Şimdi Ara

Yeni Karasal Yayın Digital Dünyasını Ne Kadar Etkiler.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12 öncelikli ilde, 2 ay içinde başlıyacak olan ve başlıca ulusal kanalları kapsıyan,bir anlaşma sonunda yıl sonunda tamamen karasal yayına geçilecek.bu yayaınlar sayesinde yeni model tv lerde hiçbir ek aparata gerek kalmadan bir anten parçası ile net görüntü alarak tv yayınlarını ve radyo yayınlarını izliyebileceğiz.Avrupad a %70 lere varan kullanım oranına sahip bu yayınlar aynı zamanda şifreleme sistemine de uygun olduğu için digitürk gibi yayınları bedelini ödiyerek izleme şansı verecek.

    Bu durum halen kullanılmakta olan digital uydu alıcıları,çanak antenleri,digitürkü,d-smartı ne şekilde etkiliyecek bunu zamanla göreceğiz.Eski model tvlerde yayınları izlemek için yine alıcı kutusu satın almak zorunda kalacağız.Yine birileri sihirli kutu sayesinde servetine servet katacak,ama bence yinede 5 yıl öncesi olması gerekenler şimdi oluyor.
    çünkü bizim gibi 2.dünya ülkelerinde eritilmesi gereken bir sürü cihaz vardı,bizden sonrada 3.dünya ülkelerinde stoklar eritilmeye devam edecektir.

    Gelelim bu işin en güzel yanına :arabanızda seyir halinde iken dahi;küçük lcd ekranınızdan net ve kesintisiz tv yayınlarını seyredebileceksiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.