anladım. Zaten parasınıverdiğim bir VINN var o zaman 4g mantıklı olabilir mi benim için?
  • hala kararsızım aslında 64 gb 4g 2000 lira . 16 gb wifi alsam 1200 e kalan 800 e biraz ekleyim sg3 falan mı alsam .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hotel Alcatraz

    hala kararsızım aslında 64 gb 4g 2000 lira . 16 gb wifi alsam 1200 e kalan 800 e biraz ekleyim sg3 falan mı alsam .

    Ben 32 4g aldım. Turkcell faturali 6aylik 8gb paket aldım(aylık 1.35GB 12liraya geliyor) Turkcell dual carrier ile İzmir alsancakta 16Mbps balcovada 21Mbps evimde ise 11Mbps hız aldım. iPhone 4 ile ayni yerlerde yine turkcell hattim ile 2Mbps ile 4Mbps arası (evde ADSL Ttnet 8mbps e kadar 5Mbps veriyorlar ama) ayrıca Turkcell tv+ aldım hız yüksek kota derdi de olmayınca gayet verimli kullandım şimdiye kadar.. Okulda bazi sınıflarda wifi çekmediği ve babamin dükkanında da wifi olmadıgı için isimi çok gördü. Hele bu hafta maclarında izleyebilirsek teknoloji ile arası olmayan babami bile kendine hayran bırakmış olacak. Lafı çok uzattım ama gelecegim nokta su,kendi kullanım ihtiyaclarını geleceğe dönük olarak iyi düşün kararını ver.ben wifi almaktan tv+ çıktı diye vazgeçtim ileriye dönük olarak data hatti olan modeli sectim. Wifi olmayan otobüste serviste falan twitter olsun rss akısı olsun internet için çok iyi oldu. iPhone satıp aldım telefon olarak 1100kullaniyorum ve yaz sonuna kadar değiştirmeyi düşünmüyorum. Elde taşıması kolay,belki konsere maca goturebilecegin kamera gibi kullanabileceğin bir cihaz değil ama onun dısında yaninda gezdirdikce elin pek telefona gitmiyor,alana kadar çok eksikliğini çektiğim bir 3g li telefonu coktan unutturdu.

    Vaktini çoğunlukla nerelerde geçirdiğini,iPad i ne kadar yanında gezdirecegini hesap et. Wifi+s2 yada 32gb 4g + sadece telefon fonksiyonlarını kullanacağın ekonomik bir model seni tatmin edecektir. 32 4g teknosa da 1723 bilkom da 1779 eğer teknosa etiketine gidersen ucuz fiyat garantili mediamarkt yada Satürn gibi yerlerde 1723lira altı gibi bir rakama gelecektir.64GB ile arasında ki 300liraya 300 daha ekleyip 3GS alabilirsin

    Edit:iPhone 4 ü 16nisanda sattığım için 20gun beklemem gerekti. O arada insan o mobil alışkanlıkları özlüyor,mac takibi haber takibi vs.. Eksikliğini o bakımdan yasadım. iPhone ile yine aylık 1gb internet paketi kullanıyordum.Ancak tablet çok daha fazla data kullanıyor. Mümkün olduğunca wifi bağlanmaya çalışıyorum. 4g sadece can simidi. 4gunde acemilikten 350mb data akisi olmuş upload+download)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali__ -- 8 Mayıs 2012; 14:28:38 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.