Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Bulundugum yerde 2 modelin servisi var. Servis yolu 2 yilda bir gözükürse cok uğrastirmaz diye dusunuyorum :)
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    Her yil gitmek zorundasin hocam. Her yil ya da 20bin km diye gecer bakim. Hangisini once doldurursan :) sana bi faydasi yok yani
  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    Bunu inceledim. Test eden sürdükçe yüzünde güller açıyor baya begenmis bu testi yapan arkadas. Faydali oldu
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi ne yazik ki bu fiyatlara bile alinacak arac kalmadi. Bayide parca sorununu da soracam. Ciddi sorun varsa can sıkar parça tedarigi
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Cogu kullanici mitsubishinin klimalarini cok begeniyor. Test videolarinda da özellikle klimaya vurgu yapiyorlar. Space starda da tam otomatik klimanin sogutma performansina vurgu yapmislar. Ondan öyle yorumda bulundum.

    Dediginiz gibi araci iyi kullanirsak diger modellerin de sorun acacagini sanmiyorum ama arada 30.000 tl gibi fark oluyor eger ayni donanimli arac istersem. İkinci el sacma sapan km de araclar nerdeyse bu fiyat olmus. Hem sifir olsun hem dayanikli otomatik arti ucuz olsun derken ister istemez bu modelle bas basa kaldim.

    Ne yazik ki 140.000 TL ucuz olmus gozumuzde. Yazarken utandim valla
  • Merhaba,

    Bu aracı i10 ile karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
    Sadece jatco şanzımanı bile space star'ı tercih sebebi olabilir. 1.2 Mivec motor oldukça atak şase rijit frenler başarılı.
    Ancak klasik japon olarak iç malzeme kalitesi sorunsuz olsa da biraz düşük hissettiriyor, camlar ince ve yalıtım hafifletme çalışması sebebi ile düşük.
    Bakım harici servise uğrayacağınızı düşünmüyorum.
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Dedigin dogru da mesela 5 bin km yapti arac onu servise goturmenin mantigini hala anlamis degilim :) sirf para almak icin mi. Kontrol ediyorlardir illaki ama biraz da para tuzagi servis işi.
  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum size.ciddi anlamda guvenlik ve diger ozellikleri iyi bir araç. İşte marka algisi ve kötü reklam aracin degerini dusuruyor.
  • Mitsubishi'den uzak durum arkadaşlar. Bunlar Japonya'nın Fiat'ıdır. Ucuz üretim.

    Fiat alın daha iyi, ustası bol parçası bol. Ucuz araba alacaksın ülkende yaygın olan ucuz arabayı al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 23 Temmuz 2020; 18:21:47 >
  • IG I kullanıcısına yanıt
    Suzukinin Japonya'daki imajı nasil peki. Sizce suzuki mi mitsubishi mi? Sirf parcasi ucuz yaygin diye de ne bilim fiat alasim yok :) Hem B sinifi araci da yok. Punto olsaydi alinirdi. Panda var o da biseye benzemiyor. Fiat'ı kotulemiyorum yanlis anlamayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 23 Temmuz 2020; 18:25:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail76

    Suzukinin Japonya'daki imajı nasil peki. Sizce suzuki mi mitsubishi mi? Sirf parcasi ucuz yaygin diye de ne bilim fiat alasim yok :) Hem B sinifi araci da yok. Punto olsaydi alinirdi. Panda var o da biseye benzemiyor. Fiat'ı kotulemiyorum yanlis anlamayin.
    Suzukiler de çok iyi değil. Ama Suzuki bol tuttuğu yerde Suzuki alınır, parçası ucuz oluyor o zaman ve ustası bol.

    Hocam Space Star Amerika'da satılan en ucuz arabadır (Mirage olarak satılır). 12-14 bin dolarlık fiyat listesi var ama çoğu zaman kampanyalı olarak 10 bin dolara veriyorlar. 10 bin dolarlık araba Türkiye'de 140 bin TL. Tamam Türkiye'de ÖTVsi şusu busu vergisi var ama 140 bin lira yine fazla.

