Şimdi Ara

Yeni kulaklik aldim, kulagimdam sivi cikiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir hafta once kulaklik aldim ve bir kac gun arayla dinledim. Kulagima oturmasi icin uzun kopuk kulaklik basliklarini kullandim.. Aldiktandan bir iki gun sonra ara verdim. Dun hafif bir duyma sorunu yasadim yuksek seste dinledigim icin gecici sagirlik dedikleri bu olsa gerek dedim ama dun gece her iki kulagim agrimaya basladi, bu sabah uyandigimda kulagimin icinden beyaz bir sivi aktigini gordum.. Ne yapmam lazim arkadaslar..? Doktora gitmelimiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • beynin erimiş dostum.toplasaydın keşke biryere o sıvıyı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzycarpe

    Bir hafta once kulaklik aldim ve bir kac gun arayla dinledim. Kulagima oturmasi icin uzun kopuk kulaklik basliklarini kullandim.. Aldiktandan bir iki gun sonra ara verdim. Dun hafif bir duyma sorunu yasadim yuksek seste dinledigim icin gecici sagirlik dedikleri bu olsa gerek dedim ama dun gece her iki kulagim agrimaya basladi, bu sabah uyandigimda kulagimin icinden beyaz bir sivi aktigini gordum.. Ne yapmam lazim arkadaslar..? Doktora gitmelimiyim?

    beyninin öz sıvısı nipokotangum oksit akmıs , hemen doktora gıtseydın ısıtmen aynı kalacak , yuzde 5kayıp yasayabılırsın. bunun sebebı kulagın savunma alması ve elındekı herseyı kullanması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.