Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (1361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.257
Cevap
186
Favori
2.711.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Sıfırına sanırım gücüm yetmez gibi duruyor fakat ikinci el 1-2 yaşında düşük kilometreli, 1.6 Dizel, otomatik ve mutlaka cam tavanı olan bir Sportage düşünüyorum.


    Şu an hali hazırda 2016 Model Concept Plus Ceratom var. Donanımından, performansından, yakıtından ve sessizliğinden çok memnunum.


    Sormak istediğim Sportage'da ses durumu nasıl. Yalıtım çok önemli değil ancak trim sesi ve plastik sesine tahammül edemiyorum. Bu anlamda nasıl acaba sessiz bir araç mı? Bir de kronik, garanti kapsamında bakılması gereken bir sorunu var mı?


    Yakıt durumu nedir?


    Teşekkür ederim.

  • Cerato'nun yalıtımını bilmiyorum ancak Sportage çok sessiz bir araba değil. Trim sesi ya da plastik sesi pek duymadım ama 100 - 110 kmyi geçince yol sesi geliyor. Müzik dinlenmeyecek kadar yüksek değil belki ama yine de bazen yalıtım yaptırmayı düşünüyorum.

  • merhaba arkadaşlar,


    kia sportage 2015 1.6GDI Concept Plus(otomatik) almak istiyorum ama (lpg li yada lpg taktıracagım)

    malum yakıt konusunda baya bonkörmüş gördüğüm ve okudugum kadarı ile.


    2016 (2017) kasa bi sonraki yeni kasa ama içerik olarak ciddi fark varmı,

    motor, sürüş keyfi, yakıt, vites vs vs vs.

    yani bütçeyi bi 30bin civarı daha zorlamak lazım mıdır acaba?

    190-210 civari 2015 modeller sarı sitede var ama

    ne tavsiye edersiniz?

  • Açıkçası zevk meselesi, ben de 2015 concept plus var. Alırken ben de aynı ikileme düşmüştüm. 2015 tercih sebebim şu, bu araçlarda Çelik motor git gide donanım kısmış fiyatı düşük tutmak için, yani 2014 > 2015'ten daha dolu, 2015 > 2016'dan daha dolu gibi (tabi aynı concept plus seviyesi için). 2014 alıp iyice eski olmasın dedim ve 2015 uygun km bulunca aldım, bir de eski kasanın tasarımı daha güzel geliyordu. Ayrıca aracı aldıktan sonra prins sistem lpg taktırdım o da ucuz değildi. Bütçe varsa yeni araç almak iyi tabi ki, yeni kasa seven de çok ancak bazı donanımlar sonradan taktırılmıyor, ayrıca tüp için de ekstra para verilecek onu da unutmayın.

  • 2021 sportgage cool modeli internet sitesinde 225 bin gözüküyor ama az sayıda ve boş donanım olabilir mi? eğer var ise bu fiyata değer mi?

  • Herkese selamlar,


    Uzun bir süredir Sportage bakınıyorum. Tahmini olarak 2017 üzeri 1.6 GDI Premium ya da 1.6 CRDI Prestige gözüme kestirdim. Yıllardır Civic kullanıyorum ancak kendime ait ilk arabam olacağı için biraz ince eleyip sık dokuyorum açıkçası. Aktif kullanıclara bazı sorularım var:


    • Araçla birlikte olmazsa olmaz dediğiniz bir paket ya da özellik var mı?
    • Tüketim herkesin dediği gibi yüksek mi? Ben çok aktif kullanmayacağım için benim için çok dert olmaz sanıyorum.
    • Dizel/benzinli arasında çok fark var mı?
    • Araç güvenliği nasıl? izolasyon, hızlanma nasıl?
    • İncelediğim kadarıyla Özellikle hayalet ekran olmaması kötü, var mı bunun bir yolu?
    • TUCSON, KUGA, KAROQ, ATECA, 2008/3008 gibi araçlarla kıyaslandığında ne dersiniz? Bütçem max 300.000 TL
    • http://www.vgt.com.tr/vgtnedir.html# VGT taktıran var mı? Özellikle düşük hızlarda daha atak olmasını sağlayan ek bir sistem bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaSHTR -- 21 Mart 2021; 2:7:41 >




  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

    Boş model almayın, alacaksanız da ek özellikli paketleri de konuşun bayi ile.

