Şimdi Ara

Yeni iPhone'lardan tarihi başarı: 24 saatte 4 milyon satış (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Hem diğer firmaların rezilliği, hem de kendi yaptıkları başarı onları zirveye doğru hızlıca itecek.

    Soruyorum size;

    Aliminyum Kasa
    Fisizksel Tuş
    En stabil işletim sistemi
    Parlak ve canlı ekran
    En Geniş Market
    En iyi donanım

    varken insanlar neden macera arasın?

    Katılıyorum, sırf fiziksel tuş bile çok önemli bence, millet maliyet düşürmek için hep sanal tuşlara geçti ekran alanını ekstra küçülttü.
    Android cephesinde de bir Samsung kaldı bundan taviz vermeyen, diğerleri hep ekranın altında şeritle geziyor. Hadi kasada ekran altındaki alanı yoketseler sözüm olmaz,
    ama o alan sanal tuşlu cihazlarda da orada kocaman ve bomboş duruyor. Fiziksel/Kapasitif tuşa göre hiçbir getirisi yok yani.

    Mesela sony şu ekran üstü tuş olayından vazgeçse o kasaya millet kalın diye ağlamaz, iphone kasası da aynı şekilde kalın ama tuşlar ekran üstüne gelip ekrandan da çalmıyor.
    Bence o alan dururken tuşların sanal olarak ekran üzerinde bulunması göz zevkini rahatsız ediyor. Yoksa aşağıda verdiğim iki örneğin de tasarımı ip6 tasarımından iyidir bence. Ama o sanal tuşlar...

    Yeni iPhone'lardan tarihi başarı: 24 saatte 4 milyon satışYeni iPhone'lardan tarihi başarı: 24 saatte 4 milyon satış




  • Özellikle bizim ülkemizde vosvos ve apple ın marka değeri çok üst sıralara ulaştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M`Shinoda

    Özellikle bizim ülkemizde vosvos ve apple ın marka değeri çok üst sıralara ulaştı.

    Kesinlikle
  • Pili 1 günü çıkarmadıktan sonra benim için kesınlıkle bir anlamı yok. Hele ülkemizde, ıphone parasını hak eden bir cihaz değil.
  • Bence burada IPhone'a laf atanlara yeni bir başlangıç fırsatı verilse hepsi o gün Iphone alır... Ama şuan öyle bir gurur yapıyorlar ki kendilerine bile itiraf edemiyorlar :P

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VlknFX

    Ya şu pil ömrü konuşmalarından sıkıldım sanırsınız diğerleri 1 hafta gidiyor s4 kullanıyorum ekranı küçük diye iphone almıyordum yoksa ios hayranıyım ve sonunda kurtuluyorum androidden

    s4 ü bilmiyorum ama 5 kullanıyorum 1 gün gitmiyor. Günde 2 defa şarj ediyorum. Tamam ıos ıyı güzel hoşta 2200 tl verdıgım cıhazda 1 günü çıkarsın dimi?
  • Hala dandroid ergen bebeleri gelmiş Apple haberlerinde cirit atıyor. Beğenmiyorsanız ikileyin evladım da kalabalık etmeyin bari. Bak okullarınız da açıldı ödevlerinizi bitirin, sütünüzü için yatın haydi bakalım...

    Vallaha şu ergen, atarlı android gençliğinden gına geldi. DH ye yaş ve IQ sınırlaması gelmeli, hem de acilen

  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihcskn


    quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Zaten burada yorum yapanların seviyesinden belli, ülkenin durumu. Hala birşey ispatlamak peşindeler, yav adamlar rekor kırmış susta tebrik et yada yazma, adamlar üretıyor, rekor kırıyor her sene, Allah çalışana veriyor. Keşke bizde birşeyler yapabilsek çok isterdim.

    Olur mu hiç öyle şey , sen bizim millette ne zaman gördün kabullenip tebrik etmeyi ?

    katılıyorum apple'ı tebrik etmek gerek. sonuçta geçmiş ürünlerinden daha gelişmiş bir model ile karşımıza çıktılar. pazar ihtiyaçlarına uygun bir ekran sundular.

    iPhone 5 S ve iPhone 6 arasındaki farklara baktığımızda donanım gelişmiş gözüküyor.

    http://www.tabletmecmua.com/iphone-5-iphone-6-iphone-6-plus-karsilastirma/

    Doğru ama sunduğu yazılım özellikleri? Özellikle bir phablet için çok eksik.


    Asıl başarının ben güney kore' de olduğunu düşünüyorum. Samsung'un android ile olan uyumu sayesinde Note serisi ile bir çok özelliği bir arada sunmayı başarıyor.

