Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
6
Favori
55.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

    Hocam bütün gün başındayım sistemin ama sen dedikten sonra şimdi hiçbir şey çalmıyorken son ses açtım sadece ikitanesinden cızırtı değilde nasıl deyim bi tısss diye ses geldi ama sesi normal seviyeye getirdiğimde herhangi bir şey yok.

    hımm teşekkürler ya uğraştırdım sizi de. sanırım benim toprak hattı olmadığı için durum böyle ya da sistem arızalı. şimdi tekrar kutulayıp götürmek de işkence. satın aldığım yerle uğraşmadan direkt teknik servise mi yollasam napsam :S
  • Eğer topraklama yok ise evde ışıkları açıp kapatirken ütü yaparken sistemden cızırtı sesleri gelebilir. Çızırtı eğer çok ise ilk başta aldığın yerden değiştirmeye çalış kabul etmez iseler servise gönderirsin ama o da uzun bir süreç 1 ay gibi bir bekleme süren olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

    Eğer topraklama yok ise evde ışıkları açıp kapatirken ütü yaparken sistemden cızırtı sesleri gelebilir. Çızırtı eğer çok ise ilk başta aldığın yerden değiştirmeye çalış kabul etmez iseler servise gönderirsin ama o da uzun bir süreç 1 ay gibi bir bekleme süren olacak.

    İade ettim hic ikiletmediler cunku surekli bu konuda sikayet varmis. Simdi 175 liraya x 530 almayi dusunuyorum.
  • bende iade istedim üstelik ben zaten bir kere servise yolladım bass bozuk geldi. servisten geldi şimdide bu :S
  • kusura bakmayın bendebu sessisteminden almak istiyorum ama birisi buses sisteminde twiter yok sadece süs için plastik koymuşlar yazmış doğrumu uydularda twiter varmı yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuabuabu

    kusura bakmayın bendebu sessisteminden almak istiyorum ama birisi buses sisteminde twiter yok sadece süs için plastik koymuşlar yazmış doğrumu uydularda twiter varmı yok mu?



    evet malesef onlar tweeter değil, görüntü için koymuşlar. bulabiliyorsanız x530 tavsiye ederim. ben z506 iade edlip x530 aldım cidden aralarında bariz bir ses farkı var.
  • bende vatanın kampayasından z506 yada edifer m3500 almak istiyorum sizce hangisini alayım
  • z 506 kesinlikle almayın . Ve hepsiburadadan almayın! uğraşıyorum ben hala..
  • Teknik bir konuda yardım istiyorum. Yeşil audio kablosunun yanında turuncu ve siyah iki kablo var onları takınca merkezden ve arkalardan ses gelmiyor çıkarınca geliyor.
    O iki ucu ne için kullanıyoruz ve nasıl kullanabiliriz yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astarfalez

    Teknik bir konuda yardım istiyorum. Yeşil audio kablosunun yanında turuncu ve siyah iki kablo var onları takınca merkezden ve arkalardan ses gelmiyor çıkarınca geliyor.
    O iki ucu ne için kullanıyoruz ve nasıl kullanabiliriz yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

    ses kartiniz nedir? turuncu olan subwoofer+center, digeride arka degil yan hoparlor olarak geciyor.ses kartinizdan 5.1 cikis modunu sectinizmi?
  • sistemi on boarda taktım onun dışında m audio ses kartım var özel bir ses kartı ama onun girişleri rca ve bu ses sisteminin istediği 3 çıkışa sahip değil ikli audio çıkışları var. Nasıl bir sistemle bunları 5.1 çalıştırırım? şu anda tüm uydulardan ve subdan ses geliyor ancak tam verimi nasıl alırım öteki iki kabloyu da kullanarak? Teşekkürler.
  • Kullanan arkadaşlar bağlantıyı nasıl yaptılar anlatırlarsa iyi olur yeni kullanıcılar için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astarfalez

    sistemi on boarda taktım onun dışında m audio ses kartım var özel bir ses kartı ama onun girişleri rca ve bu ses sisteminin istediği 3 çıkışa sahip değil ikli audio çıkışları var. Nasıl bir sistemle bunları 5.1 çalıştırırım? şu anda tüm uydulardan ve subdan ses geliyor ancak tam verimi nasıl alırım öteki iki kabloyu da kullanarak? Teşekkürler.

    m-audio 5.1 ses desteğinden ziyade kayıt yapmak için kullanılan bir kart değil mi? o kartlarda stereo çıkış oluyor benim bildiğim. 5.1 ses alamayabilirsiniz.

    edit: onboard modeli nedir realtek mi? realtek ise, jackları taktığınızda ses kartı sizin jack taktığınızı algılar ve o jakın ne olduğunu seçebileceğiniz bir pencere açılır. ordan seçmeniz lazım taktığınızın hangisi olduğunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 26 Şubat 2012; 21:30:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astarfalez