  • Merhabalar, 2021 model 1.6 gdi cool sportage satın alma arifesindeyim. Şimdiki aracım 2015 1.33 corolla. Yüksek performans beklentim yok, sakın kullanirim genelde. Yakıt tüketimi biraz yüksekmis sanırım. Acaba araçla ilgili başka bir durum var mıdır bilmem gereken? Corolla'dan sportage'a geçen, kıyaslama yapabilecek olan var mıdır? Teşekkürler.
  • Bugün 2021 model manuel benzinli aracıöı teslim aldım. 35 km eve dönüş yolculuğunda yakıt tüketimim 6.7 litre oldu. İstanbul içi ama trafik olmayan saatlere denk geldi.

    Ama motor çok cansızdı. Dipgaza rağmen ara hızlanmalar yavaştı, çok hafif yokuşlarda 3 vites düştüm yine hızlanmadı. Önceki 4 aracım da turboluydu ama bu kadar fark yinr de normal değil sanırım.

    Araba yeni olduğundan ya da belli bi ayarı performansı engellediğinden olabilir mi sizce. Yoksa arabanın normali mi bu.
  • hasin H kullanıcısına yanıt

    Merhaba, hayırlı olsun, aracı hangi bayiden ne kadara aldınız. Ayrıca hemen teslim ediyorlar mı yoksa sıra beklediniz mi. Cevaplarsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

  • hasin H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Atmosferik motor dünyasına hosgeldiniz =) Benim önceki aracım da atmosferik olduğu için sportage daha performanslı bile geldi. Fakat daha önce turbo araçlar da kullandım, onlara kıyasla çok zayıf bu motorlar. İlk 2 bin kmden sonra yüksek devir çevirirmeye başlarsanız daha yüksek performans elde edebilirsiniz. Kağıt üzerindeki değerlerden hareket edilirse aslında sportage'in torku ve beygiri bir atmosferik motor için gayet ideal seviyelerde. Ama araç neredeyse 1.5 ton ağırlığında.
  • Teşekkürler cevaplar için. İyileşme olmasını bekleyeceğiz o halde yapacak birşey yok..

    Oğuşlardan ekran opsiyonuyla 234 bine aldım. Ayın 12sinde kapato göndersim 22ainde teslim aldım sırasız
  • hasin H kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevabınız için tekrar hayırlı olsun.

  • Selam herkese arkadaşlar. Astra j 2017 1.6 edition plusımı satıp 2021 1.6 cool almayı düşünüyorum. Güncel stok durumu nedir aracın? Bu aralar araştıran var mı? Alman markaları gibi bayiiler nazlanıyor mu satarken? Boş donanım için nasıl pazarlık yapmalı neler istemeliyim? Kıymetli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • befo B kullanıcısına yanıt

    Bu ay İstanbul, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ'da Cool Benzinli araç yok hocam. Geçen ay 226 Bin ile 228 Arası veriyorlardı. Ben yetişmediğim için alamadım. Meltimedya +3000 TL istiyorlar.

  • Merhabalar

    Aksaray Kia da 5 adet 1.6 Cool vardı. Bayramdan önce 1 tane kalmıştı (Mavi renk).

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 170turgut

    Bu ay İstanbul, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ'da Cool Benzinli araç yok hocam. Geçen ay 226 Bin ile 228 Arası veriyorlardı. Ben yetişmediğim için alamadım. Meltimedya +3000 TL istiyorlar.

    Ben Adana,Mersin, Gaziantep dolaylarına bir bakayım o halde😁 Araç almak güzel olacak fakat şu eldeki aracı satmak için geçecek süreç beni korkutuyor. Keşke takasta güzel bir fiyat verseler de doğrudan al gülüm ver gülüm olsa.

  • befo B kullanıcısına yanıt

    Malesef ki takasta fiyatları öldürüyorlar. O nedenle kendiniz satsanız daha iyi. Ben öyle yaptım. Ama kia bulamadığım için Honda almak üzereyim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 170turgut

    Malesef ki takasta fiyatları öldürüyorlar. O nedenle kendiniz satsanız daha iyi. Ben öyle yaptım. Ama kia bulamadığım için Honda almak üzereyim.

    Honda’nın hangi modeline bakıyorsunuz hocam? Açıkçası ben suv hevesim için araç bakıyorum. Yoksa şuan kullandığım astranın ilk sahibiyim ve aracım henüz 40bin km bile değil. Ama heves işte. Açıkcası sportage çok çok beğendiğim bir model değil ama uygun fiyatı için tercih edeceğim alırsam.

  • befo B kullanıcısına yanıt

    Honda Civic hocam, Bendede Megane Sedan vardı. Değişiklik olması için Kia alalım dedik ama kısmet değilmiş.

  • 
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.