    Yani araba aslında ucuz bir araba ama en azından az çok dayanıklı bir arabadır o yüzden doğru fiyatta alınır ama Türkiye'de hem biraz pahalı bir araba hem de çok tutulmadığı için servisi bir Fiat gibi kolay olamaz. Tek iyi yanı giriş fiyatından otomatik vitesle gelmesidir. Anca bu sınıftaki en ucuz otomatik vitesli arabayı istiyorsan düşünülecek bir arabadır. Dediğiniz gibi şanzımanı gerçekten sorunsuzsa, otomatik vitesle 110-120 bin lira bandında satılsa bence daha ciddi düşünülecek bir araba olurdu. Mesele CVT olunca hep biraz dikkatli yaklaşmak iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 23 Temmuz 2020; 18:55:57 >




  • IG I kullanıcısına yanıt
    Gönül isterdi premium almak ama bütçe ne yazik ki bunlara yetiyor.

    Mitsubishi de kullanilan CVT yeni nesil iyi sorunsuz bisey diyorlar. Hic otomatik aracim olmadi. CVT nasildir onu da bilmiyorum ama sorunsuz diyorlar. Nedir mantigi CVT nin. Masrafli mi, o da ayri konu girsek cikamayiz :)

    Vergiler de cok yuksek, araclar hak ettigi fiyatlarin çok üstünde. Sifir dolu paket, otomatik 130lu fiyatlara anca bu araclar oluyor.

    Suzuki swift acikcasi daha hosuma gidiyor ama onunda konsolu sürücüye dönük. O tarz konsollari begenmiyorum. Ha Golf olsa sürerim ama :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 23 Temmuz 2020; 19:7:16 >
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    Yagin omru 1 sene hocam, bozuluyor. İstersen hic kullanma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail76

    Picantonun motoru cok gucsuz ve sanzumanini pek begenmedim. Tipi de pek hosuma gitmiyor. space star, picantodan cok daha kaliteli bana gore :)
    Hocam zaten boşver o arabaları picanto ve i10 afedersin ama kıç kadar arablar. Tamam spacestar da büyük araba değil ama picanto veya i10 önermek nedir.
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Sadece yağı bulundugum yerde degisirsem servis anlar mi? Garanti dışı mı kaliyor
  • İ10 ve Picanto tip olarak da hosuma gitmiyor. Space star hic degilse daha erkeksi :)) Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin için aslında alınacak araç belli B segmentinde otomatik şanzımanlı bundan daha ucuz Sandero var, onun dışında yok sanırım. Eğer üzerine koyabilecek durumun varsa tabi ki bir corsa ya da clio daha kaliteli araçlar, yoksa da bunu al geç bence çok düşünmeye gerek yok.
  • Bu Sanderodan daha iyi bence. Hiç bir şey yok Sanderoda da. Onun otomatigi ne kadar oldu. O da uçmuştur. Haftaya Antep bayide kararimi verecem. Saol :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail76

    Bu Sanderodan daha iyi bence. Hiç bir şey yok Sanderoda da. Onun otomatigi ne kadar oldu. O da uçmuştur. Haftaya Antep bayide kararimi verecem. Saol :)
    Zaten Sandero'dan daha pahalı olduğu için (en son 121'e bırakıyorlar diye duydum) daha kaliteli olmak zorunda bence o durum normal de fakat şimdi gördüm Kia Rio da iyi bir seçenek olabilir. Sadece donanıma takılma bence, arabanın genel kalitesi, yalıtımı, yol tutuşu donanımdan daha önemli bence. Daha önceki yorumlarda manuel klimaya takılmışsın ama bence o kadar büyütülecek bir detay değil o, yine de sen bilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 23 Temmuz 2020; 19:41:11 >
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    Üstad 2012 şasili araba 2 makyaj gördü a-b sınıfı arasında kalmış 140 bin TL çok gelmiyor mu size de?
    0.9 clio 4 1.0 clio 5 stepway egea bunlar daha iyi alternatifler.
    rica ediyorum oyuncaklara çok aldanmadan iyi tahlil edin test sürüşü yapın.
    Mitsubishi ye garezim yok aynı motoru Avrupalı biri yapsın 500 binde patlar bu mitsubishi de tepe tepe 1 milyonu aşar ama fiyatını bence gerçekten haketmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.