    Sadece Note serisinde kullanılan s-pen' in özelliklerini anlatan reklam filminde bile bunu görebilmek mümkün

    http://www.tabletmecmua.com/galaxy-note-4-s-pen-ozellikler12092014/

    multi screen, split screen , hand write daha bir çok özellik saymakla bitmez..

    apple donanımda gerçekten gelişmeyi başarıyor ama bunu iOS yazılımlarına da yansıtması gerek.

    o yüzden iOS8 ' den çok şey bekliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

    Donanım fakiri bu telefon 1,500TL den fazla etmez. Android yazılımı iyi bir yolda ilerlerken L sürümü ile kusursuz bir hal alıyor. Onlarca telefon üreticisi metalden cama türlü materyaller ile hardware üretiyor. O halde 1GB, 1800mAh vasat tasarım bir telefonu kim ne yapsin.

    Herşey donanım değil kardeşim önemli olan donanım-işletim sistemi uyumluluğu Apple da bunu başarıyor ki satıyor, android kusursuz olacak demişsin nerden biliyorsun? Yada ne zamandır kullanıyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gelir düzeyi ile bir telefona 2500 tl vermek israf. Varsın olmasın artık teknoloji marketlerinde inceleriz..

  • Telefon kullanmak mı istiyorsunuz? iPhone alın. 20MP Kameralı 4K video çeken 8 GB RAM 128GB bir cep bilgisayarı mı istiyorsunuz. Android kullanın. Adam akıllı telefon kullanayım derse iPhone alır. Çünkü kullanıcı dostudur, basittir. Kapalı olduğundan da güvenlidir. Özgür yazılım isteyen bilgisayarda uzman olur falan Android telefon alır. Bildiği taktirde bütün güzel özellikleri kullanabilir uzman olarak. Virüslere çözüm bulabilir kendi işini görür. Görülen tablo budur. Ne bir eksik ne bir fazla. Herkes sevdiği bölümde memnundur. Nokta!



    Siz kimseye seçtiği şeyler için yok yere laflar atamazsınız. Şaka gibi birde trollük peşindesiniz. Sanki örgüt kurmuşsunuz herkes Android/iPhone kullanacak derdindesiniz. Vallaha yeter. Apple'ı severim, iPhone yokken bile takibindeydim ama her ikinizden de nefret ediyorum bu yaptıklarınızdan dolayı. Apple/Google için yaşamak nedir arkadaş? Hiç mi hayatınız yok sizin? 2 yaşındaki çocuklardan farkınız yok. Her iPhone haberlerinde 100 tane yorumlardan 1’nde de 'bir şey' olsa camdan atlardım herhalde. Millet zaten bu yüzden istiyor bilgisayar, donanım haberleri yapın diye. Sıkıldık bu kavgalardan...





  • Apple giderek insanları aptal yerine koyuyor. buna rağmen milyonlar satıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    quote:

    Orijinalden alıntı: ooodbooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    quote:

    Orijinalden alıntı: ooodbooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Z3C varken bunu alana bir tarafımla gülerim.4.7 inçte 1800 mah bataryası,var z3c de 4.6 inç,ekran 2600 mah batarya m8 ile aynı,batarya aklı olan z3c alır.

    iosta varmı :)

    İostan banane sene 2014 hala ios diye iphone alan varsa acırım ona.Şu çöp donanıma ios diye para verene hakettiği cevabı veririm.Plus olanını alan yabancı ülkedeki adama bir şey demem ama ülkemizde plus olana 2950 TL verenle dalga geçerim.Bende şuan Z2 var 3200 mah batarya bana yetmiyor elalem 1800 mahlık telefona 2500 TL bayılıyor.
    4 milyonun 3 milyonu i6 almış olsa 3 milyon enayiye selamlar.

    cevap yazdıgıma pişman oldum yazmamıs say
    iyi forumlar

    Yazdın artık yapacak bir şey yok bu bazı fanboylar rehber 4 saniyede açılıyo yeaa diyor la o zaman sizinde batarya 4 saat gitmiyor.Ucuz diye 16 gb alıp hafızasını artıramayanlara üzülüyorum.Adamlar 16 gb artmayan hafızalı telefonu 2650 TL den satıyor.Hadi android olsa alırsın 64 gb hafıza kartı max 2750'ye 80 gb depolama alanın olur ama yok adamlar 64 gb sinide 2950 TL den iteleyecekler bazılarına hayırlısı herkes kendi yediğinden sorumlu varsa a fanboy gelsin kapışalım.


    Sen o kullandıkları rezalet ekranı başka bir telefonla karşılaştırsan kimseye enayi diyemezsin zaten. 600 liralık Samsung'larda bile daha kaliteli ekran var. Iphone alanlara keriz deniyorsa senin gibilere sıfat bile bulunamaz.
    Senin gibiler, ekran kartın iyi mi diye sorulduğunda "2 cigobayt abi" diye cevap verenlerdir. Senin gibiler, doğum tarihi sorulduğunda "Muş" diyen kesimdir.

