Şimdi Ara

Yeni motorlar Red Bull'un üstünlüğünü bitirebilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bild gazetesi, Mercedes ve Ferrari'nin motor üreticileri olarak, 2014'deki yeni dönemde, Red Bull'un F1'deki üstünlüğünü sona erdirebileceğini yazdı.

     Yeni motorlar Red Bull'un üstünlüğünü bitirebilir!


    Bild, gelecek sezonun üç motor tedarikçisi Mercedes, Ferrari ve Renault'nun, yeni V6'lar için en az 100 milyon euro'luk yatırım yapmak zorunda olduklarını belirtti.

    Bununla birlikte Mercedes'in, yeni motorlar için özel olarak çalışan 400 kişilik bir personelinin olduğu, Renault'da ise bu amaçla çalışan sadece 250 kişinin bulunduğu ifade ediliyor.

    Red Bull motor sporları sorumlusu Helmut Marko, yeni dönemin başında diğerlerinin kendilerinden daha iyi fikirler sahip olmasının mümkün olduğunu söylerken, Sebastian Vettel de, V8 döneminde Red Bull'un başarılarında Renault'nun büyük rol oynadığını kabul etmişti.

    Michael Schumacher'in arka arkaya yedi grand prix kazanma rekoruna ortak olan Vettel, Abu Dabi'deki yarışın ardından yaptığı açıklamada, Renault için, "Çok, çok iyi iş çıkarıyorlar. Umarım gelecek sezon, bu yılki gibi güçlü ve dayanıklı bir motor üretirler" demişti.

    Red Bull'un kardeş takımı Toro Rosso'nun patronu Franz Tost ise, Marca gazetesine verdiği demeçte, 2014'de tek bir motor üreticisinin üstünlük sağlamasından endişeli olduğunu söyledi.

    Tost, ifade etmek istediği motor üreticisinin hangisi olduğu sorusuna, "Mercedes diyelim. Güçlü bir başlangıç yaparlarsa, aradaki fark çok uzun süre devam edebilir" diye konuştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1_ -- 5 Kasım 2013; 12:41:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.