    Kullanan arkadaşlar bağlantıyı nasıl yaptılar anlatırlarsa iyi olur yeni kullanıcılar için.

    hocam bak burada realtek ise kartın bu şekilde seçiceksin


     Yeni logitech Z506 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 26 Şubat 2012; 21:37:58 >
  • realtek bir ses kartı buldum depodan onunla sorunsuz kullanıyorum teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara.
  • Muhtemelen bassları beni tatmin etmeyecek ama evde 450W subwoofer olduğu için takmıyorum onu. Daha çok hoparlörlerinden net ses almak için kullanıcam pişman olmam inş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    z 506 kesinlikle almayın . Ve hepsiburadadan almayın! uğraşıyorum ben hala..

    bende hepsiburadadan aldım 2 gündür postaya verilmesini bekliyorum 150tl'ye acaba sorun nedir öğrenebilir miyim?
  • bir sorum daha olacak.Bende M50 vc Asus Laptop var.Laptopun üzerinde DOLBY HOME THEATER damgası var.ses çıkışları da 3 tane biri normal çıkış,diğeri s/pdıf çıkışı diğeri de mikrofon girişi.Şimdi ben kartla 5+1 surround sesi kusursuz alabilir miyim? Yardımcı olabliecek arkadaşlar beni aydınlata bilirler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usluçocuk06

    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    z 506 kesinlikle almayın . Ve hepsiburadadan almayın! uğraşıyorum ben hala..

    bende hepsiburadadan aldım 2 gündür postaya verilmesini bekliyorum 150tl'ye acaba sorun nedir öğrenebilir miyim?

    dostum anlatsam roman olur başlayım kısa kısa;

    1- ürünün subwooferı bozuk geldi
    2- ürünün subwooferında defo vardı ( tahtası görünüyordu köşede çalıssa dert değil o kadar göze batacak değil benim açımdan )

    ürünü kurdum bunlara rastladım hemen kutuladım form doldurdum 2 gün bekledim en sonunda aradım anca onayladılar yoksa onaylayacakları yok.hemen geri yolladım. arıza formu doldurmuşum o anki sinirle. iade yi düşünemedim. ürünü servise yolladılar . 10 gün falan geçti belki daha fazla. ürünü bana geri yolladılar önce sevindim aha yenisi geliyo diye. ama kutuyu acınca ne göreyim. benim kutum . içinde tamir fişini aradım herhalde ufak sorundu ki tamir ettiler galiba diye. neyse baktım buldum notu. içinde onarım görülmedi yapılan işlem doa on diye bi yazı var. baktım tamir görmedi diyolar neyse taktım calıstı. hiç farklı bişey yapmadım.aynen nasıl geldiyse kurdum ama ne tesadüftür calıstı. neyse dedim. baktım altına subwooferın tornavida izleri var. alla alla dedim bi an nası olur hem tamir görmediğini söylüyorlar hemde tornavida izleri. neyse kullandım bi iki gün.sonra forumda gezerken ne gibi sorunlar yaşıyorlar bu sorunu yaşayan var mı diye araştırırken cızırtı sorununu gördüm bi bakim bendede var mı diye centerdan inanılmaz cızırtı geliyor. diğerleride o derece. gittim 200 tlye ses kartı bile aldım (audigy value varken ) neyseki pişman değilim onda. form doldurdum sonra . onunda onaylanması 4 gün sürdü. dedim böyle böyle. aradım müşteri hizmetlerini bana ne önerirsiniz ne yapayım diye . siz arıza formu doldurun arkadaşlar ilgilenecektir dedi kızın teki. ben dedim bıktım artık aldığım ürün bozuk çıktı siz ayıplı mal satıyorsunuz tüketici haklarına gitsem ben haklıyım görürsünüz dedim.adamlar hem ayıplı mal satıyor hemde arızaya gönderilen ürüne arıza yoktur denilip tamir gördürülüyor. bende hemen iade formunu kutuya iliştirip yolladım geri. çarşamba günü verdim kargoya yolladım. sonucu bekliyorum ama siz siz olun HEPSİBURADA.COM ' dan bir tane elektronik ürün almayın! müşteri hizmetleri rezalet zaten birde sattıkları ürün hakkında destek sağlamıyorlar. garanti şartlarına uymuyorlar.türlü türlü ben çektim siz çekmeyin. Vatan bilgisayardan şaşmayacağım artık. zaten nasıl hb. dan almakla hata ettiysem cezasını cekiyorum işte..




  • Yapılan yorumlara bakıyorm alma diyen de çok al diyende çok memnunum diyende çok memnun olmayanda çok ne iş anlamadım.Bende sipariş verdim daha elie geçmedi ama bilmiyrum ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.