    Yok hacı biz o kadar bilgisiz değiliz.Önemli olan boyu değil işlevi.ios 1 gb ramle androidin 3 gb ram performansını verebiliyor aynı ps3 le pc gibi.Amaaa o tasarıma o bataryaya sadece gülünür ahanda böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: zayit


    quote:

    Orijinalden alıntı: keremsen1

    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Gayet normal..100 lerce androidli cihaz arasindan Samsung tek basina bu basariyi yakaliyor..İos li tek cihaz cikiyor 50 bin mi satacakti 24 saatte ??

    Birde editor arkadas Android phablet kullanicilari iphone 6 plus a kayiyor gibi birsey ima etmis..Android de tek adam gibi phablet Note serisi var ve kimse note u birakip ta İphone gecmez..

    Note un İphone a gore artisi sadece ekran buyuklugu degil spen ozellikleridir..

    İphone 6 plus a ne icin gececek ?? yatay ekran modu icin mi

    İOS





    3 tane kiytirik oyun haric İos in Androide karsi hicbir artisi olmadigi gibi bir dunya dezavantaji var..Normal zekali bir insan bunu rahat gorebilir zaten..

    Sadece ekran buyutmekle note 4 e rakip olamaz ki zaten ayni segment cihaz degiller..Phablet kavraminin tam hakkini veren cihaz note serisidir..iphone 6 plus sirf note serisine rakip olmak icin uretilmis uyduruk bir seridir..

    İos kullanmak istesem beyinsiz gibi 3000 tl verip iphone plus alacagima gider 1000 tl ye ipad air alirim..Nasil olsa hepsi ayni bokun laciverti tek degisen ekran boyutu..


    Her ne kadar üslubun doğru olmasada tesbitin çok doğru.. iOS kullanmak isteyen iPad alsın bence.. Telefon olarak Apple hem tasarım hem donanım olarak rakiplerinin çok gerisinde. Ekran ve kamera rakiplerine göre oldukça zayıf. Farklılık yarattığı noktalar iOS ve A8, bu noktada iPhone yerine iPad almak daha mantıklı... O zaman telefonum Android L, tabletim iOS, bilgisayarım Mac olacak. Fanatikliğin lüzumu yok..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturdyHead

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    quote:

    Orijinalden alıntı: ooodbooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    quote:

    Orijinalden alıntı: ooodbooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Z3C varken bunu alana bir tarafımla gülerim.4.7 inçte 1800 mah bataryası,var z3c de 4.6 inç,ekran 2600 mah batarya m8 ile aynı,batarya aklı olan z3c alır.

    iosta varmı :)

    İostan banane sene 2014 hala ios diye iphone alan varsa acırım ona.Şu çöp donanıma ios diye para verene hakettiği cevabı veririm.Plus olanını alan yabancı ülkedeki adama bir şey demem ama ülkemizde plus olana 2950 TL verenle dalga geçerim.Bende şuan Z2 var 3200 mah batarya bana yetmiyor elalem 1800 mahlık telefona 2500 TL bayılıyor.
    4 milyonun 3 milyonu i6 almış olsa 3 milyon enayiye selamlar.

    cevap yazdıgıma pişman oldum yazmamıs say
    iyi forumlar

    Yazdın artık yapacak bir şey yok bu bazı fanboylar rehber 4 saniyede açılıyo yeaa diyor la o zaman sizinde batarya 4 saat gitmiyor.Ucuz diye 16 gb alıp hafızasını artıramayanlara üzülüyorum.Adamlar 16 gb artmayan hafızalı telefonu 2650 TL den satıyor.Hadi android olsa alırsın 64 gb hafıza kartı max 2750'ye 80 gb depolama alanın olur ama yok adamlar 64 gb sinide 2950 TL den iteleyecekler bazılarına hayırlısı herkes kendi yediğinden sorumlu varsa a fanboy gelsin kapışalım.


    Şerefsiz köpeğe bak sen. Sen değil miydin Sony bölümüne girip kullanıcılarına enayi diyen, ikide bir G2'yi öven? Ne oldu tükürdüğünü mü yaladın sen Allah'ın gerizekalısı seni. Sana değil seni evlat diye yetiştiren anaya babaya acırım ben. Kime çektiğini söyle ona da da bir iki küfür edeyim dönek herif seni.


    Neyden bahsediyon anlamadım z2 kullanıyorum z2yi ve g2 yide beğenirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimhd

    Robot fanları basmış konuyu eee kedi ciğer meselesi.
    Bana bir tane örnek gösterin 24 saatte bu şatış rakamına ulaşan droid cihaz olarak markası önemli değil.
    Tüm droid kullanan markarı toplansan 24 saatte bu rakama ulaşamazlar.
    Apple ve iPhone farkı burada ortaya çıkıyor.
    Bazıları çıkıp salak falan demiş 4 milyon salak birtek siz akıllısınız bizde sizin akıllılığınızı yedik zaten.

