Şimdi Ara

Yeni iPad Pro'nun fiyatı ortaya çıktı: OLED ekran cep yakacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni iPad Pro'nun fiyatı ortaya çıktı: OLED ekran cep yakacak
    Yeni nesil Apple iPad Pro serisinin çok yakında tanıtılması bekleniyor. Hatırlayanlar olacaktır, daha önce bu modellerin OLED ekran ve önemli yenilikler sunacağından bahsetmiştik. ​​​​​​Ancak bu gelişmeler, radikal bir fiyat artışına neden olabilir. Geçtiğimiz saatlede OLED iPad Pro serisi için ilk fiyat bilgisi paylaşıldı.



    OLED iPad Pro için ilk fiyat bilgisi paylaşıldı



    Apple iPad Pro serisi, bildiğiniz gibi son yıllarda büyük bir değişikliğe uğramadı. Yeni iPad Pro modellerinin ise, 11 inç ve 13 inç olmak üzere 2018'den bu yana yapılmış ilk büyük güncelleme olacağı söyleniyor. Ancak bu güncelleme yalnızca donanımla sınırlı olmayabilir.



    Aktarıldığı kadarıyla OLED iPad Pro modelleri, 11 inç için 1.500 dolar, 13 inç model için 1.800 dolara ulaşan fiyatlara sahip olacak. Bunun en büyük nedeni ise OLED'e geçiş. Öyle ki iPad Pro 11'in panel fiyatı 280 ila 290 dolar arasındayken, bu rakamlar 13 inçlik modelde 380 ila 390 dolar seviyesine çıkacak. Üstelik bu rakamların The Elec'in daha önceki raporlarıyla uyumlu olduğunu belirtelim.



    Yeni iPad Pro'nun fiyatı ortaya çıktı: OLED ekran cep yakacak
    Dolayısıyla fiyatların güncel MacBook Pro seviyesine yaklaşacağını söyleyebiliriz.  Ayrıca OLED yükseltmesi alacak cihazlar arasında, 20,3 inçlik katlanabilir bir cihaz da yer alıyor. iPad Air ve iPad mini modelleri ise, sırasıyla 2026 ve 2027 yılında yeni ekran teknolojisiyle güncellenecek.



    Yeni iPad Pro'ya dönecek olursak, OLED ekran, 11 inçlik modeldeki LCD ve 12,9 inçlik modeldeki mini-LED ekrana kıyasla büyük bir yükseltme olacak. Daha derin siyahlar ve daha yüksek kontrast oranlarının yanı sıra, OLED ekranların yapısı gereği paneller daha az enerji tüketecek. Ayrıca şirket, iPad Pro'nun kasasını biraz daha büyük bir ekrana uyacak şekilde yeniden tasarlamayı düşünüyor.



    Ayrıca Bkz.Apple'ın ilk katlanabilir cihazı, bir iPhone olmayabilir



    Bunun dışında yeni iPad Pro modellerinin M3 çipin yanı sıra OLED ekranlar ve daha fazla depolama seçeneğiyle donatılması bekleniyor. Ayrıca Apple, iPad Pro özelinde cam arka kapak ve MagSafe kablosuz şarj özelliği sunabilir. 




    Kaynak:https://www.news9live.com/technology/tech-news/apple-oled-ipad-pro-display-price-2448316







  • Normal sonuç olarak benzersiz ve ilk bir ekran teknolojisi :)

  • Standart haber tipi. Başlıkta kesin ifade, haberde olabilir falan filan.

  • hayret
    normalde bütçe dostu ürünler üreten bir firma halbuki!

  • Samsung TabS 9 Ultra 14.6 inch Oled ekranı ile çıkış fiyatı 1300 $
    Oled ekran Maliyeti yükseltiyor ama haberde geçen rakamlar abartı olmuş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: usb2.0

    hayret
    normalde bütçe dostu ürünler üreten bir firma halbuki!
    Aslına bakarsan Apple ürünleri bütçe dostu.
    iPhone serisinin base modeli 15, büyük android üreticilerinden daha ucuz ya da aynı fiyat.
    İpad modelinin pro ve air olmayan modeli, gene cok uygun ve çoğu Android tabletten uygun. Apple watch 9, 399 usd galaxy watch ve huawei watchlar ile ayni ya da daha uygun. Yurtdisinda apple modelleri lüks değil. Bizde böyle, Pro ürünler hep farklı kitleye hitap etmiştir normal kullanıcı için gereksiz. Ha bizim ülkeye xiaomiyi bırak reeder bile çok o ayri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Haberde geçen fiyatlar başlangıç fiyatları değil. Başlangıç fiyatları güncel modellerden 100 dolar fazla olur maksimum. 1800 dolar başlangıç fiyatı olan iPad’i ABD’de de satamazsın kolay kolay.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya yalan dolan bunlar bilerek fiyatlari yukseltiyorlar baktilar insanlar nasil olsa aliyor bakin her nesilde azar azar arttirtiyorlar.Kendi yongalarini yapmaya basladiklarindada fiyatlarin düsmesi gerekiyordu o zaman bu mantikta saticaklarsa ürünleri ?

  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    iPad Pro 12,9’nun ilk iki nesli 799 dolardan satışa çıkmıştı. Üçüncü nesilde tam ekrana geçildi. Başlangıç fiyatı 999 dolara çıktı. Beşinci nesilde mini led ekrana geçildi 1099 dolara çıktı. Bu sene OLED ekranla gelince yedinci nesil 1199 dolardan başlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünya'nın en gereksiz ürünleri şunlar.

  • Evdeyken iPad elimden eksik olmaz. Telefonun veremediği büyük ekran konforunu sunuyor bana.


    Sizin gereksiz görme sebebiniz nedir?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.