Şimdi Ara

Yeni ipadlere yönelecek misiniz yoksa güncel nesiller ile devam mı ? (Özellikle ipad4kullanıcıları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Airde ekran boyutunun değişmesi çoğu kişi tarafından beğenilecektir mutlaka. İpad 4 kullanıcısıyım şahsi düşüncem ; şu anki kullanımım için yeteri kadar iş görüyor ancak ipad mini ülkemizde 800 tl veya daha düşük bir fiyatla giriş yaparsa düşüneceğim (Aslında ipad minileri çok beğenmezdim ama retina ekran+A7işlemci+ ios7 olunca aklımı çeliyor ) sizler ne düşünüyorsunuz ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben az önce ipad2 yi satışa koydum.ipad air akar, her ölümlü gibi ben de yenisinden yanayım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak ipad air da ekran boyutu değişmedi çerçeve inceldiği için boyutlar düştü.
    ben ipad mini kullanıyordum ama yenisine geçeceğim çünkü ipad mini çıktığında yalnış hatırlamıyorsam son çıkan işlemci kullanmamışlardı ama şimdi direk a7+m7 koymuşlar. başarılı yani ama ipad4 te yeni cihaz olduğu için geçmeye gerek yok bence
  • iPad 2 kullanıcısıyım. Hafif kasma olsada cihazdan memnunum bir sene daha götürür beni diye tahmin ediyorum. Ama yeni ipad mini cidden çok hoş olmuş. Üniversiteye başlamadan önce mini gereksiz geliyordu bana küçük ekran gereksiz geliyordu. iPad 2, 3e ve 4e nazaran haifi olsada 2 saat sırt çantasında tasıyınca ağır gelmeye başladı. Hollanda da okuyorum. Eğer öğrenci indirimi gibi bir şey uygulanırsa ve iyi bir miktar bir indirim olursa 100% ipad mini retina alıcam ama indirim istediğim düzeyde olmaz ie seneye yeni nesilde yeni bir ipad almayı planlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masterbronze12

    iPad 2 kullanıcısıyım. Hafif kasma olsada cihazdan memnunum bir sene daha götürür beni diye tahmin ediyorum. Ama yeni ipad mini cidden çok hoş olmuş. Üniversiteye başlamadan önce mini gereksiz geliyordu bana küçük ekran gereksiz geliyordu. iPad 2, 3e ve 4e nazaran haifi olsada 2 saat sırt çantasında tasıyınca ağır gelmeye başladı. Hollanda da okuyorum. Eğer öğrenci indirimi gibi bir şey uygulanırsa ve iyi bir miktar bir indirim olursa 100% ipad mini retina alıcam ama indirim istediğim düzeyde olmaz ie seneye yeni nesilde yeni bir ipad almayı planlıyorum.

    katılıyorum, ihtiyaçlar doğrultusunda davranılmalı teknolojinin sonu yok süreki yenileniyor ve yenilenecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.