    30 milyon satan coduda gördük biz her şey satış rakamı olsaydı işiniz gücünüz androide çamur atmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis


    quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    quote:

    Orijinalden alıntı: ooodbooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    quote:

    Orijinalden alıntı: ooodbooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Z3C varken bunu alana bir tarafımla gülerim.4.7 inçte 1800 mah bataryası,var z3c de 4.6 inç,ekran 2600 mah batarya m8 ile aynı,batarya aklı olan z3c alır.

    iosta varmı :)

    İostan banane sene 2014 hala ios diye iphone alan varsa acırım ona.Şu çöp donanıma ios diye para verene hakettiği cevabı veririm.Plus olanını alan yabancı ülkedeki adama bir şey demem ama ülkemizde plus olana 2950 TL verenle dalga geçerim.Bende şuan Z2 var 3200 mah batarya bana yetmiyor elalem 1800 mahlık telefona 2500 TL bayılıyor.
    4 milyonun 3 milyonu i6 almış olsa 3 milyon enayiye selamlar.

    cevap yazdıgıma pişman oldum yazmamıs say
    iyi forumlar

    Yazdın artık yapacak bir şey yok bu bazı fanboylar rehber 4 saniyede açılıyo yeaa diyor la o zaman sizinde batarya 4 saat gitmiyor.Ucuz diye 16 gb alıp hafızasını artıramayanlara üzülüyorum.Adamlar 16 gb artmayan hafızalı telefonu 2650 TL den satıyor.Hadi android olsa alırsın 64 gb hafıza kartı max 2750'ye 80 gb depolama alanın olur ama yok adamlar 64 gb sinide 2950 TL den iteleyecekler bazılarına hayırlısı herkes kendi yediğinden sorumlu varsa a fanboy gelsin kapışalım.


    Sen o kullandıkları rezalet ekranı başka bir telefonla karşılaştırsan kimseye enayi diyemezsin zaten. 600 liralık Samsung'larda bile daha kaliteli ekran var. Iphone alanlara keriz deniyorsa senin gibilere sıfat bile bulunamaz.
    Senin gibiler, ekran kartın iyi mi diye sorulduğunda "2 cigobayt abi" diye cevap verenlerdir. Senin gibiler, doğum tarihi sorulduğunda "Muş" diyen kesimdir.

    Tanrım ne kadar çirkin bir yorum. Size yakıştı mı

    Aman tanrım didim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: zayit


    quote:

    Orijinalden alıntı: keremsen1

    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Gayet normal..100 lerce androidli cihaz arasindan Samsung tek basina bu basariyi yakaliyor..İos li tek cihaz cikiyor 50 bin mi satacakti 24 saatte ??

    Birde editor arkadas Android phablet kullanicilari iphone 6 plus a kayiyor gibi birsey ima etmis..Android de tek adam gibi phablet Note serisi var ve kimse note u birakip ta İphone gecmez..

    Note un İphone a gore artisi sadece ekran buyuklugu degil spen ozellikleridir..

    İphone 6 plus a ne icin gececek ?? yatay ekran modu icin mi

    İOS





    3 tane kiytirik oyun haric İos in Androide karsi hicbir artisi olmadigi gibi bir dunya dezavantaji var..Normal zekali bir insan bunu rahat gorebilir zaten..

    Sadece ekran buyutmekle note 4 e rakip olamaz ki zaten ayni segment cihaz degiller..Phablet kavraminin tam hakkini veren cihaz note serisidir..iphone 6 plus sirf note serisine rakip olmak icin uretilmis uyduruk bir seridir..

    İos kullanmak istesem beyinsiz gibi 3000 tl verip iphone plus alacagima gider 1000 tl ye ipad air alirim..Nasil olsa hepsi ayni bokun laciverti tek degisen ekran boyutu..


    Her ne kadar üslubun doğru olmasada tesbitin çok doğru.. iOS kullanmak isteyen iPad alsın bence.. Telefon olarak Apple hem tasarım hem donanım olarak rakiplerinin çok gerisinde. Ekran ve kamera rakiplerine göre oldukça zayıf. Farklılık yarattığı noktalar iOS ve A8, bu noktada iPhone yerine iPad almak daha mantıklı... O zaman telefonum Android L, tabletim iOS, bilgisayarım Mac olacak. Fanatikliğin lüzumu yok..

    Aynen.. iphone bana gore androidli cihazlara gore fazlaca yarim akilli ama bilgisayarlarim Mac pro ve imac..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 24 saatte 4 milyon samimiyetsiz insan.
  • 26 eylulde Turkiyede mi? gecen sene daha gec gelmisti , iyi bari erken geliyor iPhone 5S alcam 6 olmamis
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.