Şimdi Ara

Yeni iss önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Aralıkta ttnet 16mbit 90 tl aboneliğim sona eriyor.Ttnet aynı abonelik için 108 tl teklif etti bunu kafadan eliyorum.Bölgem şişli,altyapım maks 26mbit hipernet…binamızda türksat altyapısı mevcut.Arada kaldıklarımı listeliyorum sizce en mantıklı seçim ne olur ?

    Not: fiber altyapı talebim var ve olabileceği söylendi genel müdürlük onayı bekleniyormuş ama yakın zaman için pek ümitli değilim.


    1-Netspeed 35mbit 86 tl ( 24mbit kullanabileceğim ) taahhütsüz

    2-Kablonet 3 ay bedava 27 ay taahhütlü 50mbit akıllı sınırsız akşamları 20 mbit..ortalama 93tlye geliyor

    3-Vodafone Türksat alyapısı üzerinden 50mbit ( buda kablonet ile aynı fakat akıllı sınırsız yok) 3ay bedava 27 ay taahhüt ortalama 110 tlye geliyor. Babam redli olduğundan onun adına açarsak 101 tl oluyor.


    Türkneti kafadan eliyorum çünkü 100 tlye 24 mbit kullanabileceğim için netspeede göre pahalı oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben netspeed kullanıyorum. 35 megabit 79, 100 megabit 89 TL. İlk altı ay böyle. Sonraki altı ay ise fiyat 89-99 oluyor. Sınırsız, taahhüt yok. Şu an için çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyat olarak uygun. Ayrıca referans ile gelenlere on iki ay 5 TL indirim veriyor. Eğer benim referans kodum ile basvurursaniz hem siz hem ben indirim kazacagiz. Referans kodu 12YVIV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone kablonet altyapısını sakın kullanma!

    1.5 senedir kullandım cidden işkence. İnterneti vodafone dan aldıgın için kopma sorunu vs olduğunda hiçbir şekilde kablonet yardımcı olmuyor.Ayrıca vodafone çalışanları aşırı derecede sorumsuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi iss değilde hangi altyapı sorunsuz ona bakmalısın gerisi üç aşağı beş yukarı aynı sonuçlanır. Altyapıları test et aralarından en iyi olanını kullanan uygun fiyatlı iss seçmen yeterli olur. Aynı altyapıda sorunlar aynı çözümler aynı çözme süresi ve kalitesi bile neredeyse aynı olacaktır...

  • Psycologist kullanıcısına yanıt

    şuan türksat altyapısı sorunsuz görünüyor.Şişli bölgemizde genelde türk telekom yatırım yapmadığı için herkes kablonet kullanıyor.Türk telekom fiber altyapısı projelendirildi genel müdürlük onayı bekliyor fakat 2-3 aydan önce beklemiyorum belki de daha uzun sürecek.Bu durumda arada kaldıklarım şunlar;


    Kablonet güldüren 100 tarifesi 100mbit akıllı sınırsız 12 ay taahhüt 120 tl, 24 ay taahhüt ortalama 115 tl

    Kablonet 50mbit akıllı sınırsız 3 ay bedava 27 ay taahhüt ortalama 93 tl

    Vodafone türksat altyapısı 50mbit sınırsız 3 ay bedava 27 ay taahhüt ortalama 105 tl


    Vodafoneda yazılım farklıymış ve modeminde bridge modu kapalıymış.Firma olarak da güven vermiyor....Anlayacağınız kararsızlık devam ediyor

  • Mantıklı olan netspeed. 5 tl de referans kodu ile indirim gelse ayda 81 tl eder. Kod isterseniz mesaj atabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. Kablonet altyapısı ile hizmet almak istiyorsanız doğrudan kendilerinden hizmet almanız daha mantıklı olur. Herhangi bir arıza durumunda Vodafone'dan yeteri kadar destek alamayabilirsiniz. Bir de Nespeed'de 35Mbps olan tarifeye abone olursanız kopma sorunu yaşama ihtimaliniz olabilir. Altyapınızın desteklediği hızdan daha fazla hıza sahip bir tarifeye geçerseniz problem yaşayabilirsiniz. Bir de Kablonet'in akıllı sınırsız tarifelerinde akşamları hızınız 24Mbps'ye düştüğü için eğer gündüzleri interneti kullanmayacaksanız 50Mbps olan tarifelere geçmenizin bir anlamı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bahsettiğiniz firmaların şikayet var ve ekşi sözlük gibi platformlardaki kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.
    Son olarak Kablonet'in internetine eğer kablosuz bağlanacaksanız verdikleri modemin çekim gücünün az olduğunu duymuştum. Bunları da göz önünde bulundurmanızda yarar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt

    Evimde arka odaya kadar cat 6 kablo geliyor ve routera bağlanıyor.yani kablonetin wifisinin zayıf olması beni pek etkilemez.Netspeed 35mbit tarifeye geçersem hızımı 24mbite sabitleyecekler ama yakın zamanda fiber altyapı gelmezse kablonet fiyatlarına da zam gelirmi geçmek istediğimde diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.